Κανονικά θα υπάρχει.Τελικα με το replay tv μαθαμε τι θα γινει?
Κανονικά θα υπάρχει.Τελικα με το replay tv μαθαμε τι θα γινει?
Αυτό αναρωτιέμαι και εγώ.Γτ δεν το ανοιγουν απο αυριο να δουμε την εικονα στα ματς του παοκ και του παναθηναικου??Τι θα κερδισουν για 1 ημερα?
Για να έχεις κάτι να περιμένεις...Γτ δεν το ανοιγουν απο αυριο να δουμε την εικονα στα ματς του παοκ και του παναθηναικου??Τι θα κερδισουν για 1 ημερα?
Ισωϛ εχει να κανει με τιϛ περιοδουϛ κα τιϛ ημερομηνιεϛ τιμολογησηϛ απο τα λογιστηρια των δυο παροχων.Γτ δεν το ανοιγουν απο αυριο να δουμε την εικονα στα ματς του παοκ και του παναθηναικου??Τι θα κερδισουν για 1 ημερα?
Σαν εφαρμογή και σαν on demand περιεχόμενο προτείνω την Cosmote. Είναι πολύ καλύτερη από την EON σε αυτούς τους τομείς αλλά και στην εικόνα σαν σύνολο. Το υπέρ της nova είναι ότι έχει παραπάνω κανάλια (πχ Eurosport, discovery, και κάποια άλλα ντοκιμαντέρ). Σε ταινίες είναι λίγο καλύτερη η Cosmote λόγω paramount+ αλλά εμένα προσωπικά σε καμία δε μου αρέσει το περιεχόμενο γιατί οι μεγάλοι τα έχουν βγάλει από τις πλατφόρμες τα φιλέτα ουσιαστικά.Καλησπέρα. Είμαι σε σκέψη να κάνω σύνδεση σε cosmote tv ή eon tv μετά την συμφωνία για τα αθλητικά κανάλια. Το συμβόλαιο τηλεφωνίας του σπιτιού είναι αρκετά πρόσφατο στην cosmote οπότε θέμα φορητοτητας δεν τίθεται. Θα μπορούσε κάποιος που είναι συνδρομητής και στις 2 πλατφόρμες να μου πει συγκριτικά ως προς τα κινηνατογραφικα και των σειρών κανάλια καθώς και τις on demand πλατφόρμες αν υπερτερεί κάποια από τις 2; κατά τη γνώμη του βέβαια.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καλησπέρα. Είμαι σε σκέψη να κάνω σύνδεση σε cosmote tv ή eon tv μετά την συμφωνία για τα αθλητικά κανάλια. Το συμβόλαιο τηλεφωνίας του σπιτιού είναι αρκετά πρόσφατο στην cosmote οπότε θέμα φορητοτητας δεν τίθεται. Θα μπορούσε κάποιος που είναι συνδρομητής και στις 2 πλατφόρμες να μου πει συγκριτικά ως προς τα κινηνατογραφικα και των σειρών κανάλια καθώς και τις on demand πλατφόρμες αν υπερτερεί κάποια από τις 2; κατά τη γνώμη του βέβαια.
Ευχαριστώ για την απάντησηΣαν εφαρμογή και σαν on demand περιεχόμενο προτείνω την Cosmote. Είναι πολύ καλύτερη από την EON σε αυτούς τους τομείς αλλά και στην εικόνα σαν σύνολο. Το υπέρ της nova είναι ότι έχει παραπάνω κανάλια (πχ Eurosport, discovery, και κάποια άλλα ντοκιμαντέρ). Σε ταινίες είναι λίγο καλύτερη η Cosmote λόγω paramount+ αλλά εμένα προσωπικά σε καμία δε μου αρέσει το περιεχόμενο γιατί οι μεγάλοι τα έχουν βγάλει από τις πλατφόρμες τα φιλέτα ουσιαστικά.
Σε ταινίες είναι πλέον άστα να πάνε και οι 2. Παραδοσιακά κινηματογραφικά η ΝΟΒΑ τα πήγαινε καλύτερα, κάποια στιγμή άλλαξε αυτό αλλά πραγματικά πλέον και οι 2 το έχουν επικουρικό σαν περιεχόμενο αφού οι περισσότεροι τίτλοι είτε παλαιοί είτε νέοι έχουν αποσυρθεί και προβάλλονται από τις μαμάδες πλατφόρμες. Χαμένοι βέβαια είμαστε εμείς αφού το ΗΒΟ που υποτίθεται πως έχει συνεργασία με τη Vodafone, η συγκεκριμένη το έχει θάψει το περιεχόμενο και προβάλει μόνο το 2/10 αναφερόμενος στις ταινίες. Τις υπόλοιπες τις έχει στην κατηγορία VIdeo CLub που δυστυχώς εκεί πρέπει να την νοικιάσεις ξεχωριστά για να τη δεις.Καλησπέρα. Είμαι σε σκέψη να κάνω σύνδεση σε cosmote tv ή eon tv μετά την συμφωνία για τα αθλητικά κανάλια. Το συμβόλαιο τηλεφωνίας του σπιτιού είναι αρκετά πρόσφατο στην cosmote οπότε θέμα φορητοτητας δεν τίθεται. Θα μπορούσε κάποιος που είναι συνδρομητής και στις 2 πλατφόρμες να μου πει συγκριτικά ως προς τα κινηνατογραφικα και των σειρών κανάλια καθώς και τις on demand πλατφόρμες αν υπερτερεί κάποια από τις 2; κατά τη γνώμη του βέβαια.
Συγχαρητηρια, πολυ εμπεριστατωμενη και βοηθητικη αναλυση.Ταινίες
To κομμάτι των ταινιών είναι εντελώς υποκειμενικό. Ποσοτικά η cosmote είναι ανώτερη, αλλά ποιοτικά εγώ τις τελευταίες φορές που είδα ταινία βρήκα κάτι να μου αρέσει στην EON.
ΕON πλεονεκτήμα: Εχει βαθμολογία στις ταινίες της.
Cosmote πλεονέκτημα: Μπορείς να δείς μέχρι ποια ημερομηνία είναι διαθέσιμη μια ταινιά/σειρά. Στην EON την πάτησα στο παρελθόν, καθώς ξεκίνησα σειρά και ξαφνικά την κατέβασαν!
Κανάλια
Cosmote έχει Mega kai Ant1, που δεν υπάρχουν στην EON.
EON έχει eurosport, τόσο σε Live όσο και reply tv, που δεν υπάρχουν στην cosmote. Επισης
Μουσική
Η EON έχει και ραδιόφωνα, η cosmote όχι.
Παιδικά:
H ΕΟΝ έχει περισσότερα παιδικά κανάλια.
Τεχνολογία
H cosmote είναι ανώτερη και απαιτεί μικρότερη ταχύτητα για να παίζει σωστα. Με EON είχα θέματα ακόμη και με 35αρα ταχύτητα. Με 100αρα fiber αμφότερες παίζουν απροβλημάτιστα.
Συσκευές
Μπορείς να βάλεις το app της cosmote σε 9 συσκευές. Βλέπεις ταυτόχρονα από 3.
Μπορείς να βάλεις το app της EOΝ σε λιγότερες (δεν θυμάμαι ακριβώς τον αριθμό).
Ελπίζω να βοήθησα.
Σε ευχαριστώ πολύΤαινίες
To κομμάτι των ταινιών είναι εντελώς υποκειμενικό. Ποσοτικά η cosmote είναι ανώτερη, αλλά ποιοτικά εγώ τις τελευταίες φορές που είδα ταινία βρήκα κάτι να μου αρέσει στην EON.
Cosmote πλεονέκτημα: Μπορείς να δείς μέχρι ποια ημερομηνία είναι διαθέσιμη μια ταινιά/σειρά. Στην EON την πάτησα στο παρελθόν, καθώς ξεκίνησα σειρά και ξαφνικά την κατέβασαν!
Κανάλια
EON έχει eurosport, τόσο σε Live όσο και reply tv, που δεν υπάρχουν στην cosmote. Επισης
Μουσική
Παιδικά:
Τεχνολογία
H cosmote είναι ανώτερη και απαιτεί μικρότερη ταχύτητα για να παίζει σωστα. Με EON είχα θέματα ακόμη και με 35αρα ταχύτητα. Με 100αρα fiber αμφότερες παίζουν απροβλημάτιστα.
Συσκευές
Ελπίζω να βοήθησα.
Μπράβο παλίκαρε. Φοβερό συγκριτικό.Ταινίες
Κανάλια
Μουσική
Παιδικά:
Τεχνολογία
Συσκευές
Ελπίζω να βοήθησα.
Δεν τα βρήκαν στη συμφωνία με αυτά που ζητάνε. Συνδεεις κεραία πάνω στο δέκτη και τα βλέπεις αλλά δεν είναι δουλειά αυτή εν έτη 2024 και να λείπουν βασικά κανάλια από συνδρομητικό μπουκέτο. Ούτε replay tv για αυτά τα 2.Η ΕΟΝ γιατί δεν έχει mega και Αντέννα ;
νομίζω παλιότερα υπήρχανε μετά τα βγάλανε αλλά τα ξανά βάλανε.
Επειδη η ΕΟΝ εκανε κονε με ΑLPHA και STAR βασικουϛ ανταγωνιστεϛ των αλλων δυο. Ζητησαν υπερογκα ποσα και μετα τη διακοπη επεσε και το σχετικο κραξιμο απο τα δελτια ειδησεων που οδηησαν σε καταγγελιεϛ τηϛ θιγομενηϛ πλευραϛ ΕΟΝ στη δικαιουνη.Η ΕΟΝ γιατί δεν έχει mega και Αντέννα ;
νομίζω παλιότερα υπήρχανε μετά τα βγάλανε αλλά τα ξανά βάλανε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.