Σε εμένα δεν είναι στο δορυφορικό, έκανα επανεκκίνηση και πάλι δεν, τι κάνω;314-327 κανονικοτατα σε cosmote δορυφορικό . Και εικονα άψογη, μια χαρα ολα.
*Άκυρο εντάξει ήθελε τον χρόνο του

Last edited:
Σε εμένα δεν είναι στο δορυφορικό, έκανα επανεκκίνηση και πάλι δεν, τι κάνω;314-327 κανονικοτατα σε cosmote δορυφορικό . Και εικονα άψογη, μια χαρα ολα.
Δυστυχώς αν έχεις ίντερνετ κοσμοτε ναι πρέπει και συμφωνώ, ενώ η Nova δεν έχει θέσει τέτοιο ζήτημα.Εχω συνδρομη full pack που λήγει σε 2 μήνες, πρέπει να κάνω υποχρεωτικά ανανεωση τώρα για αλλα 2 χρόνια ώστε να δω τα novasports; Ψιλοεκβιασμος δεν είναι αυτος;
Πάντως εγώ που έχω fiber 300 στον ΟΤΕ και τηλεόραση full pack μου άνοιξαν κανονικά.Δυστυχώς αν έχεις ίντερνετ κοσμοτε ναι πρέπει και συμφωνώ, ενώ η Nova δεν έχει θέσει τέτοιο ζήτημα.
Αυτό που έχω καταλάβει είναι πως ΔΕΝ ανοίγουν ΜΟΝΟ σε αυτούς που έχουν το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Double play PLUS OTT. Εγώ είμαι μεν σε ιντερνετ ΟΤΕ, ΑΛΛΑ έχω δορυφορικό φουλ πακέτο και το βλέπω μέσω εφαρμογής στην τηλεόραση. Χρησιμοποιώ τον δέκτη μόνο για εγγραφές προγραμμάτων (PVR) . Ίσως αυτός είναι ο λόγος. Και στον πεθερό μου το ίδιο. Δορυφορικό φουλ και ανοίγουν κανονικά.Πάντως εγώ που έχω fiber 300 στον ΟΤΕ και τηλεόραση full pack μου άνοιξαν κανονικά.
H διαφορα ομως στα κοσμοτε ειναι ανυπαρκτη ουτε 2 sec....Στα νοβασπορτς ειναι 12-14 sec.....Ειναι πραγματικα απιστευτο αυτο να ειναι τοσο μπροστα!Παντως σαν εικονα εγω δεν βλεπω τις τοσο τρομερες διαφορες.Εμενα όλα καλά από κινητό που τα βλέπω είναι πιο μπροστά τα Novasports στην Cosmote tv και αντίστροφα. Είναι πολύ άδικο όμως για αυτούς που έχουν double play να τους αναγκάζουν να κάνουν ανανέωση..
Εμενα όλα καλά από κινητό που τα βλέπω είναι πιο μπροστά τα Novasports στην Cosmote tv και αντίστροφα. Είναι πολύ άδικο όμως για αυτούς που έχουν double play να τους αναγκάζουν να κάνουν ανανέωση..
Ναι με συγχωρείς απλά είναι πρωί ακόμαΓια αυτους που εχουν 3play εννοεις
Από κινητό ούτε εγώ βλέπω καμιά τεράστια διαφορά είναι η αλήθεια, από τηλεόραση δύσκολο να δω εδώ που είμαι.H διαφορα ομως στα κοσμοτε ειναι ανυπαρκτη ουτε 2 sec....Στα νοβασπορτς ειναι 12-14 sec.....Ειναι πραγματικα απιστευτο αυτο να ειναι τοσο μπροστα!Παντως σαν εικονα εγω δεν βλεπω τις τοσο τρομερες διαφορες.
Τα νόβα έχουν καλύτερη ποιότητα στην εφαρμογή της κόσμοτε. Τα cosmote έχουν πάνω κάτω την ίδια ποιότητα στην εφαρμογή της eon.Έτσι τα βλέπω εγώ τουλάχιστον.Από κινητό ούτε εγώ βλέπω καμιά τεράστια διαφορά είναι η αλήθεια, από τηλεόραση δύσκολο να δω εδώ που είμαι.
Aρα η λυση ειναι συγχωνευση των 2 εταιρειων μπας και οι συνδρομητες νοβα βλεπουν τα καναλια της νοβα με την ιδια ποιοτητα εικονας που τα βλεπουν στην κοσμοτε!!!Μιλαμε εχει απιστευτη πλακα η ολη φαση!Τα νόβα έχουν καλύτερη ποιότητα στην εφαρμογή της κόσμοτε. Τα cosmote έχουν πάνω κάτω την ίδια ποιότητα στην εφαρμογή της eon.Έτσι τα βλέπω εγώ τουλάχιστον.
Η ποιότητα παλεύεται, δεν είναι τρομερή η διαφορά αλλά αυτό το delay πρέπει να το διορθώσουν.Aρα η λυση ειναι συγχωνευση των 2 εταιρειων μπας και οι συνδρομητες νοβα βλεπουν τα καναλια της νοβα με την ιδια ποιοτητα εικονας που τα βλεπουν στην κοσμοτε!!!Μιλαμε εχει απιστευτη πλακα η ολη φαση!
Οπως ελεγαν οι παοκτζηδες θα ευχοσασταν να ειχε μετρησει το γκολ του βαρελα στο τοτε ματς με αεκ ετσι και στη κοσμοτε θα λενε στη νοβα θα ευχοσασταν να μην ειχε υπαρξει συμφωνια!Δεν το λες και πολυ σοβαρο τα καναλια σου ο ανταγωνιστης να τα εχει σε καλυυτερη ποιοτητα και 12 δευτερα μπροστα αν και πιστευω θα το διορθωσουν το delay.Η ποιότητα παλεύεται, δεν είναι τρομερή η διαφορά αλλά αυτό το delay πρέπει να το διορθώσουν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.