Όπως ανέφερα, θα βάλω το Brilliant Cinema Mode στον Sanyo και το Color 1 Mode στον Panasonic και θα δω τι κάνουν με πάτερνς.Τα μηχανάκια να τα δεις ξανά αλλά δεν έχω αφησει τις ρυθμίσεις.
Όντως ο Panasonic είναι ποιο κινηματογραφικός αλλά τι το ήθελαν αυτό το smooth screen σε προβολέα 1080.
Όπως ανέφερα, θα βάλω το Brilliant Cinema Mode στον Sanyo και το Color 1 Mode στον Panasonic και θα δω τι κάνουν με πάτερνς.
Κάποιες βασικές ρυθμίσεις τις κάνω επι τόπου αν χρειαστεί.
Συμφωνώ για το smooth screen. Αν δεν το είχε θα ήταν πολύ καλύτερος!
Παντως η Panny βελτιώνεται! Στον ΑΕ1000 τους έκραξαν ότι ήταν θόλος και το βελτίωσαν στον ΑΕ2000. Ίσως στον ΑΕ3000 το αφαιρέσουν τελείως!![]()
Για κάτι τέτοια events στενοχωριέμαι μόνο που ζω εκτός Αττικής.
Δεν θα ασχοληθώ με το color space. Αν κάποιο primary δείχνει πέρα για πέρα λάθος απλά θα ήθελα να το δω, αλλά χωρίς όργανα ρύθμισης δεν υπάρχει λόγος να πειραματιστώ με αυτό.Μεγάλη προσοχή στα preset modes.
Κάθε φορά που αλλάζεις mode αλλάζουν πολλά και στο CIE1931 ιδιαίτερα στην ισορροπία των δευτερευώντων χρωμάτων όπως επίσης και gamma.
Φοβερό αυτό το συγκριτικό συγχαρητήρια σε όλους Για εμάς στην περιφέρεια είσαστε ολοι όσοι πήγατε στο συγκριτικό τα μάτια μας και τα αυτιά μας. Για την προσφορά απο την ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ κανείς δεν αναφέρει ποιά είναι. Εμείς απο τα 720χιλιόμετρα απο την Αθήνα που ενδιαφερόμαστε πώς θα την μάθουμε. Εδώ στην Ξάνθη όχι στημενο προβολέα για θέαση αλλά ούτε δείγμα προβολέα δεν υπάρχει. Αυτά λοιπόν τα συγκριτικά οπως και αλλα εδώ στην περιφέρεια δεν τα διαβάζουμε απλώς, αλλά τα ξεζουμίζουμε. Για αυτό λοιπόν αν εσείς ευχαριστείτε ολους αυτούς που έτρεξαν και μόχθησαν για αυτό το συγκριτικο μία φορά εμείς τις περιφέρειας τους ευχαριστούμε 100 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!
Στο συγκεκριμενο και για να προσπαθησω να σου πω τι φαινοταν στην εικονα, ειχαμε φως απο το απολυτο μαυρο (0 ire) και μεχρι καποια 20/30 ire "πεπλακι" κατα την δικη σου ορολογια. .
:2thumb22sup::2thumb22sup:
Eπίσης, το περιβόητο κοντραστ του 50.000 : 1 που διαφημίζει η επσον σε τι επιπεδο βρισκεται τελικα κατα τη νορμαλ θεαση σε σχεση με τους αλλους?
Αστο αυτο, αλλη ερωτηση![]()
Τι θέλεις να πεις???? Ότι έχει φωτοστέφανο σαν τον..... D _ _ _ ?
![]()
Ναί αλλά πάλι με μισόλογα μου απαντάς...
Αστο αυτο, αλλη ερωτηση
Λοιπόν μετά από όσα είδα, διάβασα και άκουσα και μετά από την δημοσίευση της προσφοράς της Ηχοέκφρασης ας δούμε τι -νομίζω - ότι αγοράζω εγώ (αν η αγορά είναι οφφ-τοπικ εδώ πείτε μου να ανοίξω άλλο νήμα - νομίζω ενδιαφέρει πολλούς):
Με το χέρι στην καρδιά: EPSON. Όμως η προσφορά δεν είναι κάτω απο την τρέχουσα τιμή. Τόσο το δίνουν κι άλλοι οπότε δεν με ζορίζει να το πάρω μέχρι την Παρασκευή.
Με το χέρι στην ... τσέπη: SANYO + PS3. Η τιμή είναι 200Ε κάτω από την αντίστοιχη προσφορά της αντιπροσωπείας (2100Ε) έχω όμως ερωτήματα: Ο Sanyo δίνεται και άσπρος (να μη πολυφαίνεται στο ταβάνι); Το PS3 τι λέει σαν player; Κάνει θόρυβο; Για παιχνίδια PS3 κλπ δεν ενδιαφέρομαι καθόλου.
O ΒΕΝQ θα έπαιζε άνετα αλλά έχω πολλές ανησυχίες: Μου ανοίγει αρκετές inches στα 3.5μ; Μπαίνει παράκεντρα ή πρέπει να μπεί ακριβώς απέναντι από την οθόνη (μιλάω για οριζόντια μετακίνηση); Μήπως βλέπει rainbow η γυναίκα μου ή κάποιος φίλος (ή και εγώ μετά από λίγο καιρό ή κάτω από άλλες συνθήκες);
Με όλα τα παραπάνω - αν είχα όρεξη να διαθέσω ένα κάρο ευρώ που σε 2 χρόνια θα τα έκλαιγα - θάπαιρνα ενα D-ILA κι ας μην τον έχω δεί...
Σχετικά με τις λάμπες τους (διάρκεια ζωής & κόστος αντικάτάστασης) ξέρει κανένας;
Αν σας κουράζω με το θέμα αγορά να ανοίξω χωριστό thread...
:ernaehrung004:
PANASONIC PT-AE2000U Vs SANYO PLV-Z2000 PART 2!!!!!!!
Μόλις γύρισα από την Ηχοέκφραση, όπου πήγα για να ξαναδώ τους πιο πάνω προβολείς.
Την καλύτερη εικόνα στο Sanyo την πετύχαμε στο Pure Cinema mode και στον Panasonic στο Color1 mode (που είναι προρυθμισμένος στο REC709 D6500 από το εργοστάσιο - αλλά και πάλι θέλει δουλειά).
Όχι. Τον είδα σε Color1 mode και με ικανοποιεί ΑΠΟΛΥΤΑ.Τον ειδες σε dynamic mod?
Μετά από αυτό που είδα και με κατενθουσίασε σήμερα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ξαναδώ τον BenQ. Όσο καλός και να είναι μπορεί να με ενοχλεί με το Rainbow.Με το rainbow πως πηγε?Ειδες BENQ?
Σίγουρα NAI. Το πόσο περισσότερο θα πρέπει να ψάξω ξανά στο ίντερνετ να βρω το Review που λέει ακριβώς πόσα Lumens βγάζει στο κάθε mode.Μια ερωτηση και μονο.
Απο φως πηρες κατι παραπανω απο αυτο που ειδαμε το σαββατο?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.