συμπεριφορα προβολεα

Status
Not open for further replies.

Αργύρη δυστυχώς αυτό που έχω δει μέχρι σήμερα είναι ότι οι διατυπώσεις, παρατηρήσεις και τα συμπεράσματα που έχεις βγάλει και διαπιστώσει είναι μονολεκτικά και δεν μεταφέρουν στα μέλη το πόρισμα.

Προσπάθησε σε παρακαλώ να μεταφέρεις λίγο καλύτερα τις όποιες εντυπώσεις.

Κωστα οτι μεταφερω
και να πω οτι ειμαι ελληνας ακολουθει ειρωνια
σε αυτη την κατηγορια και μονο
στις αλλες δεν γινεται αυτο το πραμα
2 ειδων δοκιμες εκανα και οι 2 πηγαν στον ....
τι μεταφερω καλυτερα για να εχουμε πιο ποιοτικη ειρωνια απο καποιους πουποτε δεν ειρωνευτικα
η ο κοσμος δεν καταλαβαινει τοι καποιοι προσπαθουν να με διωξουν απο εδω
μου εχουν δωσει να καταλαβω οτι οτι γραφω ακολουθει χλευασμος
γιατι λοιπον να γραψω κατι
τι πιο απλο απο την ανοιχτη μου πορτα
αλλα ευτυχως διαβαζουν και αλλοι και καταλαβαινουν
τουλαχιστον ετσι μου λενε

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: συμπεριφορα προβολεα

To εδω φορουν παρακολουθει πολυ κοντα το Αμερικα dont worry...
Το θεμα ειναι γιατι εσυ βλεπεις πραγματα τα οποια ειναι φυσικα αδυνατο να βελτιωσουν την εικονα.. Η δυναμη της αυθυποβολης ισως;

καλα το ειπες το εδω φορουμ
γιατι τα κει φορουμ μας θεωρουν οτι θεωρουμε εμεις του αλβανους στο ht
για την δυναμη το ξαναπα
ευτυχως δεν ημουν μονος
αν ημουν, σιγουρα θα ειχα τις αμφιβολιες μου
αλλα να βλεπουν αλλοι πραματα που δεν τους εχω καν αναφερει
νομιζω οτι εχω τηλεεπιβολη για να κανω κατι τετοιο
και φιναρω με ενα τραγουδι του καρβελα
ποτε μην λες ποτε
εχω κανει πραματα που καν δεν στεκουν και ομως εγιναν
και τα αμφισβητησαν τοπ ριβιουερς
οταν τα ειδαν λαιβ σπιτι μου η χασν την μιλια τους η το ερειξαν στο
αυτα δεν γινονται
γιαυτο κρατα μικρο καλαθι
γιατι αν κατα λαθος γινουν
ξεχναμε τι ειπαμε πριν και απλα κοιταμε
φιλικα rg

Ειναι επισης προφανες οτι δεν εχεις μπει ποτε στο Avsforum.Διοτι αν ειχες μπει, θα γνωριζες οτι οχι μονο για Αλβανους δεν μας εχουν, απεναντιας μας σεβονται πολυ, ιδιαιτερα μετα τα συγκριτικα 720-1080 που ειχαμε διοργανωσει στο παρελθον...
Τεσπα, μην χαλασουμε και τις καρδιες μας για τα αντικραδασμικα! :)

το αν εχω μπει αν το ψαξεις θα το δεις.
αλλοιμονο αν χαλασουμε τις καρδιες μας
δοκιμες κανω
οχι βασανηστηρια ασωματων

Εγώ το συμπέρασμα της δοκιμής δεν βλέπω, μόνο διάφορα άλλα για να γίνεται κουβέντα (μάλλον για να μην γραφτεί ποτέ αυτό το αποτέλεσμα). Αργύρη, είδες ή όχι διαφορές (προσωπικά εσύ, γιατί δηλαδή πρέπει να υπάρχουν και 20 αυτόπτες μάρτυρες για να σε επιβεβαιώσουν); Και σε ποια σημεία; Τόσο δύσκολο είναι να απαντηθούν αυτά τα δύο ερωτήματα; Στο κάτω κάτω, εσύ ξεκίνησες το θέμα, εσύ είπες ότι θα κάνεις δοκιμή, έχεις νομίζω και μία 'υποχρέωση' να γράψεις και τα αποτελέσματά του.

Απάντηση: Re: συμπεριφορα προβολεα

νομιζω πως ξερεις πως δεν εχω κανενα λογο να σε κοροιδεψω
και πιστευω να καταλαβαινεις οτι αν εγραφα οτι ειδα διαφορες η ειρωνεια θα ηταν τριςχειροτερη
γιαυτο ζητησα και παρουσια αλλων
να μην ειμαι μονο εγω ο ονειροπαρμενος

Να υποθέσω από αυτό το ποστ ότι είδες διαφορές; Κι αν ναι σε ποιό τομέα;

Υ.Γ. επειδή και πρακτικά δεν είναι δυνατόν όλο το φόρουμ να περάσει το κατώφλι της πόρτας σου, να είσαι σίγουρος όταν μιλάς επεξηγηματικά και επιχειρηματολογόντας δεν θα υπάρξει καμιά ειρωνία. Οταν σε ρωτάνε όμως τόσα άτομα και απαντάς "ελάτε να το δείτε" ε τι περιμένεις;

Φιλικά πάντα -bye-

δεν φταιω εγω αν δεν καταλαβαινεις
ο αργυρης μπορει να ειναι κατα φαντασια ασθενης αλλα
αν ηταν και αλλοι 20 στο χωρο τοτε δεν μιλαμε για αλλους 20 αρρωστους
αλλα για νοσοκομειο
μετα
με ενα κανεις πλακα
με 20 τα κανεις πλακακια

Re: Απάντηση: Re: συμπεριφορα προβολεα

Να υποθέσω από αυτό το ποστ ότι είδες διαφορές; Κι αν ναι σε ποιό τομέα;

Υ.Γ. επειδή και πρακτικά δεν είναι δυνατόν όλο το φόρουμ να περάσει το κατώφλι της πόρτας σου, να είσαι σίγουρος όταν μιλάς επεξηγηματικά και επιχειρηματολογόντας δεν θα υπάρξει καμιά ειρωνία. Οταν σε ρωτάνε όμως τόσα άτομα και απαντάς "ελάτε να το δείτε" ε τι περιμένεις;

Φιλικά πάντα -bye-
παντα φιλικα
ειδα λιγοτερο θορυβο μαλλον ακουσα
και τα εβαλα- εβγαλα αρκετες φορες
γενικα τα stillpoints ειρεμουν καθε τι
στο ηχο κοινος γνωστος μπορει να σου πει πριβε τι εκαναν στο χωρο μου
τωρα στην εικονα δεν μπορω να πω οτι καταλαβα διαφορες
γιαυτο ζητησα και αλλα ματια
γιατι τα αλλα 2 που βρεθηκαν στον χωρο δεν καταλαβαν
και αυτα διαφορα
αλλα δεν αποκλειεται να ειδαν ολα τα ματια λαθος
η και σωστα
συντομα θα ξαναεπαναλαβω το τεστ
μιας και θα εχω προβολεα ευκαιρο

Αν δεν επηρεάζεται ο προβολέας από την κίνηση μερικών κώνων των 12", δύσκολο να επηρεάζεται από οτιδήποτε άλλο.
ΟΤ αλλά ας το πω: Θυμάμαι στο δικό μου setup με το PV1 (2 x 8'') κοντά στην οθόνη (1-1,5 m πιο χαμηλά και άλλο τόσο στα πλάγια) και σε όχι και τόσο υψηλές εντάσεις κουνιόταν η οθόνη σε βαθμό που φαινόταν άμεσα (θόλωνε η εικόνα).

Last edited:
Απάντηση: Re: συμπεριφορα προβολεα

ΟΤ αλλά ας το πω: Θυμάμαι στο δικό μου setup με το PV1 (2 x 8'') κοντά στην οθόνη (1-1,5 m πιο χαμηλά και άλλο τόσο στα πλάγια) και σε όχι και τόσο υψηλές εντάσεις κουνιόταν η οθόνη σε βαθμό που φαινόταν άμεσα (θόλωνε η εικόνα).
θυμαμαι και εγω
το δωματιο γνωστο
2,8 χ 4,5 μετρα
μεσα ενα 15ιντσο διπλα στο πανι
7 ηχεια που λυσανε
ουτε πανι τρεμει ουτε προβολεας
τι φταιει και δεν τρεμουν στο κλουβι μου
μηπως ασκω τηλεεπιβολη και σε αυτα ?
μηπως ειμαι τρελλος
μηπως ταχω χαμενα

Νotis sfakiankis

Το θέμα καθαρίστηκε και ξανά-ανοίγει.

Μαζί με τα προσβλητικά μηνύματα σβήστηκαν και κάποια τρίτων τα οποία αναφέρονταν στην αντιπαράθεση.

Οι συγγραφείς των προσβλητικών μηνυμάτων (malakudi & argi) να θεωρούν τους εαυτούς τους προειδοποιημένους.

Αν ξεκινήσει ξανά αντιπαράθεση επί προσωπικού με τους ίδιους συμμετέχοντες, θα υποστούν τις συνέπειες βάσει κανονισμού.

Οι συγγραφείς των προσβλητικών μηνυμάτων (malakudi & argi) να θεωρούν τους εαυτούς τους προειδοποιημένους.

Ποιο μήνυμά μου ήταν προσβλητικό; Ρωτάω για να μη το ξανακάνω.

Αν κάποιος αποκαλεί κάποιον που πιστεύει στο Νερό του Καματερού αφελή και θύμα κοροϊδίας, τον προσβάλλει;

Καλό είναι να έχουμε μία αίσθηση του τι συμαίνει για τους moderators προσβολή και τι όχι. Γιατί η κοινή λογική μάλλον δε συμβαδίζει με τις απόψεις αυτών.

mp

Το θέμα καθαρίστηκε και ξανά-ανοίγει.

Μαζί με τα προσβλητικά μηνύματα σβήστηκαν και κάποια τρίτων τα οποία αναφέρονταν στην αντιπαράθεση.

Αν ξεκινήσει ξανά αντιπαράθεση επί προσωπικού με τους ίδιους συμμετέχοντες, θα υποστούν τις συνέπειες βάσει κανονισμού.
ποιον προσεβαλα και πως?
α και στην λιστα με εμενα και το malakudi βαλε και οσους με ειρωνευτηκαν
και οσους με ειπαν μη σχετικο
και γραψε και τα ονοματα αυτων
οχι οπως θελουμε η μας συμφερει
ή ολοι στον κουβα η κανενας

Last edited:
Βρε δεν σταματατε να τσακωνεστε. Το νερο του καματερου στην προκειμενη περιπτωση εχει την εξης βαση.
Θεωρητικα και λεω θεωρητικα γιατι εγω δεν εχω πειραματιστει και δεν ξερω αν ισχυει, σε καποιες σκηνες δρασης , σε μεγαλες εντασεις, ειναι δυνατον να περνανε καποιοι κραδασμοι και ιδιαιτερα με την υπαρξη δυνατου υπογουφερ στον προβολεα και συνεπεια αυτου καποιες μικρομετακινησεις στην εικονα που θα κανουν καποια θολωματα στην εικονα, ετσι καποιο ειδος αναρτησης να επιδρα θετικα σε αυτον τον τομεα.
Τωρα για τα καλωδια ρευματος τα εχουμε ξαναπει ειμαι και εγω απιστος, αλλα οχι απολυτος, γιατι ναι μεν εχοντας κανει τις δικες μου δοκιμες, δεν παρατηρησα καμμια διαφορα, αλλα αν καποιος μπορεσει και πετυχει σε μπλαιντ τεστ 10 στα 10 δεν αποκλειεται να αλλαξω γνωμη, αν και δεν το βλεπω.

Re: Απάντηση: συμπεριφορα προβολεα

Βρε δεν σταματατε να τσακωνεστε. Το νερο του καματερου στην προκειμενη περιπτωση εχει την εξης βαση.
Θεωρητικα και λεω θεωρητικα γιατι εγω δεν εχω πειραματιστει και δεν ξερω αν ισχυει, σε καποιες σκηνες δρασης , σε μεγαλες εντασεις, ειναι δυνατον να περνανε καποιοι κραδασμοι και ιδιαιτερα με την υπαρξη δυνατου υπογουφερ στον προβολεα και συνεπεια αυτου καποιες μικρομετακινησεις στην εικονα που θα κανουν καποια θολωματα στην εικονα, ετσι καποιο ειδος αναρτησης να επιδρα θετικα σε αυτον τον τομεα.
Τωρα για τα καλωδια ρευματος τα εχουμε ξαναπει ειμαι και εγω απιστος, αλλα οχι απολυτος, γιατι ναι μεν εχοντας κανει τις δικες μου δοκιμες, δεν παρατηρησα καμμια διαφορα, αλλα αν καποιος μπορεσει και πετυχει σε μπλαιντ τεστ 10 στα 10 δεν αποκλειεται να αλλαξω γνωμη, αν και δεν το βλεπω.

Δεν είναι θέμα πίστης ή απιστίας. Είναι θέμα επιστημονικής λογικής. Στο θέμα των κραδασμών ανέφερες ένα συλογισμό που υπό ακραίες συνθήκες μπορεί και να φέρει θετικό αποτέλεσμα για τα αντικραδασμικά σε προβολέα (αν και κατά τη γνώμη μου, αν δονείται όλο το δωμάτιο από τα db, λίγη σημασία έχουν τα αντικραδασμικά).
Που είναι ένας αντίστοιχος συλλογισμός, επιστημονικός, για τα καλώδια ρεύματος; Πουθενά φυσικά. Δεν υπάρχει, γιατί όλο το θέμα των καλωδίων ρεύματος είναι για να γελάμε (ή να κλαίμε;)

mp

Συμφωνω απολυτα. Αλλα αλλο πραγμα ειναι το θολωμα της εικονας απο τις δονησεις του sub και αλλο η "βελτιωση" της (πχ καλυτερο χρωμα ή ευκρινεια) απο την χρηση αντικραδασμικων!
Το μονο ακραιο φαινομενο που θα μπορουσα να φανταστω ειναι να χαλασει η συγκλιση ενος τριτσιπου απο τις διαρκεις δονησεις ενος subwoofer για μεγαλο χρονικο διαστημα. Αν ομως γινει αυτο σε βαθος χρονου, τοτε φυσικα δεν διορθωνεται αυτοματως με την χρηση αντικραδασμικων διοτι το κακο εχει ηδη γινει...

Status
Not open for further replies.