συμπεριφορα προβολεα

Status
Not open for further replies.

argi

Banned
17 July 2006
7,032
salmonela
εχει δοκιμασει κανεις αντικραδαμικα ποδαρακια κατω απο προβολεα
αυριο το απογευμα θα κανω μια λαιβ δοκιμη
ποδαρακια θα ειναι τα stillpoints
τα οποια κανουν θαυματα σε συσκευες ηχου
για να δουμε κατω απο ενα προβολεα θα μπορεσουν να κανουν το ιδιο ?

αν λεω αν
δινει καλυτερα να δουμε ποιος θα εχει μπλεξει τι.
Γιατι απο αυριο θα βαζω 1000 ευρω πανω του για καθε ευρω που θα βαζει
καποιος,
αν λεω βεβαια.
Οσοι ακουσαν στο χωρο τι κανουν τα stillpoints εμειναν αφωνοι για ωρα,
για να δω και στον προβολεα.
Με την προυποθεση εγκαταστασης τους.
Για να δουμε
ευτυχως παρων δεν θα ειμαι μονο εγω
οχι τιποτα αλλο θα ξαναμπω σε εξοδα,
και σε γελια
Αυριο το απογευμα λοιπον παρουσια συνφορουμιτη θα κανω την δοκιμη............

Last edited:
κανουν θαυματα
Δυστυχως τα θαυματα ειναι πλεον μονο για τους λιγους και καλους πιστους

ΥΓ Jesus Saves tm

ΥΓ 2 Και για να μην λετε: Εχω δοκιμασει και εγω ποδαροακια στον προβολεα μου αλλα δεν ειδα καμια διαφορα (τωρα που το σκεφτομαι βεβαια λες να φταιει οτι ειναι κρεμασμενος απο το ταβανι; μπα, δεν νομίζω, μαλλον εγω δεν βλεπω καλα, καποιοι αλλοι θα ακουν καλυτερο ηχο με τα ποδαρακια στον προβολεα αναποδα κρεμασμενο απο το ταβανι :p)

Last edited:
τα stllpoints τα χλευαζ για 4 χρονια μεχρι που τα δοκιμασα
και αγορασα και δευτερο σετακι
το τι κανουν στον ηχο στοιχηματιζω 1000 προς 1
τωρα αν καποιος εχει δοκιμασει αλλου ειδους ποδαρακια με μη επυτιχημενα
αποτελεσματα το μονο που δεν φταιει ειναι τα stillpoints
μπαι δε γουει ο προβολεας μου ειναι τοποθετημενος χαμηλα και οχι στο νταβανι
αληθεια μηπως καποιος θελει να πονταρει ?

Ωραία θα ήταν να μας εξηγήσεις όμως για ποιο λόγο θα (μπορούσε να) αλλάξει συμπεριφορά ο προβολέας αν του βάλεις τα αντικραδασμικά ποδαράκια. Δηλαδή τι είναι αυτό που μπορεί να του χαλάει την ποιότητα στην εικόνα (ας πούμε) για να έχει την ανάγκη τους;

Re: Απάντηση: συμπεριφορα προβολεα

αληθεια μηπως καποιος θελει να πονταρει ?
Τι να ποντάρει και με τι δεδομένα;

Κάθε τεστ, αν δεν είναι double blind, πολύ απλά δεν είναι αξιόπιστο και άξιο λόγου. Οπότε πριν φαμφαρίζεις στοιχήματα, ανέλυσέ μας τη μεθοδολογία του τεστ.

mp

να πονταρει το ποσο που θελει
εγω βαζω το ποσο του επι 1000
ας ξεκινησουμε απο ενα sound blind test
και αν αντεχει καποιος οικονομικα το ξαναβλεπουμε

η μεθοδος θα ειναι μια ακροαση με stillpoints και μια χωρις
τωρα ποιος φαμφριζει ?
ακουω

Εμένα με ενδιαφέρει πάντως η θεωρία του συγκεκριμένου ζητήματος κι όχι τα στοιχήματα. Για ποιο λόγο δηλαδή θα μπορούσε να υπάρξει βελτίωση στην εικόνα του προβολέα με τα αντικραδασμικά; Εκτός κι αν βρίσκεται σε κάποιο σημείο που βαράνε κομπρεσέρ, οπότε ίσως και το καταλάβαινα!

Ωραία θα ήταν να μας εξηγήσεις όμως για ποιο λόγο θα (μπορούσε να) αλλάξει συμπεριφορά ο προβολέας αν του βάλεις τα αντικραδασμικά ποδαράκια. Δηλαδή τι είναι αυτό που μπορεί να του χαλάει την ποιότητα στην εικόνα (ας πούμε) για να έχει την ανάγκη τους;
το να κανω υποθεσεις δεν ειναι του χαρακτηρα μου
ειπα οτι θα κανω ενα τεστ και η ειρωνια πηγε συνεφο
το να μιλησω υποθετικα με τι τροπο φανταζομαι οτι κανουν τα ποδαρακια
παλι δεν ειναι του χαρακτηρα μου γιατι δεν ειμαι σε θεση να δινω εξηγησεις που απλα φανταζομαι
απλα καποιος θα μπορουσε να πει
οπως φτιαχνει τον ηχο με την απουσια κραδασμων
καπως ετσι θα δουλευει και στον προβολεα
Αλλα εγω αν δεν δοκιμασω δεν λεω
αυτο που ειπα ειναι οτι θα κανω μια δοκιμη
η ειρωνια κανονισε για τα υπολοιπα

Εμένα με ενδιαφέρει πάντως η θεωρία του συγκεκριμένου ζητήματος κι όχι τα στοιχήματα. Για ποιο λόγο δηλαδή θα μπορούσε να υπάρξει βελτίωση στην εικόνα του προβολέα με τα αντικραδασμικά; Εκτός κι αν βρίσκεται σε κάποιο σημείο που βαράνε κομπρεσέρ, οπότε ίσως και το καταλάβαινα!
εμενα δεν με ενδιαφερειη θεωρια αλλα πραξη
ολα για μενα κρινονται εκ του αποτελεσματος
αυριο θα δω αν κανουν κατι
και ευτυχς δεν θα ειμαι ο μονος στο visio test
αν καποιος θελει απλα να παραβρεθει στο τεστ πολυ ευχαριστως

Σε ένα χώρο θα έχουμε τα ίδια ηχεία, τα ίδια ενισχυτικά και τις ίδιες πηγές, στημένα τα ηχεία δίπλα το ένα στο άλλο. Με το πάτημα ενός κουμπιού θα μπορείς να διαλέξεις πότε το ένα και πότε το άλλο. Η διαφορά θα είναι πως το ένα σετ ηχείων θα έχει τα stillpoints ενώ το άλλο όχι, χωρίς να μπορείς να δεις ποιο από τα δύο είναι. Αφού επιτραπεί στους συμμετέχοντες να παίξουν μόνοι τους για λίγα λεπτά πότε το ένα και πότε το άλλο, θα ακολουθήσει ένα προκαθορισμένο από τον διοργανωτή του τεστ "πρόγραμμα" όπου θα παίξει για παράδειγμα: Α-Β-Α-Α-Β-Β-Α-Α-Β-Α-Β-Β-Α-Α-Β-Β-Β-Α και οι συμμετέχοντες θα σημειώνουν αν ακούν Α ή Β. Για να θεωρηθεί ότι υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε Α ή Β, θα πρέπει να επιτύχεις αναγνώριση 100%, δηλαδή ούτε ένα λάθος. Στο τέλος, αφού έχεις 100% επιτυχία, θα πρέπει να αναφέρεις ποιο από τα Α ή Β έχει τα stillpoints.

Στο παραπάνω τεστ, θα πόνταρα 1000 ευρώ. Αντίστοιχο τεστ για super duper καλώδια τροφοδοσίας επίσης αποδέχομαι και ποντάρω 10.000 ευρώ (δεν έχω παραπάνω).

mp

Μα εκεί είναι το πρόβλημα, να μπορείς να εξηγήσεις κάτι που σκέφτηκες. Δηλαδή κάπου πρέπει να βασίστηκες όταν σου ήρθε αυτή η ιδέα, δεν ήταν προφανώς στο κενό! Όταν δεν το εξηγείς, φυσικό είναι να υπάρχει και η ειρωνία...

μην χανεις τα λεφτα σου αδικα
πριν δυο βδομαδες παρων ηταν ο θανασης απο πατρα και ο ηλιας το τι κανουν τα ποδαρακια δεν αμφισβητειται απο κανενα
επισεις ο geopolitis εχει την ιδια γνωμη
οσο περι καλωδιων τα πραματα ειναι μια πο τα ιδια
αν τα παραπανω ειναι ψεματα ας το πει καποιος απο τους παραπανω κυριους

Μα εκεί είναι το πρόβλημα, να μπορείς να εξηγήσεις κάτι που σκέφτηκες. Δηλαδή κάπου πρέπει να βασίστηκες όταν σου ήρθε αυτή η ιδέα, δεν ήταν προφανώς στο κενό! Όταν δεν το εξηγείς, φυσικό είναι να υπάρχει και η ειρωνία...

μπορεις να μου πεις πως
ενα ultralink καλωδιο με ακριβως τα ιδια υλικα δεν παιζει ιδια με ενα nordost
που εχει ακριβως τα ιδια υλικα?
βασιστικα στο οτι απο τι στιγμη που κανει τοση διαφορα στν ηχο
απλα αξιζει μια δοκιη και στην εικονα
δεν ειπα πως με το ζορι επειδη κανει διαφορα στον ηχο θα κανει και στην εικονα
απλα μια δοκιμη θα κανω
αλλα βλεπω πως οι δοκιμες κανουν πολυ κακο

Στο παραπάνω τεστ, θα πόνταρα 1000 ευρώ. Αντίστοιχο τεστ για super duper καλώδια τροφοδοσίας επίσης αποδέχομαι και ποντάρω 10.000 ευρώ (δεν έχω παραπάνω).

mp

Λεπόν...
Θες να κάνουμε ένα τεστάκι με καλώδια ρεύματος;
Όταν γυρίσω από διακοπές θα φέρει σπίτι μου ένα φιλαράκι τα καλώδιά του, τα Nordost Vishnu.
Δεν είναι κάτι το super duper, κάνουν κάπου 600 ευρώ το κομμάτι (υπάρχουν και πολύ ακριβότερα).
Αυτά θα τα αναγνωρίσω επειδή απλά δεν έκατσαν στο στερεοφωνικό μου με τίποτα!
Μου δίνεις 2 λάθη στα 10 αν καταλάβω τη διαφορά με ωτοασπίδες και μαξιλάρια στα αυτιά μου; :flipout:
Δεν θα το κάνουμε για τα λεφτά, αν όμως ακούσεις και εσύ τη διαφορά κερνάς ούζο σε παρακείμενο καφενείο!
Πάει; :BDGBGDB55:

Status
Not open for further replies.