Συμπεράσματα από το Συγκριτικό των "τιτάνων" low profile για όλους

Απάντηση: ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ 'τιτάνων' LOW profil, για ΟΛΟΥΣ!!!

Απ οτι ξερω Αλεξη το playstation το στελνει απεξω η εταιρια , αφου την ενημερωσεις για την αγορα του σανυο με καποιο φαξ η καποιο μειλ.
Ισως καποιοι να το εχουν κανει καιρο αυτο και να μην εχουν λαβει απαντηση ακομα και να θελει να μαθει ο Γιωργος για ισως καποιους πελατες του !

Re: ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ 'τιτάνων' LOW profil, για ΟΛΟΥΣ!!!

Επειδή με τρώει η ερώτηση:
Μήπως ο συγκεκριμένος SANYO βγήκε προβληματικό κομμάτι? (Συμβαίνουν αυτά αν και δείχνει κακό quality control που δεν είναι λιγώτερο ανησυχητικό..)
Οι κριτικές του είναι καλές γενικα σε Ελλάδα και έξω...
Εχει δεί κανένας άλλο κομμάτι;;;;

Γιώργο (eyεmedia) συγγνώμη αν ακούστηκα ειρωνικός - δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου... Πολλοί κάνουμε το λάθος να λέμε "κύριοι" σαν ευγενική προσφώνηση αλλά οι κυρίες μας ´...εκνευρίζονται... Επίσης στο χωριό μου κύριο λέγαμε τον πλούσιο και γενικά τον ισχυρό. Ήταν στ' αλήθεια κύριοι (των υπολοίπων).
Είμαι λίγο κολλημένος με τη γλώσσα...
Καλώς ήλθες και εδώ...

Re: Απάντηση: ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ 'τιτάνων' LOW profil, για ΟΛΟΥΣ!!!

Απ οτι ξερω Αλεξη το playstation το στελνει απεξω η εταιρια , αφου την ενημερωσεις για την αγορα του σανυο με καποιο φαξ η καποιο μειλ.
Ισως καποιοι να το εχουν κανει καιρο αυτο και να μην εχουν λαβει απαντηση ακομα και να θελει να μαθει ο Γιωργος για ισως καποιους πελατες του !

Αν είναι αυτός ο λόγος τότε παω πάσο .... εμένα αλλού πήγε το μυαλό μου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ 'τιτάνων' LOW profil, για ΟΛΟΥΣ!!!

Γεια χαρά και πάλι,

μπορείτε να με λετε Γιώργο έτσι ώστε να ακούγετε ίσως καλύτερα.

Η υπογραφή μου θα την αλλάξω γιατί όντως δεν είναι και τόσο καλή θα έλεγα.

Τώρα για το θέμα στο διπλανό site αναφέρθηκα σε site του εξωτερικού τα οποία διαθέτουν ειδικά παραρτήματα και στην Ελλάδα. Τα site αυτά έχουν ρημάξει στην κυριολεξία την Ελληνική αγορά και προσπαθούμε να τους ανταγωνιστούμε όσον το δυνατόν καλύτερα.
Ο λόγος που αναφέρθηκα για την τιμή της Ηχοέκφρασης είναι ότι έχει γίνει συμφωνία για την τιμή (2100 ) και γι'αυτό προβληματίστηκα. Παρόλα αυτά εάν είναι όπως τα λέτε δεν φέρνω απολύτως καμία αντίρηση.

Και όσο για το κύριοι συγχωρέστε με απλά το είπα να φαίνομαι όσον το δυνατόν ευγενικός μιας και η θέση μου είναι λίγο δύσκολη.

Τέλος, θα ήθελα σε περίπτωση που κάποιος αναγνώστης έχει ήδη κάνει την αγορά του PLV-Z2000 και έχει παραλάβει το PS3 ή κάποιο email από την Sanyo θα σας ήμουν υπόχρεος να με ενημερώσετε με κάποιο mail.

Χιλια ευχαριστώ και συγνώμη για την ίσως αναστάτωση που δημιούργησα.

Γιώργος

Παντως Γιωργο , καλο θα ηταν να ξεκαθαρισεις οτι η αναφορα σου δεν ειναι για το avclub και την προσφορα της Ηχοεκφρασης, αλλα για εκεινους περιγραφεις , ΚΑΙ στο αλλο σαιτ που εκανες την αρχικη σου δηλωση , γιατι καταλαβαινεις οτι "παιρνει η μπαλα" ολους !

Ευχαριστω !

Μήπως ο συγκεκριμένος SANYO βγήκε προβληματικό κομμάτι? (Συμβαίνουν αυτά αν και δείχνει κακό quality control που δεν είναι λιγώτερο ανησυχητικό..)
Αν σε επηρέασε η αυστηρή κριτική μου για τον Sanyo να ξέρεις ότι είμαι πολύ ψείρα και τελειομανής!!!
Θα βρω αμέσως πάντοτε λάθη σε ότι πέσει στα χέρια μου είτε είναι αυτοκίνητο, είτε φωτογραφική, είτε στερεοφωνικό, είτε προβολέας, είτε οτιδήποτε άλλο!!!-bye-

Για να μην παρεξηγηθώ, o Sanyo ΔΕΝ είναι κακός προβολέας. Κάθε άλλο μάλιστα!
Απλά δίπλα του ο Pany είναι πολύ καλύτερος και με πολύ λιγότερα λάθη.

Απάντηση: Re: ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ 'τιτάνων' LOW profil, για ΟΛΟΥΣ!!!

Αν σε επηρέασε η αυστηρή κριτική μου για τον Sanyo να ξέρεις ότι είμαι πολύ ψείρα και τελειομανής!!!
Θα βρω αμέσως πάντοτε λάθη σε ότι πέσει στα χέρια μου είτε είναι αυτοκίνητο, είτε φωτογραφική, είτε στερεοφωνικό, είτε προβολέας, είτε οτιδήποτε άλλο!!!-bye-

Οποτε να σε στειλουμε στη hi end σε κανα συγκριτικο που εχουν καιρο να τσακωθουνε :flipout: :grinning-smiley-043 -bye-

Ο BenQ ......πως ο PanMan είχε γράψει ότι στον δικό του, το φαινόμενο περιορίστηκε σημαντικά με κατάλληλη ρύθμιση (και με το Brilliant Color στο off)
Απ ότι έχω καταλάβει (διαβάζοντας αλλά και λίγο που τον είδα), ο 5000 χωρίς το BC δεν ''έχει πλέον νόημα''.

Έτσι.

Επειδή θέλω να είμαι λείαν εντάξει με το αγοραστικό κοινό πρέπει να το ξέρω για την περίπτωση που μας κάνουν κανένα περίεργο παιχνιδάκι να μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε σκληρά.

Γιώργο (eyεmedia) συγγνώμη αν ακούστηκα ειρωνικός - δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου... Πολλοί κάνουμε το λάθος να λέμε "κύριοι" σαν ευγενική προσφώνηση αλλά οι κυρίες μας ´...εκνευρίζονται... Επίσης στο χωριό μου κύριο λέγαμε τον πλούσιο και γενικά τον ισχυρό. Ήταν στ' αλήθεια κύριοι (των υπολοίπων).
Είμαι λίγο κολλημένος με τη γλώσσα...
Καλώς ήλθες και εδώ...

Η αλήθεια είναι ότι η προσφορά ισχύει μόνον για το μαύρο χρώμα. Μάλλον είχε φοβερή πέραση ο Λευκός και τους έμειναν τα μαύρα. :huh2:

Όσο για το άλλο θέμα no problemo.:a0210:

Απ ότι έχω καταλάβει (διαβάζοντας αλλά και λίγο που τον είδα), ο 5000 χωρίς το BC δεν ''έχει πλέον νόημα''.

Εμένα πάλι με το BC στο off μου άρεσε περισσότερο. Στο on τα χρώματα
μου φαινόντουσαν υπερβολικά... Δεν ξέρω τί γίνεται μετά από 150-200
ώρες στην λάμπα ....

Έτσι.

Επειδή θέλω να είμαι λείαν εντάξει με το αγοραστικό κοινό πρέπει να το ξέρω για την περίπτωση που μας κάνουν κανένα περίεργο παιχνιδάκι να μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε σκληρά.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ 'τιτάνων' LOW profil, για ΟΛΟΥΣ!!!

Παντως Γιωργο , καλο θα ηταν να ξεκαθαρισεις οτι η αναφορα σου δεν ειναι για το avclub και την προσφορα της Ηχοεκφρασης, αλλα για εκεινους περιγραφεις , ΚΑΙ στο αλλο σαιτ που εκανες την αρχικη σου δηλωση , γιατι καταλαβαινεις οτι "παιρνει η μπαλα" ολους !

Ευχαριστω !

Φυσικά και δεν αναφερόμουν στο AVCLUB γιατί να το κάνω άλλωστε. Απλά προσπαθώ οι προσφορές να είναι σωστές, ανταγωνιστικές και πάντα οι πελάτες να είναι ακρως ευχαριστημένοι με αυτό που επιλέγουν, χωρίς την δημιουργία προβλημάτων που μπορεί να δημιουργήσουν μερικα (e-shop).

Last edited:

Η λάμπα μου έχει ήδη 150 ώρες.. οπότε τα "χοντρά" τα έχει πάθει. :smile:

Α ναι ρε Δημήτρη .... αφού σε ρώτησα και μου το είπες.

Με το BC στο on μπορούν να γίνουν λιγότερο "έντονα" ? ... δεν ξέρω αν τα λέω και σωστά

Αλέξη, αν μιλάς για τον κορεσμό των χρωμάτων, φυσικά γίνεται. Αλλά να αλλάξεις τον τρόπο που δουλεύει το BC δεν μπορείς.

Μήπως έχεις γράψει στο άλλο νήμα το δίκο σου για τον Benq,
πως δουλεύει το BC? Για να το διαβάσω εκεί αλλά και να μην σας κουράσω εδώ.

To είδα και εγώ αλλά με άλλες ρυθμίσεις μήπως φτιάχνει;
Δεν δίνεις κανένα link να διαβάσω και εγώ...
Επίσης: είναι σίγουρη η αναβάθμιση για εξάλειψη του σκαλώματος;

Μήπως έχεις γράψει στο άλλο νήμα το δίκο σου για τον Benq,
πως δουλεύει το BC? Για να το διαβάσω εκεί αλλά και να μην σας κουράσω εδώ.

Να σου πω την αλήθεια, δεν θυμάμαι. Κάτι πρέπει να έχει γραφτεί στο επίσημο νήμα του 5000 που είχε αρχίσει ο Μανώλης.

Επίσης: είναι σίγουρη η αναβάθμιση για εξάλειψη του σκαλώματος;
Τίποτα δεν είναι σίγουρο μέχρι να βγει.