wind said:
To esoteric το ακουσατε ? Πως επαιζε σε σχεση με τα ντακ?
Με αφορμή την ερώτηση του Βλάσση να σας πω ότι βρήκα το πρόβλημα του συστήματος...
Γιατί μπορεί να μην είναι κορυφαίο, όμως ξέρω τι άκουγα ή τι είχα ακούσει με τον hegel και το αποτέλεσμα ήταν ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!
Η αλήθεια είναι Βλάσση, ότι και το Esoteric δεν ακουγόταν καλά κ τίποτα γενικώς δεν ακουγόταν καλά...
Και το εισέπραξα κι εγώ, γι' αυτό δεν είπα τίποτα την Κυριακή κ μέχρι σήμερα στο νήμα...
Καλώς ή κακώς, χθες κατάλαβα ότι
το πρόβλημα δεν ήταν του Esoteric, ούτε των DAC ούτε των ηχείων...
Ήταν του HEGEL, ο οποίος ήταν Άστρωτος!!!
Here is the story...
Τη Δευτέρα ήρθε ο primare σπίτι μου να ακούσουμε το Primare CD31...
Επειδή ήθελα να δω τι μπορεί να κάνει στο υπάρχον σύστημα με τον ONKYO, έπαιξε πρώτα το CD με τον ΟΝΚΥΟ, σε σύγκριση με το popcorn ως transport και με την Αντιλόπη ως DAC.
ξεκινώντας την ακρόαση κ έχοντας συζητήσει λίγο τα περί "Συγκριτικού", μου λέει ο φίλος, ότι δεν παρατηρεί ούτε "κουρτίνες", ούτε θολούρα ούτε έλλειψη ανάλυσης...
Συνεχίζοντας την ακρόαση, συνδέσαμε τον Hegel... κ μερικές νότες μετά κοιταχτήκαμε, διαπιστώνοντας όλα τα παραπάνω προβλήματα και ότι ο ONKYO έπαιζε overall καλύτερα !!!!!!!!
τηλεφώνησα στον Αντώνη (Stepcom) και του ανέφερα τα γεγονότα, καθώς είχα κάνει ακρόαση με τον Hegel και μάλιστα έχοντας άλλους 2 ενισχυτές για σύγκριση και είχα πάρει το καλύτερο αποτέλεσμα...
Τότε διαπιστώθηκε ότι το καλό Demo, είχε δωθεί σε πελάτη που βαριότανε να στρώνει κ
ο συγκεκριμένος ήταν καινούργιος και είχε παίξει το πολύ 30 ώρες... :bang:
...
Οπότε μήπως πρέπει να κάνουμε νέο συγκριτικό??? :smash::violent-smiley-030::slapface: