συμπεριφορα προβολεα

Status
Not open for further replies.
Βρε δεν σταματατε να τσακωνεστε. Το νερο του καματερου στην προκειμενη περιπτωση εχει την εξης βαση.
Θεωρητικα και λεω θεωρητικα γιατι εγω δεν εχω πειραματιστει και δεν ξερω αν ισχυει, σε καποιες σκηνες δρασης , σε μεγαλες εντασεις, ειναι δυνατον να περνανε καποιοι κραδασμοι και ιδιαιτερα με την υπαρξη δυνατου υπογουφερ στον προβολεα και συνεπεια αυτου καποιες μικρομετακινησεις στην εικονα που θα κανουν καποια θολωματα στην εικονα, ετσι καποιο ειδος αναρτησης να επιδρα θετικα σε αυτον τον τομεα.
Τωρα για τα καλωδια ρευματος τα εχουμε ξαναπει ειμαι και εγω απιστος, αλλα οχι απολυτος, γιατι ναι μεν εχοντας κανει τις δικες μου δοκιμες, δεν παρατηρησα καμμια διαφορα, αλλα αν καποιος μπορεσει και πετυχει σε μπλαιντ τεστ 10 στα 10 δεν αποκλειεται να αλλαξω γνωμη, αν και δεν το βλεπω.
αξαιαγαπητε Θαναση την επομενη φορα που θα ερθεις
θα σου βαλω ενα καλο καλωδιο στο σαμπ
και ενα του κιλου
και τοτε θα εχει ερθει η ωρα να αλλαξεις γνωμη γαι τα καλωδα ρευματος

Ποιο μήνυμά μου ήταν προσβλητικό; Ρωτάω για να μη το ξανακάνω.

Αν κάποιος αποκαλεί κάποιον που πιστεύει στο Νερό του Καματερού αφελή και θύμα κοροϊδίας, τον προσβάλλει;

Καλό είναι να έχουμε μία αίσθηση του τι συμαίνει για τους moderators προσβολή και τι όχι. Γιατί η κοινή λογική μάλλον δε συμβαδίζει με τις απόψεις αυτών.

mp

Κύριε malakudi αλήθεια δεν θυμάστε ποια σχόλια σας ήταν προσβλητικά?

Σας παραθέτω κάποια αποσπάσματα για να θυμηθείτε λοιπόν:

να μένουν ασχολίαστες τέτοιες αστειότητες

"κοροϊδία αφελών"

Όλο το thread είναι off topic. Που κολλάνε τα αντικραδασμικά σε προβολείς;

Επιτρέψτε μου να σας πω ότι τα σχόλια σας δεν ήταν μόνο προσβλητικά αλλά και υποτιμητικά και ειρωνικά.

Αν έχετε διαβάσει τους κανονισμούς θα γνωρίζετε ότι τέτοια post αυτομάτως διαγράφονται.

Τώρα το off topic που αναφέρετε δεν νομίζω να ισχύει στη συγκεκριμένη περίπτωση γιατί ανεξαρτήτως της επιρροής, η δοκιμή έγινε σε προβολέα...

Και αν δεν κάνω λάθος βρισκόμαστε στην κατηγορία των προβολέων.

Ευχαριστώ για την κατανόηση.

ποιον προσεβαλα και πως?
α και στην λιστα με εμενα και το malakudi βαλε και οσους με ειρωνευτηκαν
και οσους με ειπαν μη σχετικο
και γραψε και τα ονοματα αυτων
οχι οπως θελουμε η μας συμφερει
ή ολοι στον κουβα η κανενας

Φίλε argi, όταν η απάντησή σου στην ειρωνεία των άλλων είναι η δικιά σου ειρωνεία, χάνεις το δίκιο σου.

Παρόλα αυτά, συμφωνώ ότι κάποιοι το παραξήλωσαν στο συγκεκριμένο νήμα, με αποτέλεσμα να εκτροχιαστεί η κατάσταση.

Το συγκεκριμένο φαινόμενο δεν θα επιτρέψουμε να επαναληφθεί στη κατηγορία μας, ασχέτως αποδέκτη της επιθετικής ειρωνείας. Οι κανόνες θα εφαρμόζονται κατά γράμμα. (εξαίρεση θα αποτελούν οι - περιορισμένης εμβέλειας πάντα - πλάκες μεταξύ Ρούλη, Κούλη, Σούλη, Τούλη, κτλ. Ξέρουμε ποιοι είμαστε.. :p)

Όμως, και εγώ με τη σειρά μου μετά τον Κώστα, θα ήθελα να σε παρακαλέσω να είσαι λίγο περισσότερο περιγραφικός στα μηνύματά σου. Θα κάνει καλό σε όλους, και θα αποτελεί αφορμή για σοβαρή συζήτηση πάνω στα θέματα που μας απασχολούν.

εχεις δικιο
αλλα οταν εξηγω κατι λιγο πιο καλα
καποιοι αρχιζουν την ειρωνεια
πως εγω λοιπον να γινω πιο περιγραφικος οταν αρχιζει η ειρωνεια
θα γινει ακομα πιο ... το θεμα .
γιαυτο δεν λεω και πολλα και ζητω παρουσια τριτων
τουλαχιστον δεν θα ειμαι μονο εγω ο ψωναρας
οπως μου λενε στα pm που μου στελνουν

Argi, όλοι ψωνάρες είμαστε, αλλά με την καλή έννοια. Αν δεν είμασταν δεν θα είχαμε γράψει από κάποιες χιλιάδες μηνύματα ο καθένας σε ένα φόρουμ για το AV.

Μακάρι να είχαν και αυτοί που σε κατακρίνουν το μισό μεράκι που έχεις εσύ. Μην μασάς.

Λοιπόν ερώτηση:

Τα περιστρεφόμενα μέρη μέσα σε έναν προβολέα (π.χ ανεμιστήρας, χρωμ. τροχός) κατα πόσο μεταφέρουν κραδασμούς και επηρεάζουν την ποιότητα της εικόνας του;
Και αν την επηρεάζουν, πόσο μπορούν να βοηθήσουν τα αντικραδασμικά;
(μπορεί να είναι και βλακεία η ερώτησή μου αλλά γουστάρω να μαθαίνω πράγματα ιδίως όταν αυτά είναι δύσκολα!).:cool4:

λοιπον
καθε κατασκευαστης εχει προβλεψει τους κραδασμους και την συμπεριφορα του προβολεα με αυτους
καθως επισεις αν δεις ανοιχτο προβολεα και μπορεις θα διακρινεις την rf προστασια που εχει κανει.
Απο εκει και μετα βελτιωσεις μπορει να γινουν παντου
σκεφτομενος παντα το κοστος και τον χρονο που χρειαζεται για να πετυχεις κατι τετοιο
δεν δουλευουν τα παντα
και τα παντα δεν ειναι αχρηστα

και τα παντα δεν ειναι αχρηστα

Καλά όσο γι' αυτό εννοείται.

Απλά έχοντας υπ' όψη ότι οι προβολείς δεν είναι και ό,τι πιο στιβαρό από κατασκευαστικής πλευράς, σκέφτομαι ότι όντως τελικά μπορεί να επιδέχονται βελτίωση με τα αντικραδασμικά (μόνο σκέψεις κάνω και προσπαθώ να μάθω, για να μην παρεξηγηθώ).

Όσο για τα καλώδια, η γνώμη μου είναι ότι αφού θεωρητικά είναι αδύνατον να υπάρχει διαφορά σε ένα καλώδιο HDMI από ένα άλλο, αλλά στην πράξη υπάρχουν διαφορές, γιατί αυτό να μην ισχύει για όλους τους τύπους σύνδεσης δηλ. και για τα καλώδια ρεύματος;

Αναφέρθηκαν πολλές φορές καλώδια ρεύματος. Θα ήθελα να μου πείτε τι διαφορά θα δώ από ένα καλώδιο ρεύματος των 3.000 ευρώ για 4 μέτρα από ένα άλλο των 3 ευρώ. Η λογική μου είναι απλή:
Να δεχθώ ότι αυτό των 4 μέτρων θα είναι τέλειο. Άρα θα έχω 4μ τέλειο ρεύμα + 70 μέτρα απλό καλώδιο ρεύματος της εσωτερικής εγκατάστασης του σπιτιού μάρκας ζίου -ζίτσου και κόστους 20 ευρώ. Στην άλλη περίπτωση θα έχω 74μ καλώδιο ρεύματος μάρκας ζίου -ζίτσου. Αν αυτό αξίζει τα 3.000 ευρώ τότε να μετακομίσω στο τρελοκομείο άμεσα. Ακούω κάτι πράγματα ώρες -ώρες που με βγάζουν από τα ρούχα μου.
Κάνω εγκαταστάσεις και αυτοματισμούς 10 χρόνια. Σας διαβεβαιώνω κύριοι ότι αν κάποιος δώσει 500 ευρώ και βάλει τα 70 μέτρα εσωτερικής καλωδίωσης του σπιτιού (από ρολόι σε πίνακα και από πίνακα σε 1 πρίζα όπου υπάρχουν τα μηχανήματα) απλό ικανοποιητικό καλώδιο θα έχει 100 φορές καλύτερο ρεύμα από το να αγοράσει τα 4μ σούπερ-ντρούπερ καλώδιο. Αν μπορεί δε, στον πίνακα, να προσαρμόσει και σταθεροποιητή τάσης με 1000 ευρώ, τότε .....
Αν αυτό δεν είναι εφικτό, τότε κοιτάξτε για φίλτρα ρεύματος, υπάρχουν μερικά (ελάχιστα) που κάνουν θαύματα στο κακό ρεύμα που θα πάρετε έτσι και αλλιώς από την πρίζα σας.

Last edited:
Λοιπόν ερώτηση:

Τα περιστρεφόμενα μέρη μέσα σε έναν προβολέα (π.χ ανεμιστήρας, χρωμ. τροχός) κατα πόσο μεταφέρουν κραδασμούς και επηρεάζουν την ποιότητα της εικόνας του;
Και αν την επηρεάζουν, πόσο μπορούν να βοηθήσουν τα αντικραδασμικά;
(μπορεί να είναι και βλακεία η ερώτησή μου αλλά γουστάρω να μαθαίνω πράγματα ιδίως όταν αυτά είναι δύσκολα!).:cool4:

Σκέψου πριν αγοράσεις εεε πριν ρωτήσεις¨τα περιστρεφόμενα μέρη σε ενα προβολέα δλδ τροχός ανεμιστήρες κλπ εχουν τόσο μικρή μάζα που πρακτικά είναι αμελητέα ποσότητα.Δεν κάνουν τίποτα πως θα μπορούσαν άλλωστε με τα λίγα γραμμάριά τους.Το μόνο που θα μπορούσε να γίνει θα ήταν ζυγοστάθμισή τους για την αποφυγή των κραδασμών απο αυτή και μόνο.Αλλά και πάλι είναι αμελητέα ποσότητα, και ως εκ τούτου τα αντικραδασμικά δεν μπορούν να κάνουν κάτι γιάυτό .Ο μόνος τρόπος θα ήταν να αυξηθεί η μάζα του προβολέα με προσθήκη κάποιων υλικών ώστε να αυξηθεί η αδράνειά του ,άρα και να "μειωθεί ο επηρεασμός".Αλλά και πάλι λίγο δύσκολο.
Αυτά.

Αναφέρθηκαν πολλές φορές καλώδια ρεύματος. Θα ήθελα να μου πείτε τι διαφορά θα δώ από ένα καλώδιο ρεύματος των 3.000 ευρώ για 4 μέτρα από ένα άλλο των 3 ευρώ. Η λογική μου είναι απλή:
Να δεχθώ ότι αυτό των 4 μέτρων θα είναι τέλειο. Άρα θα έχω 4μ τέλειο ρεύμα + 70 μέτρα απλό καλώδιο ρεύματος της εσωτερικής εγκατάστασης του σπιτιού μάρκας ζίου -ζίτσου και κόστους 20 ευρώ. Στην άλλη περίπτωση θα έχω 74μ καλώδιο ρεύματος μάρκας ζίου -ζίτσου. Αν αυτό αξίζει τα 3.000 ευρώ τότε να μετακομίσω στο τρελοκομείο άμεσα. Ακούω κάτι πράγματα ώρες -ώρες που με βγάζουν από τα ρούχα μου.
Κάνω εγκαταστάσεις και αυτοματισμούς 10 χρόνια. Σας διαβεβαιώνω κύριοι ότι αν κάποιος δώσει 500 ευρώ και βάλει τα 70 μέτρα εσωτερικής καλωδίωσης του σπιτιού (από ρολόι σε πίνακα και από πίνακα σε 1 πρίζα όπου υπάρχουν τα μηχανήματα) απλό ικανοποιητικό καλώδιο θα έχει 100 φορές καλύτερο ρεύμα από το να αγοράσει τα 4μ σούπερ-ντρούπερ καλώδιο. Αν μπορεί δε, στον πίνακα, να προσαρμόσει και σταθεροποιητή τάσης με 1000 ευρώ, τότε .....
Αν αυτό δεν είναι εφικτό, τότε κοιτάξτε για φίλτρα ρεύματος, υπάρχουν μερικά (ελάχιστα) που κάνουν θαύματα στο κακό ρεύμα που θα πάρετε έτσι και αλλιώς από την πρίζα σας.

Για πες για φίλτρα ρεύματος , ενδιαφέρομαι?

Ωραία.

Άρα ένα καλό καλώδιο ρεύματος έχει νόημα όταν και η υπόλοιπη εγκατάσταση είναι το ίδιο καλή. Τότε γιατί αλλάζοντας π.χ. interconnect ή καλώδια ηχείων έχουμε άλλο ήχο; Τα κυκλώματα πριν από αυτά πάλι τα ίδια δεν είναι;

Τα περιστρεφόμενα μέρη του προβολέα έχουν μικρότερη μάζα από το clamp ενός CD player για παράδειγμα;

Παιδιά απλώς ρωτάω και σας ευχαριστώ που ανταποκρίνεστε.

¨τα περιστρεφόμενα μέρη σε ενα προβολέα δλδ τροχός ανεμιστήρες κλπ εχουν τόσο μικρή μάζα που πρακτικά είναι αμελητέα ποσότητα.Δεν κάνουν τίποτα πως θα μπορούσαν άλλωστε με τα λίγα γραμμάριά τους.Το μόνο που θα μπορούσε να γίνει θα ήταν ζυγοστάθμισή τους για την αποφυγή των κραδασμών απο αυτή και μόνο.Αλλά και πάλι είναι αμελητέα ποσότητα, και ως εκ τούτου τα αντικραδασμικά δεν μπορούν να κάνουν κάτι γιάυτό .Ο μόνος τρόπος θα ήταν να αυξηθεί η μάζα του προβολέα με προσθήκη κάποιων υλικών ώστε να αυξηθεί η αδράνειά του ,άρα και να "μειωθεί ο επηρεασμός".Αλλά και πάλι λίγο δύσκολο.
Αυτά.

Ετσι ειναι.

Αν ηταν ετσι και υπηρχε πεδιο καλυτερευσης της εικονας μας με τετοια καλουδια λετε οι εταιρειες να μην το εβαζαν και φυσικα να το χρεωναν στο πακετο?

Για κοτσους τους εχετε?

Αντ'αυτου καθε χρονο βγαζουν καινουργιο μοντελο με νεα τεχνολογια που κανει σκονη το προηγουμενο και σε αποδοση και σε value for money.

Αν ηταν ετσι αντι να ξοδευουν καθε χρονο τοσα χρηματα στην εξελιξη και ερευνα απλα θα εβαζαν αντικραδασμικα και αλλες ομορφιες και θα αλλαζαν μοντελα καθε δυο χρονια.

Κύριε malakudi αλήθεια δεν θυμάστε ποια σχόλια σας ήταν προσβλητικά?

Επιτρέψτε μου να σας πω ότι τα σχόλια σας δεν ήταν μόνο προσβλητικά αλλά και υποτιμητικά και ειρωνικά.

Αν έχετε διαβάσει τους κανονισμούς θα γνωρίζετε ότι τέτοια post αυτομάτως διαγράφονται.

Τώρα το off topic που αναφέρετε δεν νομίζω να ισχύει στη συγκεκριμένη περίπτωση γιατί ανεξαρτήτως της επιρροής, η δοκιμή έγινε σε προβολέα...

Και αν δεν κάνω λάθος βρισκόμαστε στην κατηγορία των προβολέων.

Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Κύριε moderator,

το να λες την αλήθεια, όσο κι αν αυτή ενοχλεί, δεν αποτελεί προσβολή. Επαναλαμβάνω το ερώτημά μου γιατί δεν απαντήσατε. Αν αναφερόμενος σε κάποιον που πιστεύει πως η Γη είναι επίπεδη, τον αποκαλέσω "αφελή" και πως τον "κοροϊδεύουν", τον προσβάλλω; Ή μήπως προσπαθώ να τον ξυπνήσω και να σώσω και μερικούς ακόμα που μπορεί να επηρεάζονται από τέτοιους "αφελείς"; Μήπως αυτό θα έπρεπε να κάνετε και εσείς ως φόρουμ και ως moderators και όχι να στέκεστε σε savoir vivre και politically correct συμπεριφορές;

Το να πιστεύεις πως ένα καλώδιο ρεύματος των χχχχ χιλιάδων ευρώ θα κάνει διαφορά στον ήχο σου είναι πάνω κάτω το ίδιο με το να πιστεύεις πως η Γη είναι επίπεδη.

Όπως έγραψε και κάπιοιος άλλος, αυτά που έγραψα προσβάλλουν μόνο αυτούς που θέλουν να προσβάλλονται.

Αν με το να δίνουν κάποιοι μερικές χιλιάδες ευρώ για καλώδια ρεύματος αποκαθιστούν την ψυχική τους ηρεμία, την "βρίσκουν", δικαίωμά τους (αν και στις μέρες μας είναι πρόκληση να πετάς μερικές χιλιάδες ευρώ όταν άλλοι πεινάνε). Αλλά και δικαίωμά μου να καταδεικνύω το προφανές, πως δηλαδή απλώς είναι αφελείς και δεν βάζουν στοιχειώδη επιστημονική λογική στη σκέψη τους. Γιατί αν το κάνανε, δε θα αγόραζαν αυτά τα καλώδια και δε θα κάνανε πλούσιους μερικούς κοινούς απατεώνες, που ανήκουν στην ίδια συνομοταξία όπως οι αστρολόγοι, τα μέντιουμ και λοιποί που πλουτίζουν με την αφέλεια του κόσμου.

mp

Και για να ολοκληρώσω για την "προσβολή", γιατί δε πρόκειται να επανέλθω σε αυτό το thread, σε άλλο thread άλλος moderator της περιοχής, αναφέρει:

"Δεν ξέρω αν είναι η ίδια, αλλά δεν μπορώ να μην σχολιάσω την προδιαγραφή "Full HD 1080".. Καφρίλα.."

Οπότε όποιος πιστεύει πως υπάρχουν πανιά 1080p, είναι κάφρος, σωστά; Προσωπικά συμφωνώ, αλλά αν ακολουθήσουμε την λογική σας, δεν πρέπει να το γράψουμε γιατί έτσι "προσβάλλουμε" κάποιους.

Δεν υπάρχει προσβολή όταν λες την αλήθεια ... Αν κάποιοι θέλουν να ζουν στο ψέμα, αυτοί έχουν το πρόβλημα, όχι οι υπόλοιποι.

mp

Κύριε moderator,

το να λες την αλήθεια, όσο κι αν αυτή ενοχλεί, δεν αποτελεί προσβολή. Επαναλαμβάνω το ερώτημά μου γιατί δεν απαντήσατε. Αν αναφερόμενος σε κάποιον που πιστεύει πως η Γη είναι επίπεδη, τον αποκαλέσω "αφελή" και πως τον "κοροϊδεύουν", τον προσβάλλω; Ή μήπως προσπαθώ να τον ξυπνήσω και να σώσω και μερικούς ακόμα που μπορεί να επηρεάζονται από τέτοιους "αφελείς"; Μήπως αυτό θα έπρεπε να κάνετε και εσείς ως φόρουμ και ως moderators και όχι να στέκεστε σε savoir vivre και politically correct συμπεριφορές;

Το να πιστεύεις πως ένα καλώδιο ρεύματος των χχχχ χιλιάδων ευρώ θα κάνει διαφορά στον ήχο σου είναι πάνω κάτω το ίδιο με το να πιστεύεις πως η Γη είναι επίπεδη.

Όπως έγραψε και κάπιοιος άλλος, αυτά που έγραψα προσβάλλουν μόνο αυτούς που θέλουν να προσβάλλονται.

Αν με το να δίνουν κάποιοι μερικές χιλιάδες ευρώ για καλώδια ρεύματος αποκαθιστούν την ψυχική τους ηρεμία, την "βρίσκουν", δικαίωμά τους (αν και στις μέρες μας είναι πρόκληση να πετάς μερικές χιλιάδες ευρώ όταν άλλοι πεινάνε). Αλλά και δικαίωμά μου να καταδεικνύω το προφανές, πως δηλαδή απλώς είναι αφελείς και δεν βάζουν στοιχειώδη επιστημονική λογική στη σκέψη τους. Γιατί αν το κάνανε, δε θα αγόραζαν αυτά τα καλώδια και δε θα κάνανε πλούσιους μερικούς κοινούς απατεώνες, που ανήκουν στην ίδια συνομοταξία όπως οι αστρολόγοι, τα μέντιουμ και λοιποί που πλουτίζουν με την αφέλεια του κόσμου.

mp

Για μια ακόμη φορά θα επισημάνω ότι είσαστε εκτός θέματος.

Το παρών thread αναφέρεται σε αντικραδασμικά και όχι σε καλώδια ρεύματος!

Αν θέλετε να ενημερώσετε τους 'κοινούς' θνητούς και να τους 'προστατέψετε' ανοίξτε ένα θέμα στη Hi-End όπως σας είπα και εκεί μπορεί να πάρετε τις απαντήσεις σας...

Όσο για τα καλώδια´ρεύματος και τη συμπεριφορά τους, στα οποία αναφέρεστε, θα σας πω απλά ότι έχετε λάθος. Επίσης θα γνωρίζετε ότι κανένας δεν εξαναγκάζεται να προβεί σε μια τέτοια αγορά αν δεν το θέλει ο ίδιος.

Αν θέλετε μπορούμε να το αναλύσουμε σε μια άλλη κατηγορία. Όχι όμως εδώ.

Ετσι ειναι.

Αν ηταν ετσι και υπηρχε πεδιο καλυτερευσης της εικονας μας με τετοια καλουδια λετε οι εταιρειες να μην το εβαζαν και φυσικα να το χρεωναν στο πακετο?

Για κοτσους τους εχετε?

Αντ'αυτου καθε χρονο βγαζουν καινουργιο μοντελο με νεα τεχνολογια που κανει σκονη το προηγουμενο και σε αποδοση και σε value for money.

Αν ηταν ετσι αντι να ξοδευουν καθε χρονο τοσα χρηματα στην εξελιξη και ερευνα απλα θα εβαζαν αντικραδασμικα και αλλες ομορφιες και θα αλλαζαν μοντελα καθε δυο χρονια.
αν σκεφτουμε τον εξεις παραλ/σμο
στο hai end καποιοι απο τους κατασκευαστες
ειτε καλωδιων ειτε συσκευων επιλεγουν να βαλουν επωνυμα βυσματα
ενω θα μπορουσαν να παρουσιασουν ενα προιον σαφως φτηνοτερο
αλλα δεν επιλεγουν το φτηνο και βαζουν το ακριβο και επωνυμο
στους προβολεις δεν μπορει να συμβει κατι τετοιο
αλλα και αν υποθεσουμε οτι καποια προιοντα π.χ stillpoints πραγματι κανουν καποια διαφορα ( μικρη εννοηται ) δεν ειναι ευκολα σε καθε εφαρμογη
μιας και οι περισοτεροι προβολεις κρεμονται σε καποιο νταβανι
οι κατασκευαστες απο την αλλη μερια δαπανουν καποιο ποσο σε ερευνα βελτιωση της εικονας
αν δαπανουσαν περισοτερα λεφτα πιστευετε οτι δεν θα ειχαμε καλυτερη εικονα
σιγουρα
οπως και σιγουρα η τιμη θα ηταν αρκετα πιο πανω
αλλα οπως βλεπουμε η ταση ειναι οι τιμες να πεφτουν και οχι να ανεβαινουν
προσωπικα πιστευω οτι αν καποιος εχει διαθεση μπορει να ασχοληθει- πειραματιστει με κατι
το μονο που θα χασει ειναι λιγη απο την ασχετοσυνη του ( με την καλη εννοια παντα )
και ισως δει τα πραγματα με την σκεψη
λες να ?

και κατι ακομα
εκτος απο τους συμφορουμιτες της επαρχιας
που δεν εχουν την δυνατοτητα της δοκιμης
ολα τα αλλα παντα τα δινω προς δοκιμη
θα πει καποιος εσενα δεν σου κανουν?
ισως εγω να εχω βρει κατι καλυτερο
ισως αυτο που σε μενα δεν δουλεψε
καπου αλλου να δουλεψει
γιαυτο δινω παντα με δοκιμη καθε τι
επειδη λοιπον κατι δεν δουλεψε σε μενα δεν το βγαζω αχρηστο