(1) Ηλία, δε βλέπω λάθη στα αθροίσματα.
(2) Η Βαθμολογία του Caraudio υπάρχει και είναι σωστή.
Εγώ έχω ένα χαρτί χωρίς όνομα και μου λείπει κι άλλο ένα.
Εσύ έδωσες χαρτί με τη βαθμολογία χωρίς να γράψεις το όνομά σου ή δεν έδωσες καθόλου?
Αυτό πές μου μόνο.
που μπορουμε να ακουσουμε DIY???? και αν ειναι τοσο καλο να το αποκτησουμε???
Εγώ έδωσα το χαρτί αξιολόγησης και μάλιστα έχω γράψει Νίκος Κωνσταντινίδης στην πίσω σελίδα και caraudiotest εμπρός.
Επίσης υπάρχουν και αρκετά σχόλια για το καθένα.
Δεν έχω πρόβλημα δημοσίευσης για το τι έγραψα καθώς και τις δικές μου βαθμολογίες που έγραψα.
Η δική μου βαθμολογία είναι 1234
Parker δεν πήρα. Μήπως σε κάποιο καναπέ, η από κάτω? μήπως έξω στο τραπέζι που για λίγο είχε αέρα?
...Θα πρότεινα (με όλο το σεβασμό) η επόμενη σύγκριση προϊόντων να είναι με λιγότερα μηχανήματα...
Παιδιά μην αγχώνεστε... εγώ δεν άφησα αξιολόγηση!
Ούτε ημιτελή ?
Το χαρτί με τα κόκκινα βελάκια δεν ήταν δικό σου?
(ούτως ή άλλως επειδή δεν έβγαινε συμπέρασμα δεν το έχω συμπεριλάβει στα αποτελέσματα)
Αφού το μισό χαρτί είναι του Ηλία, τότε δεν έχω την αναφορά του Modright.
Αν είναι ίδια με του Ηλία μπορώ να φτιάξω τη νέα αναφορά μέχρι το βράδυ (δεν αλλάζει κάτι πάντως.)
Τώρα, όσον αφορά στον Parker, ίσως έπρεπε να στείλω pm.
Όμως πραγματικά το γεγονός δεν αποτελεί μομφή προς κάποιον!
Σε καμμία περίπτωση. Μου έχει τύχει πολλές φορές να φύγω κατά λάθος με το στυλό που μου δάνεισαν, χωρίς να το καταλάβω.
Και το συγκεκριμένο έχει μια ιδιαίτερη αξία για μένα (όχι χρηματική).
Καλώς ή κακώς, το έβγαλα μαζί με τα υπόλοιπα στυλό κ στη συνέχεια δεν το βρήκα πουθενά.. Μπορεί να κάνω λάθος.
Δε θα γράψω άλλα γι´αυτό, αν κάποιος το πήρε κατά λάθος, θα το εκτιμούσα να μου το έδινε πίσω. Κανένα περαιτέρω σχόλιο.
μύλος....
σημαδάκια, βελάκια, σχισμένα ψηφοδέλτια....
βία και νοθεία !![]()
... φαντάσου να είχαν έρθει και κάποιοι άλλοι που λόγω απόστασης ήταν δύσκολο να παραβρεθούν...... ονόματα δεν λέμε..........
![]()
εγώ διαμαρτύρομαι....
ψήφισα εξ αποστάσεως και κατόπιν εορτής και δεν συμπεριελήφθη το ψηφοδέλτιό μου...![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.