Συγκριτικό test DAC...

Ρε παιδιά το πλήθος των ψηφοφόρων είναι μικρό!

Ανεβάστε τα στο youtube να ψηφίσουμε και οι υπόλοιποι!

^πω πω.... διαχειριστής πράμα δίνει συμβουλές που μπορεί να οδηγήσουν το καράβι στην ξέρα........
:flute:

....
Γεια σου Μιχάλη ! -bye-:grinning-smiley-043

Last edited:
Ωπα σε σχέση με το στυλό... εγώ εγραφα με ενα parker το οποίο όμως είναι δικό μου.. όλο μεταλικό ασιμί!
Μηπως αυτό είδες και νόμισες οτι είναι το δικό σου;

Γιώργο σου βρήκα το Parker!
:D:D

^πω πω.... διαχειριστής πράμα δίνει συμβουλές που μπορεί να οδηγήσουν το καράβι στην ξέρα........
:flute:

Ξέρεις τι λένε ε;
Για να μην αποκοιμηθεί ο οδηγός πρέπει να τον κρατάς απασχολημένο! :flipout:

....
Γεια σου Μιχάλη ! -bye-:grinning-smiley-043

Γειά σου Λιάκο! Χαθήκαμε γμτ...

Μία διευκρίνιση:

Με την μέθοδο του "knockout" πάντα ένας είναι ο νικητής και οι υπόλοιποι είναι οι ηττημένοι. Αναφέρομαι στους ιδιοκτήτες των DAC και όχι στα ίδια τα DAC.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Συγκριτικό test DAC...

Quote:
Originally Posted by wind
To esoteric το ακουσατε ? Πως επαιζε σε σχεση με τα ντακ?

Δεν συγκρίθηκε ως ολοκληρωμένο CD player με κάποιο από τα οκτώ DAC της δοκιμής.

Με αφορμή την ερώτηση του Βλάσση να σας πω ότι βρήκα το πρόβλημα του συστήματος...

Γιατί μπορεί να μην είναι κορυφαίο, όμως ξέρω τι άκουγα ή τι είχα ακούσει με τον hegel και το αποτέλεσμα ήταν ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!

Η αλήθεια είναι Βλάσση, ότι και το Esoteric δεν ακουγόταν καλά κ τίποτα γενικώς δεν ακουγόταν καλά...

Και το εισέπραξα κι εγώ, γι' αυτό δεν είπα τίποτα την Κυριακή κ μέχρι σήμερα στο νήμα...

Καλώς ή κακώς, χθες κατάλαβα ότι το πρόβλημα δεν ήταν του Esoteric, ούτε των DAC ούτε των ηχείων...

Ήταν του HEGEL, ο οποίος ήταν Άστρωτος!!!

Here is the story...

Τη Δευτέρα ήρθε ο primare σπίτι μου να ακούσουμε το Primare CD31...
Επειδή ήθελα να δω τι μπορεί να κάνει στο υπάρχον σύστημα με τον ONKYO, έπαιξε πρώτα το CD με τον ΟΝΚΥΟ, σε σύγκριση με το popcorn ως transport και με την Αντιλόπη ως DAC.

ξεκινώντας την ακρόαση κ έχοντας συζητήσει λίγο τα περί "Συγκριτικού", μου λέει ο φίλος, ότι δεν παρατηρεί ούτε "κουρτίνες", ούτε θολούρα ούτε έλλειψη ανάλυσης...

Συνεχίζοντας την ακρόαση, συνδέσαμε τον Hegel... κ μερικές νότες μετά κοιταχτήκαμε, διαπιστώνοντας όλα τα παραπάνω προβλήματα και ότι ο ONKYO έπαιζε overall καλύτερα !!!!!!!!

τηλεφώνησα στον Αντώνη (Stepcom) και του ανέφερα τα γεγονότα, καθώς είχα κάνει ακρόαση με τον Hegel και μάλιστα έχοντας άλλους 2 ενισχυτές για σύγκριση και είχα πάρει το καλύτερο αποτέλεσμα...

Τότε διαπιστώθηκε ότι το καλό Demo, είχε δωθεί σε πελάτη που βαριότανε να στρώνει κ ο συγκεκριμένος ήταν καινούργιος και είχε παίξει το πολύ 30 ώρες... :bang:

...

Οπότε μήπως πρέπει να κάνουμε νέο συγκριτικό??? :smash::violent-smiley-030::slapface:

Για να καταρρίψουμε και μερικούς εξωφρενικούς μύθους όταν "στρώνει" ένα μηχάνημα δεν μετατρέπεται από Yugo σε Ferrari, αλλά βελτιώνεται στα σημεία. Οι μεγαλύτερες αλλαγές παρατηρούνται σε ηχεία.

Να θυμίσω ότι στην ακρόαση dacs στο σπίτι μου, υπήρχε ένα "'αστρωτο" W4S και ένα "στρωμένο" και διορθώστε με οι παρόντες αν κάνω λάθος, αλλά δεν καταφέραμε 25 άνθρωποι να ακούσουμε την παραμικρή διαφορά μεταξύ τους !!!

Δεν είναι το ίδιο πράγμα ένας ενισχυτής. Έχω φάει τρελές "ήττες" όταν έπαιρνα κάποιο καινούριο μηχάνημα σε σχέση με το demo που είχα.

Re: Απάντηση: Συγκριτικό test DAC...

Δεν είναι το ίδιο πράγμα ένας ενισχυτής. Έχω φάει τρελές "ήττες" όταν έπαιρνα κάποιο καινούριο μηχάνημα σε σχέση με το demo που είχα.

Λίγο χιούμορ

Ο Δ. Θ. έριξε τον parker μέσα στον Hegel. Για αυτό κουδούνιζε.

:slapface:

Καλημέρα :-)

Για να καταρρίψουμε και μερικούς εξωφρενικούς μύθους όταν "στρώνει" ένα μηχάνημα δεν μετατρέπεται από Yugo σε Ferrari, αλλά βελτιώνεται στα σημεία. Οι μεγαλύτερες αλλαγές παρατηρούνται σε ηχεία.

Να θυμίσω ότι στην ακρόαση dacs στο σπίτι μου, υπήρχε ένα "'αστρωτο" W4S και ένα "στρωμένο" και διορθώστε με οι παρόντες αν κάνω λάθος, αλλά δεν καταφέραμε 25 άνθρωποι να ακούσουμε την παραμικρή διαφορά μεταξύ τους !!!

Ανδρέα μου, δύο πράγματα συμβαίνουν...... ή με το στρώσιμο δεν άλλαξε τίποτα ή...... φταίει το σύστημα (σου)
-μεταξύ μας φίλε..... μάλλον το δεύτερο......

..... :BDGBGDB55::bigcry::ADFADF1::Banane0::smash::jester::chinese::violent-smiley-011::beee::five:
(αστειεύομαι έτσι.... μην πάμε και για κανένα μπάνιο στα ξαφνικά...προσέχουμε για να έχουμε....)

Καλό καλοκαίρι σε ολους!! -bye-

Last edited:

Δηλαδή ο Hegel όταν "στρώσει" θα βελτιωθεί τόσο ώστε να παίζει καλύτερα από τον Onkyo?

Γιατί αμφιβάλλω;

Να μια ενδιαφέρουσα δοκιμή.. Υπάρχει κανένας ίδιος Hegel αλλά "στρωμένος";

Δημήτρη, τον hegel τον έχω ξανακούσει στο σύστημά μου, όπως έγραψα κ πιο πάνω. Δεν ήταν η πρώτη φορά κ ξέρω ότι παίζει ΠΟΛΥ καλύτερα!

Υπάρχει στρωμένος, αλλά δε μπορώ να ξαναδανειστώ μηχανήματα αυτή τη στιγμή. Όταν θα αποφασίσω να αγοράσω ενισχυτή, θα το κάνω.

Υ.Γ. Στην αρχή νόμιζα ότι κάνεις πλάκα...

Τι να σου πω....

Το έχω πει στον Αντώνη, αν το ψάξει και βρει τίποτα άλλο, θα σας πω...

κανε απλα συγκριτικο μεταξυ του αστρωτου και του στρωμενου Hegel. Εαν ακουσεις σοβαρες διαφορες τοτε αποφασιζεις εαν αξιζει να διοργανωσεις παλι το τεστ....

Δηλαδή αποκλείεται να μην ταίριαξαν τα καλώδια με τα υπόλοιπα συνοδά και ο ιδιοκτήτης να έφαγε ένα placebo σχετικά με την ακρόαση των hegel πριν και μετά?
(πρέπει να υπάρχει μεγάλη εμπειρία για να μην συμβεί αυτό...)

Και μια άλλη άποψη:
Ένας φίλος πήρε έναν ενισχυτή, τον πέταξε (στην κυριολεξία) σε ένα σύστημα χωρίς να δοκιμάσει άλλους συνδυασμούς καλωδίων κλπ και μας κάλεσε για ακρόαση.
Εδώ ταλαιπωρούμαστε για χρόνια για να φέρουμε ένα σύστημα σε θέση να παίζει καλά (ας δούμε το παράδειγμα του Ανδρέα που τους τελευταίους μήνες άλλαξε καλώδια στο σύστημά του και "βρήκε το φως του"-> είναι γραμμένα αυτά στο νήμα της παρουσίασης του εξαιρετικού συστήματος του Ανδρέα για όποιον θέλει να τα επαληθεύσει) και περιμένουμε να βγάλουμε τα μέγιστα από ένα σύστημα έτσι στην τύχη?

Αγαπητοί φίλοι, τα παραπάνω με όλο τον σεβασμό και γνωρίζοντας ότι αυτός που έχει κάνει τα μεγαλύτερα λάθη όλα αυτά τα χρόνια είμαι εγώ.....

Last edited:

κανε απλα συγκριτικο μεταξυ του αστρωτου και του στρωμενου Hegel. Εαν ακουσεις σοβαρες διαφορες τοτε αποφασιζεις εαν αξιζει να διοργανωσεις παλι το τεστ....

Γιώργο, αυτό είναι πολύ εύκολο....

Χρειαζόμαστε 2 hegel, τον άστρωτο και έναν άλλο, το υπόλοιπο σύστημα του economo και τα .... αυτιά του. Εγώ θα οργανώσω την τυφλή ακρόαση στην οποία ο economo θα επαληθεύσει ότι οι δύο ενισχυτές κάτω από τις ίδιες συνθήκες ακούγονται τόσο διαφορετικά που μπορεί να τους ξεχωρίσει ηχητικά.

Ιδού η ρόδος, ιδού και το πήδημα (για αυτόν που θέλει να ασχοληθεί και να .... επαληθεύσει αυτά που λέει...)

-bye-

Last edited: