Συμβατότητες Digea με εξοπλισμό που κυκλοφορεί

καλημέρα παιδιά. Ξέρει κανείς αν η Sony s2530 που έχει CAM υποστηρίζει την κάρτα της Digea που κυκλοφορεί (συγκεκριμένα στον Κωτσόβολο είδα μία της Neotion αν δε κάνω λάθος)?

καλημερα σας!
βρισκομαι στο βελο κορινθιας (αναμεσα σε κιατο και βραχατι) και εχω στην κατοχη μου την samsung le40r86bd (προσεξα οτι την εχουν αρκετοι στο φορουμ,μακαρι να με διαβασει καποιος κατοχος της :) )
εκανα αναζητηση ψηφιακων καναλιων και αυτοματη αποθηκευση και εχω καποιες πολυ συγκεκριμενες αποριες απο τα εκνευριστικα αποτελεσματα που πηρα... :(

1.βρηκε με την αυτοματη αναζητηση και αποθηκευση 8 καναλια,τα 8 ψηφιακα της digea.τα αποθηκευσε.κανω ζαπινγκ σε αυτα,αμεσως ερχεται ο ηχος( και η ενδειξη στερεο) στα μενου μου εμφανιζεται κανονικοτατα το προγραμμα κτλ,ΟΜΩΣ Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΥΡΙΛΑ:(:(:(:(:( μαυρα ολα δεν δειχνει κανενα τι κανω λαθος?????οσο κ αν εψαξα το ψηφιακο μενου τπτ...(το μονο που σκεφτηκα ειναι μηπως καποιος εχει ενεργοποιησει την γονικη παροχη με πιν, η ηταν ενεργοποιημενη by default.αν ισχυει αυτο,αυτο το αποτελεσμα θα ειχα η δεν φταιει αυτο?)

2.οχι πως με νοιαζει ιδιαιτερα,αλλα γιατι δεν μου βρισκει και δεν αποθηκευει τα παλια ψηφιακα( ερτ+ σπορτ+ κτλ)? η αναζητηση στην ιδια συχνοτητα δεν γινεται ετσι κ αλλιως?δεν ειναι αλλη αναζητηση για mpeg2 kai alli gia mpeg4....πως γινεται να πιανει τα νεα και οχι τα παλια???:(:(

Αυτα μακαρι καποιος να μπορει να με βοηθησει(και ακομα καλυτερα να ξερει την τιβι μου,η εστω καποιος με αλλη συσκευη που ειχε παρομοιο προβλημα) και ελπιζω να μην ειμαι εκτοσ τοπικ...

Γειά σας και καλορίζικη η ψηφιακή στη Θεσσαλονίκη. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος συνδρομιτής της On Telecoms να μας πει αν ο αποκωδικοποιητής που δείνει η εταιρεία είναι μόνο mpeg2 (σίγουρο αυτό) ή είναι mpeg4 (πιάνει να κανάλια της digea);

Τι γνώμη έχετε γι' αυτό?
Crypto ReDi 200 78.80

http://www.cryptoelectronics.gr/catalog/partdetail.aspx?partno=W002083
http://www.crypto.gr/gr/pdf/ReDi_200_GR_V1.0.pdf

HDMI
PVR
TimeShift
Διπλό Tuner
Εξωτερική αποθήκευση
Συνδέστε ένα εξωτερικό USB stick ή σκληρό δίσκο. Υποστηρίζονται εξωτερικοί σκληροί δίσκοι έως 2TB σε Format FAT32 ή NTFS.
Ελληνικό Μενού και EPG

Απάντηση: Re: Συμβατότητες Digea με εξοπλισμό που κυκλοφορεί

καλημερα σας!
βρισκομαι στο βελο κορινθιας (αναμεσα σε κιατο και βραχατι) και εχω στην κατοχη μου την samsung le40r86bd (προσεξα οτι την εχουν αρκετοι στο φορουμ,μακαρι να με διαβασει καποιος κατοχος της :) )
εκανα αναζητηση ψηφιακων καναλιων και αυτοματη αποθηκευση και εχω καποιες πολυ συγκεκριμενες αποριες απο τα εκνευριστικα αποτελεσματα που πηρα... :(

1.βρηκε με την αυτοματη αναζητηση και αποθηκευση 8 καναλια,τα 8 ψηφιακα της digea.τα αποθηκευσε.κανω ζαπινγκ σε αυτα,αμεσως ερχεται ο ηχος( και η ενδειξη στερεο) στα μενου μου εμφανιζεται κανονικοτατα το προγραμμα κτλ,ΟΜΩΣ Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΥΡΙΛΑ:(:(:(:(:( μαυρα ολα δεν δειχνει κανενα τι κανω λαθος?????οσο κ αν εψαξα το ψηφιακο μενου τπτ...(το μονο που σκεφτηκα ειναι μηπως καποιος εχει ενεργοποιησει την γονικη παροχη με πιν, η ηταν ενεργοποιημενη by default.αν ισχυει αυτο,αυτο το αποτελεσμα θα ειχα η δεν φταιει αυτο?)

2.οχι πως με νοιαζει ιδιαιτερα,αλλα γιατι δεν μου βρισκει και δεν αποθηκευει τα παλια ψηφιακα( ερτ+ σπορτ+ κτλ)? η αναζητηση στην ιδια συχνοτητα δεν γινεται ετσι κ αλλιως?δεν ειναι αλλη αναζητηση για mpeg2 kai alli gia mpeg4....πως γινεται να πιανει τα νεα και οχι τα παλια???:(:(

Αυτα μακαρι καποιος να μπορει να με βοηθησει(και ακομα καλυτερα να ξερει την τιβι μου,η εστω καποιος με αλλη συσκευη που ειχε παρομοιο προβλημα) και ελπιζω να μην ειμαι εκτοσ τοπικ...

Η R86 δεν διαθέτει δέκτη MPEG4 γι' αυτό έχεις ήχο και δεν έχεις εικόνα, απ' ότι θυμάμαι δεν διαθέτει θύρα CI, οπότε χρειάζεσαι εξωτερικό δέκτη.

Re: Απάντηση: Re: Συμβατότητες Digea με εξοπλισμό που κυκλοφορεί

αν και εχω ανοιξει ξεχωριστο thread να αναφερω και εδω την ασυμβατοτητα του NEOTION module με την SONY kdl 46x2000

Από το λινκ που παραθέτεις μόνο 3 κάνουν για την επίγεια ψηφιακή λήψη και είναι του ίδιου κατασκευαστή. Οι άλλες είναι για δορυφορική χρήση.

Eγω εχω τον αποκωδικοποιητη της F&U. To σημα ειναι μια χαρα αλλα το EPG ειναι ολο στα Αγγλικα. Τι γινεται με αυτο? Ειναι προβλημα της DIGEA ή του αποκωδικοποιητη?

στα χαρακτηριστικα αυτων των μοντουλων γραφει οτι μετατρεπει την τηλεοραση σε tuner mpeg-4 ...ετσι οπως το γραφει δεν σημαινει οτι δεν κανει μετατροπη το mpeg-4 σε Mpeg-2 αλλα παιζει αυτουσια σε Mpeg-4 η τηλεοραση?

Τι γνώμη έχετε γι' αυτό?
Crypto ReDi 200 78.80

http://www.cryptoelectronics.gr/catalog/partdetail.aspx?partno=W002083
http://www.crypto.gr/gr/pdf/ReDi_200_GR_V1.0.pdf

HDMI
PVR
TimeShift
Διπλό Tuner
Εξωτερική αποθήκευση
Συνδέστε ένα εξωτερικό USB stick ή σκληρό δίσκο. Υποστηρίζονται εξωτερικοί σκληροί δίσκοι έως 2TB σε Format FAT32 ή NTFS.
Ελληνικό Μενού και EPG

Κανείς ; Κάποια γνώμη ;

Ενδιαφέρουσα περίπτωση φαίνεται.

Re: Απάντηση: Συμβατότητες Digea με εξοπλισμό που κυκλοφορεί

Γειά σας και καλορίζικη η ψηφιακή στη Θεσσαλονίκη. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος συνδρομιτής της On Telecoms να μας πει αν ο αποκωδικοποιητής που δείνει η εταιρεία είναι μόνο mpeg2 (σίγουρο αυτό) ή είναι mpeg4 (πιάνει να κανάλια της digea);

Αν βρεθεί κάποιος με Sagem της ΟΝ, σε περιοχή που εκπέμπει η Digea, θα μάθουμε. Δες και το post #101 σ' αυτό το thread.

.....Κατι πρεπει να παιζει με τις w4000 και E4000 και το mpeg4 tuner τους.....
αν δεν οφειλεται η μη ληψη στην w4000 στην χαμηλη σταθμη
του σηματος,βλεποντας τα χαρακτηριστικα της w4000 και της
w5500 βρηκα μια διαφορά ,αλλα δεν ξερω αν γιαυτο υπαρχει
προβλημα στη ληψη.λοιπον
W4000 [email protected],[email protected]
W5500 [email protected],[email protected]
καποιος φιλος ισως να δωσει τα φωτα του, αν τελικα ειναι
καποιο προφάϊλ παλιοτερο στην 4000([email protected]),ενω η digea χρησιμοποει το νεωτερο([email protected])

Για την V4500 (που νομίζω ότι πάνω κάτω είναι μια παραλλαγή της W4000), έχουμε διαπιστώσει τίποτα σε σχέση με την συμβατότητα της με την Digea?

Για την V4500 (που νομίζω ότι πάνω κάτω είναι μια παραλλαγή της W4000), έχουμε διαπιστώσει τίποτα σε σχέση με την συμβατότητα της με την Digea?

...και απαντώ στον εαυτό μου... Σύμφωνα με αυτό, παίζει... :BDGBGDB55:

Εχω μια απορία αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Εχω μια Samsung που δεν υποστηρίζει mpg4. Αρα πάω για δέκτη εξωτερικό ή module. Ο εξωτερικός δέκτης που μου αρέσει είναι ο Gemini-4HD ο οποίος κάνει upscale. Η ερώτηση είναι αν και το module κάνει upscale.

Εχω μια απορία αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Εχω μια Samsung που δεν υποστηρίζει mpg4. Αρα πάω για δέκτη εξωτερικό ή module. Ο εξωτερικός δέκτης που μου αρέσει είναι ο Gemini-4HD ο οποίος κάνει upscale. Η ερώτηση είναι αν και το module κάνει upscale.
Οι μοντούλες δεν κάνουν upscaling.

Re: Απάντηση: Re: Συμβατότητες Digea με εξοπλισμό που κυκλοφορεί

Οι μοντούλες δεν κάνουν upscaling.
Μήπως κάνει η τηλεόραση όμως? Με ενδιαφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μέχρι να γίνουν τα κανάλια hd. Καμιά πρόταση?