Συγκριτικό test DAC...

Re: Απάντηση: Συγκριτικό test DAC...

(1) Ηλία, δε βλέπω λάθη στα αθροίσματα.

(2) Η Βαθμολογία του Caraudio υπάρχει και είναι σωστή.

Εγώ έχω ένα χαρτί χωρίς όνομα και μου λείπει κι άλλο ένα.
Εσύ έδωσες χαρτί με τη βαθμολογία χωρίς να γράψεις το όνομά σου ή δεν έδωσες καθόλου?

Αυτό πές μου μόνο.

(1) μπορεί να μη βλέπεις λάθη, δεν σημαινει ότι δεν υπάρχουν όμως

1234->4321
1324->4231
1234->4321
3124->3241 και όχι 2431 ....
1234->4321
1234->4321
2134->3421

diy 26
ant 20
beh 17
nem 7

(2)
...το δικό μου χαρτί ήταν σκισμένο στη μέση και δεν είχε όνομα.... και στο έδωσα

-bye-

Last edited:
Εγώ έδωσα το χαρτί αξιολόγησης και μάλιστα έχω γράψει Νίκος Κωνσταντινίδης στην πίσω σελίδα και caraudiotest εμπρός.
Επίσης υπάρχουν και αρκετά σχόλια για το καθένα.
Δεν έχω πρόβλημα δημοσίευσης για το τι έγραψα καθώς και τις δικές μου βαθμολογίες που έγραψα.
Η δική μου βαθμολογία είναι 1234
Parker δεν πήρα. Μήπως σε κάποιο καναπέ, η από κάτω? μήπως έξω στο τραπέζι που για λίγο είχε αέρα?

που μπορουμε να ακουσουμε DIY???? και αν ειναι τοσο καλο να το αποκτησουμε???

δικό μου είναι φίλε και αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι στο συγκεκριμένο σύστημα σίγουρα ακούστηκε καλύτερα .... ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ..... νομίζω ότι σε κάθε περίπτωση πρέπει να ακούμε μια ή περισότερες συσκευές στο σύστημά μας και με τα αυτιά μας για να είμαστε σίγουροι.
Η ταπεινή μου άποψη είναι ότι δεν μπορεί να αποτελέσει οδηγό αγοράς ένα συγκριτικό.

Εγώ έδωσα το χαρτί αξιολόγησης και μάλιστα έχω γράψει Νίκος Κωνσταντινίδης στην πίσω σελίδα και caraudiotest εμπρός.
Επίσης υπάρχουν και αρκετά σχόλια για το καθένα.
Δεν έχω πρόβλημα δημοσίευσης για το τι έγραψα καθώς και τις δικές μου βαθμολογίες που έγραψα.
Η δική μου βαθμολογία είναι 1234
Parker δεν πήρα. Μήπως σε κάποιο καναπέ, η από κάτω? μήπως έξω στο τραπέζι που για λίγο είχε αέρα?

Νίκο, νόμιζα πως επειδή βαθμολόγησες με τον τρόπο που βαθμολογείς ως κριτής συστημάτων (μέχρι το 30) , ίσως η δική σου βαθμολογία να μην υπήρχε στα χαρτιά του Γιώργου. (βέβαια ο τρόπος που βαθμολόγησες ήταν περισσότερο από ξεκάθαρος με συγκεκριμένη βαθμολογία και σχόλια για κάθε συσκευή ξεχωριστά)

Αν λείπει η δική μου βαθμολογία, τότε ο Γιώργος δεν θα έχει ένα φύλλο βαθμολογίας το οποίο είναι σκισμένο στη μέση...

-> @caraudiotest: πολλούς χαιρετισμούς -bye-

Ηλία, -bye- είμαι σίγουρος ότι την άφησα πάνω στο τραπέζι.

Θα πρότεινα (με όλο το σεβασμό) η επόμενη σύγκριση προϊόντων να είναι με λιγότερα μηχανήματα για 2 λόγους:

1. Περιορισμός χρόνου των καλεσμένων (παντόφλα κλπ)

2. Περισσότερος χρόνος αξιολόγησης για το καθένα με πιο πλούσιο πρόγραμμα ώστε να μην αδικείτε κάποιο μηχάνημα.

Παιδιά μην αγχώνεστε... εγώ δεν άφησα αξιολόγηση!

Ούτε ημιτελή ?

Το χαρτί με τα κόκκινα βελάκια δεν ήταν δικό σου?
(ούτως ή άλλως επειδή δεν έβγαινε συμπέρασμα δεν το έχω συμπεριλάβει στα αποτελέσματα)

Αφού το μισό χαρτί είναι του Ηλία, τότε δεν έχω την αναφορά του Modright.
Αν είναι ίδια με του Ηλία μπορώ να φτιάξω τη νέα αναφορά μέχρι το βράδυ (δεν αλλάζει κάτι πάντως.)

Τώρα, όσον αφορά στον Parker, ίσως έπρεπε να στείλω pm.
Όμως πραγματικά το γεγονός δεν αποτελεί μομφή προς κάποιον!
Σε καμμία περίπτωση. Μου έχει τύχει πολλές φορές να φύγω κατά λάθος με το στυλό που μου δάνεισαν, χωρίς να το καταλάβω.

Και το συγκεκριμένο έχει μια ιδιαίτερη αξία για μένα (όχι χρηματική).
Καλώς ή κακώς, το έβγαλα μαζί με τα υπόλοιπα στυλό κ στη συνέχεια δεν το βρήκα πουθενά.. Μπορεί να κάνω λάθος.
Δε θα γράψω άλλα γι´αυτό, αν κάποιος το πήρε κατά λάθος, θα το εκτιμούσα να μου το έδινε πίσω. Κανένα περαιτέρω σχόλιο.

Ούτε ημιτελή ?

Το χαρτί με τα κόκκινα βελάκια δεν ήταν δικό σου?
(ούτως ή άλλως επειδή δεν έβγαινε συμπέρασμα δεν το έχω συμπεριλάβει στα αποτελέσματα)

Αφού το μισό χαρτί είναι του Ηλία, τότε δεν έχω την αναφορά του Modright.
Αν είναι ίδια με του Ηλία μπορώ να φτιάξω τη νέα αναφορά μέχρι το βράδυ (δεν αλλάζει κάτι πάντως.)

Τώρα, όσον αφορά στον Parker, ίσως έπρεπε να στείλω pm.
Όμως πραγματικά το γεγονός δεν αποτελεί μομφή προς κάποιον!
Σε καμμία περίπτωση. Μου έχει τύχει πολλές φορές να φύγω κατά λάθος με το στυλό που μου δάνεισαν, χωρίς να το καταλάβω.

Και το συγκεκριμένο έχει μια ιδιαίτερη αξία για μένα (όχι χρηματική).
Καλώς ή κακώς, το έβγαλα μαζί με τα υπόλοιπα στυλό κ στη συνέχεια δεν το βρήκα πουθενά.. Μπορεί να κάνω λάθος.
Δε θα γράψω άλλα γι´αυτό, αν κάποιος το πήρε κατά λάθος, θα το εκτιμούσα να μου το έδινε πίσω. Κανένα περαιτέρω σχόλιο.

Το χαρτι με τα κοκκινα βελακια ηταν το δικο μου-bye-

μύλος....
σημαδάκια, βελάκια, σχισμένα ψηφοδέλτια....

βία και νοθεία !:grinning-smiley-043

Γιώργο, ψάξε λίγο καλύτερα για το στυλό (μήπως να παράπεσε κάπου στους καναπέδες?.....)
...Αποκλείεται να το είχε κάποιο από τα παιδιά και να μην σε έχει πάρει ήδη τηλέφωνο (εκτός και αν κάποιος/οι δεν έχουν ψάξει για αυτό ή δεν έχουν προσέξει το σημειο που το έγραψες στο νήμα)

μύλος....
σημαδάκια, βελάκια, σχισμένα ψηφοδέλτια....

βία και νοθεία !:grinning-smiley-043

... φαντάσου να είχαν έρθει και κάποιοι άλλοι που λόγω απόστασης ήταν δύσκολο να παραβρεθούν...... ονόματα δεν λέμε.......... ;)

-bye-

... φαντάσου να είχαν έρθει και κάποιοι άλλοι που λόγω απόστασης ήταν δύσκολο να παραβρεθούν...... ονόματα δεν λέμε..........

-bye-

εγώ διαμαρτύρομαι....
ψήφισα εξ αποστάσεως και κατόπιν εορτής και δεν συμπεριελήφθη το ψηφοδέλτιό μου...-bye-

εγώ διαμαρτύρομαι....
ψήφισα εξ αποστάσεως και κατόπιν εορτής και δεν συμπεριελήφθη το ψηφοδέλτιό μου...-bye-

πω πω... αυτό κι αν είναι βία και νοθεία ! ψήφισες εξ αποστάσεως χωρίς ΚΑΝ να έχεις πάρει μέρος στο συγκριτικό ! (έπρεπε τουλάχιστον να σε είχαμε πάρει ένα τηλέφωνο να είχες ρίξει ένα... αυτί από το ακουστικό!)

-bye-

Ωπα σε σχέση με το στυλό... εγώ εγραφα με ενα parker το οποίο όμως είναι δικό μου.. όλο μεταλικό ασιμί!
Μηπως αυτό είδες και νόμισες οτι είναι το δικό σου;

Ρε παιδιά το πλήθος των ψηφοφόρων είναι μικρό!

Ανεβάστε τα στο youtube να ψηφίσουμε και οι υπόλοιποι!