σύγκριση μεταξυ Sony W200 και JVC HD-1.

Και δεν κάναμε τίποτε γαργάρα, υπήρχε συγκεκριμένος λόγος που δεν έγινε παρουσίαση, τον διάβασες παραπάνω αλλά προφαβώς τον αγνοείς εσκεμένα γιατί θες ανα πεία αυτό που θέλεις.
Προσβάλεις όμως μέ αυτό το τρόπο, εκτός αν δεν το καταλαβαίνεις.

Δεν ειδα κατι που να υπονοει συγγκεκριμενο λογο...
Εκτος βεβαια του Γιαννη Σπυρου που και αυτος δεν ηξερε γιατι δεν βγηκε στον αερα......
Και δεν νομιζω να ειναι προσβολη ....
Προσβολη ειναι να γινετε συγκριτικο και να μην αναφερετε πουθενα....
Ετσι το βλεπω εγω...

Την άποψή μου για τον προβολέα στην έχω γράψεις εδώ μέσα αρκετές φορές. Λές αν γινόταν τότε η παρουσίαση να έγραφα κάτι διαφορετικό από αυτό που λέω τώρα;

Δεν ειδα να γραψεις την γνωμη σου....
Το να λες απλα οτι δεν σου λεει κατι η εικονα του δεν μου λεει κατι....
Τι δεν σου αρεσε συγκεκριμενα για να κταλαβω....

εγώ σου μίλησα για μια συγκεκριμένη οθόνη και για τα προβλήματα που αυτή δημιουργεί. Με την απάντησή σου βεβαίως δεν μου εξηγείς, μάλλον με μπερδεύεις.

Σου εξηγησα οτι και την σημερον ημεραν την ιδια θα επαιρνα....
Δεν σου φτανει αυτο?
Μην μπερδευεσαι το γραφω καθαρα.....

Από τη μία μου μιλάς για "σωστό" κι από την άλλη μου μιλάς για μιά οθόνη που του της εικόνας της πηδάει τη μαμά...

Καλα πως εκφραζεσε ετσι.....!!!!
Δεν ντρεπεσε...!!!!

Το αποτελεσμα που βγαζεις ειναι λαθος..."οθόνη που του της εικόνας της πηδάει τη μαμά"

Απάντηση: Re: σύγκριση μεταξυ Sony W200 και JVC HD-1.

Κωστη, περιμενω το σχολιο σου επ'αυτου !

Χρηστο οτι ηταν να πω το ειπα....
Τι αλλο να πω .....!!!!!!
Δεν καθομαι να ασχοληθω με τεχνικα θεματα η να κατσω να διαβασω για να γραψω το κατι τις μου....
Βλεπω και λεω την αποψη μου....
Αυτα που ειδα με το λιγο που ειδα εγραψα αυτο που πιστευω.....
Ειναι πολυ απλα τα πραγματα....

Δεν ειδα κατι που να υπονοει συγγκεκριμενο λογο...
Εκτος βεβαια του Γιαννη Σπυρου που και αυτος δεν ηξερε γιατι δεν βγηκε στον αερα....

Δεν είδες πουθενά; Αυτό δεν το είδες;

Οντως...τον Sharp 21000 τον ειχαμε δει σε αμεση αντιπαραθεση με τον JVC πριν το προηγουμενο καλοκαιρι. Ομως δεν ειχαμε γραψει, διοτι σεβαστηκαμε την επιθυμια του περιοδικου ΗΧΟΣ που μας παραχωρησε το κομματι για ενα απογευμα πριν ανεβασει το review του...

Και δεν νομιζω να ειναι προσβολη ....
Προσβολη ειναι να γινετε συγκριτικο και να μην αναφερετε πουθενα....
Ετσι το βλεπω εγω...

Όταν γράφεις οτι "το κάναμε γαργάρα" είναι προσβολή. Τουλάχιστον για το 95% που ξέρω. Για το υπόλοιπο 5% δεν γνωρίζω.
Εσύ αν ήσουν στη θέση μας και σε φώναζαν να δείς, για δική σου ενημέρωση, κάποιο προβολέα που προορίζεται για παρουσίαση σε περιοδικό τι θα έκανες; Θα έμπαινες την άλλη μέρα και θα έκανες παρουσίαση εδώ μέσα;
Αναγγείλαμε πουθενά κάποια παρουσίαση´κάποιο συγκριτικό και δεν το κάναμε; Υποσχεθήκαμε κάτι και δεν το τηρήσαμε;
Ποιόν προσβάλαμε λοιπόν και με ποιό τρόπο;
Εσύ πόσους προβολείς έχεις δεί χωρίς να γράψεις κουβέντα εδώ μέσα; Για πές μου λοιπόν για να μάθω κι εγώ, πόσες "γαργάρες" έχεις κάνει;
Τέλος πάντων, σταματάω εδώ, σεβόμενος και την επιθυμία του Κώστα, και δεν πρόκειται να επανέλθω στο θέμα απλά σου λέω οτι ο τρόπος που διάλεξες να λύσεις τις διαφορές σου με κάποιους εδώ μέσα είναι λάθος, κι αν έχεις σκοπό να συνεχίσεις να κάνεις το ίδιο και στο μέλλον δικαίωμά σου, φρόντισε όμως τουλάχιστον να μην πετάς σπόντες και υπονοούμενα που μας θίγουν όλους.

Last edited:
Σου εξηγησα οτι και την σημερον ημεραν την ιδια θα επαιρνα....
Δεν σου φτανει αυτο?
Μην μπερδευεσαι το γραφω καθαρα.....

Καλα, μη σε ξαναδω να γραψεις πουθενα περι ομοιομορφιας φωτεινοτητας και χρωματος γιατι θα γινουμε μπιλιες......:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: σύγκριση μεταξυ Sony W200 και JVC HD-1.

Μπερδεμα, στον αλλο Κωστα πηγαινε η ερωτηση...........!!

Χρήστο sorry που δεν σου απάντησα αλλά 3 ημέρες τώρα είμαι χωρίς Internet στη δουλειά και στο σπίτι είχα ένα κάρο τρεχάματα.

Για να μη λες ότι σε αγνοώ...
:D

Δεν είδες πουθενά; Αυτό δεν το είδες;

Αρχική Δημοσίευση από Τακης Σωτηροπουλος
Οντως...τον Sharp 21000 τον ειχαμε δει σε αμεση αντιπαραθεση με τον JVC πριν το προηγουμενο καλοκαιρι. Ομως δεν ειχαμε γραψει, διοτι σεβαστηκαμε την επιθυμια του περιοδικου ΗΧΟΣ που μας παραχωρησε το κομματι για ενα απογευμα πριν ανεβασει το review του...

Ε....και λεει κατι αυτο..
Καλα κανατε και δεν γραψατε τιποτα....
αλλα.....
Μολις εβγαινε το περιοδικο και περναγε κανα 15νθημερο ας γραφατε τις αποψεις σας .....βαζατε και καμια φοτο....
Πρωτη φορα ειναι που θα γινοταν αυτο....!!!!!
θα με βγαλεις και μαλ$!#@$!!$

Όταν γράφεις οτι "το κάναμε γαργάρα" είναι προσβολή. Τουλάχιστον για το 95% που ξέρω. Για το υπόλοιπο 5% δεν γνωρίζω.
Αναγγείλαμε πουθενά κάποια παρουσίαση´κάποιο συγκριτικό και δεν το κάναμε; Υποσχεθήκαμε κάτι και δεν το τηρήσαμε;
Ποιόν προσβάλαμε λοιπόν και με ποιό τρόπο;

Εγω ετσι το πηρα(οπως και αλλοι)μιας και ο Γιαννης Σπυρου ειπε οτι αγνοουμε τα συγκριτικα

Τέλος πάντων, σταματάω εδώ, σεβόμενος και την επιθυμία του Κώστα, και δεν πρόκειται να επανέλθω στο θέμα απλά σου λέω οτι ο τρόπος που διάλεξες να λύσεις τις διαφορές σου με κάποιους εδώ μέσα είναι λάθος

Δεν εχω με κανεναν διαφορες Μπαμπη....

Οπως και να εχει δεν υπαρχει καθαροτητα .....οποτε τι να λεμε...!!!!!

Re: Απάντηση: σύγκριση μεταξυ Sony W200 και JVC HD-1.

Δεν εχω με κανεναν διαφορες Μπαμπη....

Οπως και να εχει δεν υπαρχει καθαροτητα .....οποτε τι να λεμε...!!!!!

Κώστα επειδή αρκετές φορές ανοίγεις το στόμα σου και δεν ξέρεις τι λες απαιτώ να αποδείξεις αυτό που αναφέρεις με στοιχεία, ειδάλλως να ζητήσεις δημόσια μέσω αυτού του thread ΣΥΓΝΩΜΗ.

Απλά απαράδεκτος...

Δεν υπάρχει καθαρότητα???

Ξέρεις τι σημαίνει η μεταφορική έννοια αυτής της λέξης? Σιγά μη διακινούμε και ναρκωτικά… Ήμαρτον!

Δηλαδή πετάς μια ασυναρτησία και όποιον πάρει η μπάλα?

Επειδή λοιπόν ανήκω σε αυτή την ομάδα που κάνει τις παρουσιάσεις για τα μέλη, για την οποία προφανώς αναφέρεσαι, απαιτώ να ανακαλέσεις άμεσα.

Αν στο επόμενο 24ωρο δεν αποδείξεις ή ανακαλέσεις αυτή την κατηγορία το μήνυμα θα διαγραφεί.

Απάντηση: Re: Απάντηση: σύγκριση μεταξυ Sony W200 και JVC HD-1.

Κώστα επειδή αρκετές φορές ανοίγεις το στόμα σου και δεν ξέρεις τι λες απαιτώ να αποδείξεις αυτό που αναφέρεις με στοιχεία, ειδάλλως να ζητήσεις δημόσια μέσω αυτού του thread ΣΥΓΝΩΜΗ.

Απλά απαράδεκτος...

Δεν υπάρχει καθαρότητα???

Ξέρεις τι σημαίνει η μεταφορική έννοια αυτής της λέξης? Σιγά μη διακινούμε και ναρκωτικά… Ήμαρτον!

Δηλαδή πετάς μια ασυναρτησία και όποιον πάρει η μπάλα?

Επειδή λοιπόν ανήκω σε αυτή την ομάδα που κάνει τις παρουσιάσεις για τα μέλη, για την οποία προφανώς αναφέρεσαι, απαιτώ να ανακαλέσεις άμεσα.

Αν στο επόμενο 24ωρο δεν αποδείξεις ή ανακαλέσεις αυτή την κατηγορία το μήνυμα θα διαγραφεί.

Κωστη ....και δημοσια συγμνωμη ζηταω οποιος με παρεξηγησε και οτι αλλο θελεις.....
Αλλα αν εσυ κρινεις σωστη και ωραια την απαντηση του Τακη,τι να πω...!!!
Ειπαμε.....
Πρωτη η τελευταια φορα ειναι που θα γινει κατι παρομοιο....???
Δηλαδη να δειτε προβολεα και μετα να γραψετε τις εντυπωσεις σας....αφου βεβαια βγει το περιοδικο....

Ειναι δυματον να μου τι λετε για κατι που ειναι εμφανες λαθος σας.....!!!!!

Κωστη ....και δημοσια συγμνωμη ζηταω οποιος με παρεξηγησε και οτι αλλο θελεις.....
Αλλα αν εσυ κρινεις σωστη και ωραια την απαντηση του Τακη,τι να πω...!!!
Ειπαμε.....
Πρωτη η τελευταια φορα ειναι που θα γινει κατι παρομοιο....???
Δηλαδη να δειτε προβολεα και μετα να γραψετε τις εντυπωσεις σας....αφου βεβαια βγει το περιοδικο....

Ειναι δυματον να μου τι λετε για κατι που ειναι εμφανες λαθος σας.....!!!!!

Ειλικρινα δεν σε καταλαβαινω...
Τι ακριβως δεν ειναι "σωστο και ωραιο" στην απαντηση μου;

Γραφω ξακαθαρα για ποιον λογο δεν γραψαμε τιποτα για την ατυπη κοντρα που ειχε γινει πριν το καλοκαιρι..Μετα μεσολαβησε καλοκαιρι, φυγαμε διακοπες κλπ και θεωρησαμε οτι δεν ειχε νοημα να γραψουμε για κατι που ειδαμε πριν αρκετο καιρο, οταν μαλιστα ελπιζαμε οτι θα ξαναβρίσκαμε ενα κομματι για να επαναλαβουμε και δημοσια την "κοντρα"...
Δεν καταλαβαινω ομως γιατι θεωρεις οτι ειμαστε υποχρεωμενοι να γραφουμε παντα για οτιδηποτε βλεπουμε, ειδικα οταν εχουμε δεσμευτει να σεβαστουμε την επιθυμια ενος περιοδικου και δεν εχουμε αναγγειλει τιποτα..
Και σε καθε περιπτωση, ποτε δεν ειναι αργα!
Εγραψα πριν οτι μιας και ο φιλος σου ο Παναγιωτης αγορασε τον Sharp 21000, μπορουμε κάλλιστα να διοργανωσουμε ενα δημοσιο συγκριτικο για τα μελη του Avclub οπου μπορουν ολοι να δουν τις διαφορες των δυο προβολεων..
Ξερεις ποια ηταν η απαντηση του Παναγιωτη και εσενα; ΣΙΩΠΗ....

Οποτε, εχεις δυο επιλογες: Η θα συνεχιζεις να γκρινιαζεις γενικως και αοριστως εκ του ασφαλους απο αποσταση ή θα συνεισφερεις στο να διοργανωθει ενα συγκριτικο για να δουν ολοι απο κοντα αν εδω μεσα εμεις εχουμε ή δεν εχουμε "καθαροτητα"...
Η επιλογη ειναι δικη σου....

Last edited:

Δεν καταλαβαινω ομως γιατι θεωρεις οτι ειμαστε υποχρεωμενοι να γραφουμε παντα για οτιδηποτε βλεπουμε, ειδικα οταν εχουμε δεσμευτει να σεβαστουμε την επιθυμια ενος περιοδικου και δεν εχουμε αναγγειλει τιποτα..

Συμφωνω και εγω σε αυτο. Σου λεει το περιοδικο: "Δες τον προβολεα, αλλα μην το δημοσιοποιησεις μεχρι την κυκλοφορια του περιοδικου".

Ειναι μεμπτο να δεχτει κανεις τετοια απαιτηση ? Αν αθετηθει αυτη η "συμφωνια" κλεινει ενα καναλι.....

Που ειναι το μεμπτο? Και το θεμα του thread αναφερεται σε μια συγκριση. Τι σχεση εχει αυτο που γραφεις με τη συγκριση?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: σύγκριση μεταξυ Sony W200 και JVC HD-1.

Ειλικρινα δεν σε καταλαβαινω...
Τι ακριβως δεν ειναι "σωστο και ωραιο" στην απαντηση μου;

Δεν επιμενω....

Εγραψα πριν οτι μιας και ο φιλος σου ο Παναγιωτης αγορασε τον Sharp 21000, μπορουμε κάλλιστα να διοργανωσουμε ενα δημοσιο συγκριτικο για τα μελη του Avclub οπου μπορουν ολοι να δουν τις διαφορες των δυο προβολεων..
Ξερεις ποια ηταν η απαντηση του Παναγιωτη και εσενα; ΣΙΩΠΗ....

Οποτε, εχεις δυο επιλογες: Η θα συνεχιζεις να γκρινιαζεις γενικως και αοριστως εκ του ασφαλους απο αποσταση ή θα συνεισφερεις στο να διοργανωθει ενα συγκριτικο για να δουν ολοι απο κοντα αν εδω μεσα εμεις εχουμε ή δεν εχουμε "καθαροτητα"...
Η επιλογη ειναι δικη σου....

1)αυτο το "ο φιλος σου ο Παναγιωτης"δειχνει καθαρα καποια πραγματα....
2)Αυτο το δημοσιο συγκριτικο για τα μελη του avclub.....μαρεσε.χαχαχαχ!!!!!
3)Γκρινιαζω γενικος και αοριστος......ωραιοτατο...!!!!

Νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρη η διαφορα των προβολεων....
Εχουν υποθει οι αποψεις οσων των εχουν δει το τι παιζει το μηχανακι...
Και ειδικα του κορυφαιου Greg Rogers....:Banane0:
Δεν νομιζω να χρειαζετε να γινει καποιο συγκριτικο....
Εξαλλου δεν υπαρχει sharp για να κανουμε συγκριτικο...!!!!!;)

μαλιστα.....

διαβασα αυτο το θεμα μετα την πρωινη παρουσιαση και "πιανοντας" οτι κατι δε παει καλα.
Αυτο που καταλαβα εγω ειναι οτι ολοι σας ( σχεδον) εχετε μια αποψη τεχνικης φυσεως που πραγματικα δυσκολευεστε να την περασετε στο γραπτο λογο.
Δεν μιλω για αδυναμια προσωπικη αλλα για αδυναμια που πηγαζει απο την ιδια την φυση της συζητησης.
Δεν μπορεις να εξηγησεις παντα με σαφηνεια ενα οπτικο φαινομενο στο γραπτο κειμενο.
Αυτο απαιτει ανθρωπους που μιλουν ακριβως την ιδια γλωσσα και κυριως εχουν εκπαιδευτει μαζι στο πως σχολιαζουν την εικονα .
Αν πραγματικα θελετε να αποδειξετε οτι αγαπατε αυτο το χομπι σταματηστε τα σουπα μουπες ( απο την στιγμη που δεν ειναι πολυ δυσκολο να καταλαβεις οτι δεν οδηγει πουθενα αυτη η κουβεντα ) και να κανονισουμε μια μεγαλη συγκριτικη συγκεντρωση .
Ειμαι σιγουρος οτι περα των προσωπικων διαφορων σε προτιμησεις στην εικονα, μπορουμε να βρουμε κοινες συνιστωσες και να κατασταλαξουμε σε καποια συμπερασματα αλλα και να βρουμε μαζι μια γλωσσα και καποια παραδειγματα ωστε οι κουβεντες εδω μεσα να αποκτησουν μια πιο στερεα βαση.

μπα ....δεν εισεπραξα καμμια αρνητικη απαντηση εγω ..

ισα ισα!!

Ο Κωστας πιστευω (διορθωσε με αν κανω λαθος Κωστα) οτι επιθυμει να παιρνει μερος σε τετοια συγκριτικα . Για αυτο δηλωσε και παραπονο για την undercover συγκεντρωση παλαιοτερα.(δικαιολογημενα undercover).

Τωρα κι αν δεν ειναι ο πολυσυζητημενος Sharp και να ειναι αλλοι προβολεις δεν πιστευω πως για την ουσια της κουβεντας αλλαζει κατι.

Ανυπομονω να μαζευτουμε ΟΛΟΙ μαζι. Και ανευ πεισματων.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: σύγκριση μεταξυ Sony W200 και JVC HD-1.

Δεν εισεπραξες αρνητικη απαντηση;;!!:confused:
Και αυτο τι ειναι, θετικη;
:nounder:

1)αυτο το "ο φιλος σου ο Παναγιωτης"δειχνει καθαρα καποια πραγματα....
2)Αυτο το δημοσιο συγκριτικο για τα μελη του avclub.....μαρεσε.χαχαχαχ!!!!!
3)Γκρινιαζω γενικος και αοριστος......ωραιοτατο...!!!!

Νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρη η διαφορα των προβολεων....
Εχουν υποθει οι αποψεις οσων των εχουν δει το τι παιζει το μηχανακι...
Και ειδικα του κορυφαιου Greg Rogers....:Banane0:
Δεν νομιζω να χρειαζετε να γινει καποιο συγκριτικο....

Εξαλλου δεν υπαρχει sharp για να κανουμε συγκριτικο...!!!!!;)

μπα ....δεν εισεπραξα καμμια αρνητικη απαντηση εγω ..

ισα ισα!!

Ο Κωστας πιστευω (διορθωσε με αν κανω λαθος Κωστα) οτι επιθυμει να παιρνει μερος σε τετοια συγκριτικα . Για αυτο δηλωσε και παραπονο για την undercover συγκεντρωση παλαιοτερα.(δικαιολογημενα undercover).

Τωρα κι αν δεν ειναι ο πολυσυζητημενος Sharp και να ειναι αλλοι προβολεις δεν πιστευω πως για την ουσια της κουβεντας αλλαζει κατι.

Ανυπομονω να μαζευτουμε ΟΛΟΙ μαζι. Και ανευ πεισματων.

Δεν κανεις λαθος αγορι μου.....;):ernaehrung004:

Ευτυχως ειδαμε ασπρη μερα σημερα ........!!!!!!!!!

Καλη σου μερα...

Κρυώνει ο καιρός .......παγώνουν τα λόγια.......μ'ηπως έχουν αρχίσει και ψυχραίνουν και οι .....καρδιές.......???????

Ολοι ενα βηματάκι ...πίσω όλοι να κάνουν , και ολα μετα ολα ........... * μελι γάλα *....!!!!!!!!!!

:ernaehrung004:

Κρυώνει ο καιρός .......παγώνουν τα λόγια.......μ'ηπως έχουν αρχίσει και ψυχραίνουν και οι .....καρδιές.......???????

Ολοι ενα βηματάκι ...πίσω όλοι να κάνουν , και ολα μετα ολα ........... * μελι γάλα *....!!!!!!!!!!

:ernaehrung004:

Ολα ειναι μια χαρα Δημητρη....:ernaehrung004:
Οι καρδιες ειναι παντα ζεστες δεν παγωνουν με τετοιες καταστασεις..αλιμονο.!!!!
Δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα...

Πιστευω οτι πρεπει να ακουγωνται διαφορετικες αποψεις ωστε να μπορουμε να διασταυρωνουμε και να κρινουμε αναλογα ωστε να βλεπουμε τα λαθη μας και φυσικα παντα να παραδεχομαστε οτι καναμε λαθος...
Για σκεψου να λεγαμε ολοι τα ιδια...;)