Συμφωνία ΟΤΕ & Nova για από κοινού μετάδοση των αθλητικών καναλιών τους.

314-327 κανονικοτατα σε cosmote δορυφορικό . Και εικονα άψογη, μια χαρα ολα.
Σε εμένα δεν είναι στο δορυφορικό, έκανα επανεκκίνηση και πάλι δεν, τι κάνω;

*Άκυρο εντάξει ήθελε τον χρόνο του 😜

Last edited:
Δεν ξέρω αν είναι σφάλμα της Cosmote αλλά όταν πάω να παίξω από το κινητό τουλάχιστον από την eon Cosmote sport κανάλι και καπάκι πάω να παίξω από την εφαρμογή της cosmote οτιδήποτε μου βγάζει για ταυτόχρονη θέαση. Θέλω να το εξακριβώσω όταν ανοίξω το tv box.

Λοιπον στην eon σε υπολογιστη δεν τα εχουν ανοιξει ακομα τα κοσμοτε,στο κινητο τα εχουν ανοιξει.Συγκρινα με την εφαρμογη της κοσμοτε.Πραγματι,τα κοσμοτε στην eon σε κινητο (φανταζομαι το ιδιο οταν ανοιξουν σε υπολογιστη) ειναι 2-4 sec μπροστα απο την κοσμοτε!Εχουν αρκετα καλη εικονα για νοβα.Τωρα,τα novasports ειναι 12-14 sec πισω στη νοβα σε σχεση με κοσμοτε!!!Απο εικονα επειδη διαβασα παραπανω οτι ειναι καλυτερα στην κοσμοτε δεν βλεπω τις τεραστιες διαφορες αλλα αυτο με το delay βγαζει ματι....Τα σπασιματακια στην εικονα των νοβασπορτς παρατηρουνται αντιστοιχα και στην εφαρμογη της κοσμοτε.....Ειμαι περιεργος αν θα τους το πει αυτο με το delay εκτος και ειναι καποιου ειδους fairplay μεταξυ των εταιρειων!

Παρατήρηση ότι στο replayTV της cosmote στα Novasports αρχίζουν από την ώρα που άνοιξαν σήμερα και πέρα, δεν έχουν διαθέσιμα τις προηγούμενες 7 μέρες

• Haha
Reactions: panathas1985
Εχω συνδρομη full pack που λήγει σε 2 μήνες, πρέπει να κάνω υποχρεωτικά ανανεωση τώρα για αλλα 2 χρόνια ώστε να δω τα novasports; Ψιλοεκβιασμος δεν είναι αυτος;

• Like
Reactions: Scorpio15
Εχω συνδρομη full pack που λήγει σε 2 μήνες, πρέπει να κάνω υποχρεωτικά ανανεωση τώρα για αλλα 2 χρόνια ώστε να δω τα novasports; Ψιλοεκβιασμος δεν είναι αυτος;
Δυστυχώς αν έχεις ίντερνετ κοσμοτε ναι πρέπει και συμφωνώ, ενώ η Nova δεν έχει θέσει τέτοιο ζήτημα.

• Angry
Reactions: lakiss51
Δυστυχώς αν έχεις ίντερνετ κοσμοτε ναι πρέπει και συμφωνώ, ενώ η Nova δεν έχει θέσει τέτοιο ζήτημα.
Πάντως εγώ που έχω fiber 300 στον ΟΤΕ και τηλεόραση full pack μου άνοιξαν κανονικά.

• Wow
Reactions: AntonisTz
Τί θεωρείται καλύτερη απο ποιότητα εικόνας και προσφορας;
ΕΟΝ ή Cosmote δορυφορική για να βλέπει κάποιος μετα τη συμφωνία των 2;

Πάντως εγώ που έχω fiber 300 στον ΟΤΕ και τηλεόραση full pack μου άνοιξαν κανονικά.
Αυτό που έχω καταλάβει είναι πως ΔΕΝ ανοίγουν ΜΟΝΟ σε αυτούς που έχουν το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Double play PLUS OTT. Εγώ είμαι μεν σε ιντερνετ ΟΤΕ, ΑΛΛΑ έχω δορυφορικό φουλ πακέτο και το βλέπω μέσω εφαρμογής στην τηλεόραση. Χρησιμοποιώ τον δέκτη μόνο για εγγραφές προγραμμάτων (PVR) . Ίσως αυτός είναι ο λόγος. Και στον πεθερό μου το ίδιο. Δορυφορικό φουλ και ανοίγουν κανονικά.

Εμενα όλα καλά από κινητό που τα βλέπω είναι πιο μπροστά τα Novasports στην Cosmote tv και αντίστροφα. Είναι πολύ άδικο όμως για αυτούς που έχουν double play να τους αναγκάζουν να κάνουν ανανέωση..

• Like
Εμενα όλα καλά από κινητό που τα βλέπω είναι πιο μπροστά τα Novasports στην Cosmote tv και αντίστροφα. Είναι πολύ άδικο όμως για αυτούς που έχουν double play να τους αναγκάζουν να κάνουν ανανέωση..
H διαφορα ομως στα κοσμοτε ειναι ανυπαρκτη ουτε 2 sec....Στα νοβασπορτς ειναι 12-14 sec.....Ειναι πραγματικα απιστευτο αυτο να ειναι τοσο μπροστα!Παντως σαν εικονα εγω δεν βλεπω τις τοσο τρομερες διαφορες.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ

Για αυτους που εχουν 3play εννοεις

• Like
H διαφορα ομως στα κοσμοτε ειναι ανυπαρκτη ουτε 2 sec....Στα νοβασπορτς ειναι 12-14 sec.....Ειναι πραγματικα απιστευτο αυτο να ειναι τοσο μπροστα!Παντως σαν εικονα εγω δεν βλεπω τις τοσο τρομερες διαφορες.
Από κινητό ούτε εγώ βλέπω καμιά τεράστια διαφορά είναι η αλήθεια, από τηλεόραση δύσκολο να δω εδώ που είμαι.

Από κινητό ούτε εγώ βλέπω καμιά τεράστια διαφορά είναι η αλήθεια, από τηλεόραση δύσκολο να δω εδώ που είμαι.
Τα νόβα έχουν καλύτερη ποιότητα στην εφαρμογή της κόσμοτε. Τα cosmote έχουν πάνω κάτω την ίδια ποιότητα στην εφαρμογή της eon.Έτσι τα βλέπω εγώ τουλάχιστον.

Ας δοκιμάσει αν μπορεί κάποιος που έχει δορυφορικό COSMOTE tv full pack ταυτόχρονη θέαση αθλητικών σε πόσες συσκευές επιτρέπει ? Αν δηλαδή είναι 3 ή αν άλλαξε κάτι… ευχαριστώ!

Τα νόβα έχουν καλύτερη ποιότητα στην εφαρμογή της κόσμοτε. Τα cosmote έχουν πάνω κάτω την ίδια ποιότητα στην εφαρμογή της eon.Έτσι τα βλέπω εγώ τουλάχιστον.
Aρα η λυση ειναι συγχωνευση των 2 εταιρειων μπας και οι συνδρομητες νοβα βλεπουν τα καναλια της νοβα με την ιδια ποιοτητα εικονας που τα βλεπουν στην κοσμοτε!!!Μιλαμε εχει απιστευτη πλακα η ολη φαση!

Aρα η λυση ειναι συγχωνευση των 2 εταιρειων μπας και οι συνδρομητες νοβα βλεπουν τα καναλια της νοβα με την ιδια ποιοτητα εικονας που τα βλεπουν στην κοσμοτε!!!Μιλαμε εχει απιστευτη πλακα η ολη φαση!
Η ποιότητα παλεύεται, δεν είναι τρομερή η διαφορά αλλά αυτό το delay πρέπει να το διορθώσουν.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Η ποιότητα παλεύεται, δεν είναι τρομερή η διαφορά αλλά αυτό το delay πρέπει να το διορθώσουν.
Οπως ελεγαν οι παοκτζηδες θα ευχοσασταν να ειχε μετρησει το γκολ του βαρελα στο τοτε ματς με αεκ ετσι και στη κοσμοτε θα λενε στη νοβα θα ευχοσασταν να μην ειχε υπαρξει συμφωνια!Δεν το λες και πολυ σοβαρο τα καναλια σου ο ανταγωνιστης να τα εχει σε καλυυτερη ποιοτητα και 12 δευτερα μπροστα αν και πιστευω θα το διορθωσουν το delay.

Μάλλον "φοβαται" η cosmote μήπως, μετά τους δύο μήνες που είναι δωρεάν, την ...κάνουμε!
3play έχω!