tiniakos
AVClub Fanatic
Δεν είναι τα 3 ευρώ αλλά ότι δε θέλω να επιβραβεύσω το ψέμα και την κουτοπονηριά.
Συμφωνώ απόλυτα είναι άδικο σε 3play πρέπει να είναι οι πρώτοι που θα λαμβάνουν τα καλύτερα και κανονικά και δωρεάνΔεν είναι τα 3 ευρώ αλλά ότι δε θέλω να επιβραβεύσω το ψέμα και την κουτοπονηριά.
Εμένα φαντάσου μου ζητούν 58.90. Μα στο site τους λέω το δίνετε 55.90. Ναι αλλά εσείς μου λέει η υπάλληλος πληρώνατε ήδη 58.17. Και δηλαδη ; Επειδή πριν από δύο χρόνια έκλεισα σ αυτή την τιμή (τόσο είχε τότε, αργότερα το μείωσαν) πρέπει αιωνίως να πληρώνω κάτι ακριβότερα ενώ από μόνο του κοστίζει λιγότερα ; Τι με πέρασαν ; Το κορόιδο χρηματοδότη της cosmote ;;; Μπορεί να έχω γίνει κουραστικός με τόσα μηνύματα αλλά πραγματικά τέτοια κοροϊδία δεν υποφέρεταιΕγώ έχω συμβόλαιο στα 48.90 αυτήν ήταν συμφωνία πριν ένα μήνα.
Τώρα αν θεωρούν ότι μου το έδωσαν με λίγα πρόβλημα τους.
Όταν το πουλούσαν έλεγαν αυτή είναι η τιμή και μόνο 3 ευρώ επιπλέον για τα Novasports.
Μου το διαφήμιζαν σαν σούπερ προσφορά για αυτό και προχώρησα.
View attachment 237731
Επιβεβαιώνω κι εγώ ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία. Εγώ είχα Cosmote Double Play advanced Unlimited Plus TV TV Full Pack 50mbs στα 48,90€ το μήνα.
Για να έχω της Νόβα χρειάζεται νέο συμβόλαιο στα 51,90€ + τα 3€ από 1/11 οπότε συνολική τιμή με τα κανάλια της Νόβα στα 54,90€. Το έκανα γιατί ξέρω ότι δε θα βγάλω άκρη.
Όταν ρώτησα γιατί κάποια πακέτα το παίρνουν δωρεάν χωρίς νέο συμβόλαιο, μου είπε γιατί σε 3play υπάρχει ήδη προσφορά και πρέπει να γίνει αναπροσαρμογή. Π@π@ρια θα πω εγώ, αλλά το αποδέχτηκα οπότε ας μη μιλάω. Βέβαια ας έλεγαν ότι οι 3play αντί για +3 ευρώ είναι +6€, αλλά μάλλον δε θα φαινόταν ωραίο. Σίγουρα όμως πιο τίμιο.
Δεν εχει καμια λογικη αυτο που κανουν
Η τιμη στα 51,90 εχει ηδη τα +3 της αυξησης λογω novasports
Δηλαδη μετα απο 1/11 θα σου ξαναχρεωσουν τα 3 ευρω και θα ειναι +6?
Επειδή είχα και εγώ το πακέτο στα 50mbps+Full TV στα 48,9€ μιλώντας με άτομο σε κατάστημα μου είπε μπες στην εφαρμογή και θα σου εμφανίζει προσφορά για αναβάθμιση συμβολαίου στα 51,9€ (48,9+3=51,9) που στην ουσία είναι τα "διαφημιζόμενα" +3€ για τα αθλητικά κανάλια της NOVA.
Απλά αντί να γίνει αυτόματα η αναβάθμιση και να τους γκρινιάζουν αυτοί που δεν τα θέλουν και για να είναι νομικά καλυμμένοι με συμβόλαια κτλ. επέλεξαν να ταλαιπωρήσουν όλους τους υπόλοιπους και ταυτόχρονα να τους δέσουν με νέα 24μηνα συμβόλαια. Το +6€ δεν παίζει, είναι άγνοια υπαλλήλου.
Μάλλον παραπλανητικό είναι το πρόγραμμα στην φώτο. Εκτός αν οι πωλητές δεν είναι καλά ενημερωμένοιΤο +3€ από 1/11 αναφέρεται στους πελάτες της περίπτωσης Α εκτός Double Play με ξεχωριστή χρέωση της TV (συνδρομητής μέσω Streaming ή μέσω Δορυφόρου Sports ή Full Pack συμβολαίου ή Streaming Monthly Pack). Στην ουσία δηλαδή όσοι κάνουμε νέο συμβόλαιο DP χάνουμε τους δωρεάν μήνες του +3€ έως 1/11.
Ωστόσο περιμένω να μου στείλουν το νέο συμβόλαιο να ψάξω να βρω αν αναφέρει κάτι για μετά τις 1/11 αλλιώς είναι εντελώς παραπλανητικό αυτό που εμφανίζει αυτήν την στιγμή τόσο η εφαρμογή όσο και το site τους:
α. συνδρομητής μέσω Streaming ή μέσω Δορυφόρου Sports ή Full Pack συμβολαίου ή Streaming Monthly Pack, στις 23/8 τα κανάλια Novasports θα προστεθούν αυτόματα στο πακέτο σου, ενώ η τιμή του πακέτου σου θα αυξηθεί κατά 3 ευρώ από 1/11. Μέχρι τότε θα μπορείς να απολαμβάνεις στην ίδια τιμή το νέο περιεχόμενο.
β. συνδρομητής πακέτου DP plus TV (3play), τότε από 22 Αυγούστου μπορείς να ζητήσεις αλλαγή προγράμματος και ανανέωση της δέσμευσής σου ώστε να μεταβείς σε ένα από τα νέα Προγράμματα DP plus TV σε νέες τιμές για να μπορείς να απολαμβάνεις τα κανάλια Novasports.
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.