panathas1985
Senior Member
- 10 September 2021
- 490
Γτ τετοιο καζο αραγε?Δεν μπορουν να τα βαλουν?Μην αισθάνεσαι μόνος
Γτ τετοιο καζο αραγε?Δεν μπορουν να τα βαλουν?Μην αισθάνεσαι μόνος
Μην αισθάνεσαι μόνος
γτ να κανει κατι τετοιο μωρε??Θα σωθει με 3 ευρω?Για αυτο εμαθε καποιος τι εννοει ο ποιητης?
"Μετά την πάροδο των 2 μηνών, η υπηρεσία θα παραμείνει ενεργή με επιπλέον χρέωση 3€/μήνα.
Οι δικαιούχοι συνδρομητές διατηρούν δικαίωμα κατάργησης χωρίς καμία επιβάρυνση, έως τις 23 Νοεμβρίου"
Δηλαδη μετα τις 23 νοεμβριου θα βαλουν πεναλτι
Και αν ναι ποσο θα ειναι?
Πλακα θα εχει να παει να το σταματησει κανεις και να πουνε -α 100 ευρω ειναι για την διακοπη του![]()
Πηρα στο τεχνικο τμημα τους και εχει ανακοίνωση οτι τα καναλια θα ανοιξουν εως 25/8. Οταν το σηκωσε ενα παλικαρι μου ειπε οτι φταιει το γεγονος ο,τι τωρα παιρνουν τα δικαιωματα απο την cosmote?!?!?!?Μην αισθάνεσαι μόνος
axaxax για γελια ειναι!Πηρα στο τεχνικο τμημα τους και εχει ανακοίνωση οτι τα καναλια θα ανοιξουν εως 25/8. Οταν το σηκωσε ενα παλικαρι μου ειπε οτι φταιει το γεγονος ο,τι τωρα παιρνουν τα δικαιωματα απο την cosmote?!?!?!?
Τον ρωτησα δλδ εμεις οι συνδρομητές nova θα χασουμε την αγωνιστική του σκ, ενω εκεινοι τις cosmote οχι, μου ειπε, δυστυχώς ναι.
Τι να πω.
Τέτοια μ@λ@κία ούτε ο Ασημάκης από το οικογένεια βλάπτει δεν θα την έλεγε.Πηρα στο τεχνικο τμημα τους και εχει ανακοίνωση οτι τα καναλια θα ανοιξουν εως 25/8. Οταν το σηκωσε ενα παλικαρι μου ειπε οτι φταιει το γεγονος ο,τι τωρα παιρνουν τα δικαιωματα απο την cosmote?!?!?!?
Τον ρωτησα δλδ εμεις οι συνδρομητές nova θα χασουμε την αγωνιστική του σκ, ενω εκεινοι τις cosmote οχι, μου ειπε, δυστυχώς ναι.
Τι να πω.
Στην δορυφορικη νοβα ποτε θα ανοιξουν τα καναλια;;Ακομη τιποτα…
Αυτό δεν παίζει. Άλλωστε σε κάποιους συνδρομητές του δορυφορικού ήδη έχουν ενεργοποιηθεί. Τεχνική ανεπάρκεια είναι αλλά δεν λένε η δεν γνωριζουν τι είδους ..Πηρα στο τεχνικο τμημα τους και εχει ανακοίνωση οτι τα καναλια θα ανοιξουν εως 25/8. Οταν το σηκωσε ενα παλικαρι μου ειπε οτι φταιει το γεγονος ο,τι τωρα παιρνουν τα δικαιωματα απο την cosmote?!?!?!?
Τι να πω.
Πραγματικα ρε φιλε.Το τωρα παιρνουν τα δικαιωματα τι σημαινει?1.5 μηνα τι κανανε?
Δεν έπαιζαν και μόλις έστειλες σήμα έπαιξαν;;Δεν ξέρω αν έπαιξε κάποιο ρόλο όσον αφορά το δορυφορικό ώστε να εμφανιστούν τα cosmote sports αλλά εγώ έστειλα αρκετές φορές σήμα μέσω του nova account. Δοκιμάστε το μία όσοι δεν τα έχετε ακόμη ανοιχτά.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
Δεν ξέρω αν έπαιξε κάποιο ρόλο όσον αφορά το δορυφορικό ώστε να εμφανιστούν τα cosmote sports αλλά εγώ έστειλα αρκετές φορές σήμα μέσω του nova account. Δοκιμάστε το μία όσοι δεν τα έχετε ακόμη ανοιχτά.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
όχι αργότερα έπαιξαν, ίσως και να μην παίζουν κάποιο ρόλο τα σήματα και να τα ενεργοποιούν τμηματικάΔεν έπαιζαν και μόλις έστειλες σήμα έπαιξαν;;
Αυτό ακριβώςΥπέροχα μου γράφει.. αλλά για να ανοίξει ούτε λόγος..
Ναι μεγάλη αθλιότητα αυτό που έκανε η Cosmote αναμφισβήτητα αλλά δεν θα υμνήσουμε κιόλας την eon που εγώ προσωπικά 2 χρόνια όταν είχε ποδόσφαιρο ή μπάσκετ χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο γιατί είτε μαυρίσματα θα έκανε στο άκυρο, είτε σπασίματα, είτε έβγαζε σφάλματα αναπαραγωγής ή θα έπαιζε το ίδιο πράγμα σε λούπα και η ποιότητα της εικόνας να είναι επιεικώς μέτρια, συγνώμη κιόλας ε.Από το μεσημέρι παίζει και ο δορυφόρος της Nova κανονικά τα cosmote sports . Δεν λέτε όμως ότι από το πρωί στην εφαρμογή της nova και στις φορητές συσκευές παίζουν κανονικά τα κανάλια της Comote Sports . Κάνετε πλάκα με τη Nova που ότι υποσχέθηκε το έκανε και κάνετε κοτ κοτ τος κότες δηλαδή στην αθλιότητα της cosmote που σε εμάς τους παλαιους double play με full tv δεν μας έχει δώσει το δωρεάν δίμηνο για να δούμε εάν αξίζει τελικά . Αλλά μας λέει ότι εάν θελουμε να δούμε αν αξίζει να κάνουμε νέο διετές συμβόλαιο με αυξημένη τιμή φυσικά . Ρε Ουστ . Συνεχίστε να κάνετε πλάτες στη cosmote εδώ μέσα .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.