Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Συλλήψεις για "πειρατεία" μαμούθ!
Εγώ το θεωρώ λάθος πάντως αυτό.
Από τη στιγμή που το αγοράζω και έχω το δικαίωμα να το ακούω εγώ και μόνο στο σπίτι μου τότε θα έπρεπε να μας ρίχνουν πρόστιμο αν το βγάλουμε από το σπίτι ή αν το ακούει και άλλος μαζί μας.
Έλεος δηλαδή !!!
Επίσης από τη στιγμή που κάποιος μπορεί και το αναπαράγει και το διαδίδει δεν θα πρέπει να είναι παράνομος αλλά ταλαντούχος.
Ας τα κλειδώσουν ώστε να μη γίνεται αυτό και να μη μας πρίζουν ότι είμαστε όλοι παράνομοι.
Αμάν πια τους βαρεθήκαμε.
Ότι και να κάνουμε σε αυτή τη ζωή παράνομο είναι.
Σε αφήνουν πρώτα να γευτείς κάτι και μετά σου λένε "αν το κάνεις είναι παράνομο, αλλά κοίτα τι γλυκό που είναι"
Απο τη στιγμη που το αγοραζεις, εχεις το δικαιωμα να κανεις ο, τι θελεις με το ενα αντιγραφο που αγορασες, εκτος απο το να το αναπαραγεις δημοσια. Μπορεις να το δανεισεις, το ενα και μοναδικο σου αντιγραφο. Μπορεις να το πουλησεις. Σε διεσταλμενη ερμηνεια της ιδιοκτησιας, μπορεις να κανεις και αντιγραφο για το αυτοκινητο.
Με την τεχνολογια και τα μεσα που οι ιδιοι (SONY) μας πουλανε, ειναι πολυ ευκολο να κανεις και αντιγραφα για το αυτοκινητο φιλων. Με το ιντερνετ ειναι ευκολο να μοιρασεις τα αντιγραφα σε αγνωστους.
Το οτι ειναι ευκολο, δε σημαινει οτι ειναι νομιμο.
Το οτι το κανουν ολοι, δε σημαινει οτι ειναι νομιμο.
Αν δεν υπηρχε τεχνολογια που κανει την αντιγραφη ευκολη, οπως μεχρι πριν 20 χρονια, δεν θα μας ενοχλουσε που δεν μπορουμε να αποκτησουμε οποιο δισκο θελουμε με το πατημα ενος κουμπιου. Το οτι εχουμε βολευτει, δε σημαινει οτι ετσι πρεπει να ειναι.
Εξαλλου η πληθωρα τραγουδιων ειναι κατι περιττο. Δεν εμβαθυνεις, τα ακους μια φορα και αυριο κατεβαζεις αλλο. Δεν τα ευχαριστιεσαι.
Τους παλιοτερους δισκους, που τους αγοραζαμε, και ενας δισκος ηταν ο καινουριος μας για κανα δυο μηνες και τους ειχαμε λιωσει, τους ξερουμε απεξω και δεν τους εχουμε βαρεθει.
Τωρα εχουμε καινουριο δισκο οποτε θελουμε.