Η τελευταία μου παράγραφος ήταν συνέχεια της πρό-τελευταίας, και αναφερόταν στο bit rate / bandwidth των BluRay. Οι "μετρητές" bitrate που έχουν τα players μετράνε το bitrate που διαβάζουν από το δισκάκι, γιαυτό υπάρχουν διακυμάνσεις.
Η τελευταία μου παράγραφος ήταν συνέχεια της πρό-τελευταίας, και αναφερόταν στο bit rate / bandwidth των BluRay. Οι "μετρητές" bitrate που έχουν τα players μετράνε το bitrate που διαβάζουν από το δισκάκι, γιαυτό υπάρχουν διακυμάνσεις.
Ακριβώς αυτό νομίζω κι εγώ ότι είναι προφανές.Αρα ξεκαθαρα θεωρεις λοιπον οτι δεν εχει καμμια σχεση το bitrate των ταινιων/σκηνων με το bandwidth του σηματος στο καλωδιο?
Το 1080P60 Hz απαιτει πολυ περισσοτερο bandwidth απο οτι το 1080p24 οποτε ειναι πιο δυσκολο τεστ...
Καλημέρα σε όλους.
Πολύ καλό το τεστ, :SFGSFGSF:και δοθείσης της ευκαιρίας εάν μπορείτε να μου λύσετε ένα πρόβλημα διότι δεν ήξερα ότι
και αυτό γιατί: Με ΑΤΙ 3850 256ΜΒ (Catalyst 8.3) και 15μετρο καλώδιο SUPRA HF-100, δεν μπορώ να κλειδώσω τον JVC HD-1 στα 1080p24 :twoguns: και μου βγάζει μήνυμα για signal out of range. Αντιθέτως κλειδώνει άνετα στα 1080p60.
Τι μπορώ να κάνω για να κλειδώνει στα 24Hz;![]()
Δεν το έχω επιχειρήσει ακόμα διότι διάβασα - και διορθώστε με εάν κάνω λάθος - ότι χρειάζεται αναλογικές εξόδους για τον ήχο και δεν συνεργάζεται με spdf out, και εγώ αναλογικές εξόδους δεν έχω αποκτήσει ακόμα.
Απλά η απορία μου είναι, και συγγνώμη εάν γίνομαι κουραστικός ή αν βγαίνω εκτός θέματος, πώς μπορεί το εν λόγω καλώδιο να κλειδώνει σε μια συχνότητα που θέλει περισσότερο bandwidth και να μην μπορεί να κλειδώσει σε μια μικρότερη;
Μήπως είναι θέμα αναβάθμισης του firmware του DΙLA;
Ευχαριστώ.
Δεν το έχω επιχειρήσει ακόμα διότι διάβασα - και διορθώστε με εάν κάνω λάθος - ότι χρειάζεται αναλογικές εξόδους για τον ήχο και δεν συνεργάζεται με spdf out, και εγώ αναλογικές εξόδους δεν έχω αποκτήσει ακόμα.
Απλά η απορία μου είναι, και συγγνώμη εάν γίνομαι κουραστικός ή αν βγαίνω εκτός θέματος, πώς μπορεί το εν λόγω καλώδιο να κλειδώνει σε μια συχνότητα που θέλει περισσότερο bandwidth και να μην μπορεί να κλειδώσει σε μια μικρότερη;
Μήπως είναι θέμα αναβάθμισης του firmware του DΙLA;
Ευχαριστώ.
Φίλε Ilia ο HD-1 από το πρώτο κομμάτι που 'πάτησε' το πόδι του στην Ελλάδα και τουλάχιστον με άλλους 3 που έχω πειραματιστεί κλειδώνει απροβλημάτιστα σε οποιαδήποτε ανάλυση, είτε με το Esoteric DV-60, είτε με το HTPC και κάρτα την HD-2600 XT.
Ψάξε λίγο τις ρυθμίσεις σου στο Catalyst. Σίγουρα δεν φταίει το firmware του προβολέα.
Δεν μπορούμε να μιλήσουμε με βεβαιότητα για καλώδια τα οποία δεν έχουμε δει, αλλά πεποίθησή μου είναι ότι αν πληρούν τις προδιαγραφές HDMI και δεν είναι ελαττωματικά, θα παίξουν σωστά.
Και πάλι μπράβο για τη δοκιμή που κάνατε (ελπίζω να είστε οφθαλμολογικά ελεγμένοι ε?)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.