Είμαι συνδρομητής μέσω δορυφόρου και δεκτών PVR στα full pack και στις δύο πλατφόρμες. Και τα δύο συμβόλαια λήγουν Δεκέμβριο του 2024, συνεπώς μέχρι τότε δεν συμφέρει να πληρώσω τη ρήτρα διακοπής. Προσανατολίζομαι να κρατήσω αυτό της Cosmote (αν δεν προκύψει κάποια δυσάρεστη έκπληξη με τις νέες τιμές) γιατί ο δέκτης της είναι πολύ πιο γρήγορος και με λιγότερα σφάλματα από αυτόν της Nova και γιατί η ποιότητα εικόνας, τουλάχιστον στα αθλητικά που με ενδιαφέρουν περισσότερο, είναι ανώτερη στην Cosmote. Αυτό που θα μου λείψει από τη Nova είναι τα κανάλια Eurosport, στα οποία έβλεπα τακτικά τα 3 από τα 4 tennis Grand Slam, ποδηλασία, σνούκερ και χειμερινά σπορ. Είναι ατυχής σύμπτωση ότι η Eurosport κατήργησε μόλις πριν λίγες εβδομάδες τη δυνατότητα συνδρομητικής υπηρεσίας μέσω streaming. Όσο για το debate δορυφορικής υπηρεσίας vs streaming, γείτονάς μου στην πολυκατοικία, με τον οποίο υποστηρίζουμε την ίδια ομάδα, μετανιώνει την επιλογή του streaming του κάθε φορά που πανηγυρίζω γκολ (ή βρίζω για το αντίθετο) και εκείνος απλά περιμένει να το δει αρκετά δευτερόλεπτα μετά, χωρίς καμία αγωνία. Αυτό γίνεται ακόμα πιο τραγικό σε διαδικασία πέναλτι μετά από παράταση...