Sonus Naturalis
Μέλος Σωματείου
Θα έχουμε ζεστάνει τα ηχεία!Εγώ θα έρθω κάπως πιο αργά γιατί θα είμαι με δίωρη, οπότε να σας πετύχω "ζεστούς"...

Και θα έχουν κοκκινίσει οι μύτες μας. :food-smiley-005: (hick)!
Θα έχουμε ζεστάνει τα ηχεία!Εγώ θα έρθω κάπως πιο αργά γιατί θα είμαι με δίωρη, οπότε να σας πετύχω "ζεστούς"...
Ζηλεύω ο βόρειος! Αλήθεια, για ποιά focal ενεργά μιλάτε; Τα solo ή τα ταπεινά cms;
Τα ακουστικά τα άκουσα σε συνδυασμό με το δικό μου m-stage για να έχω κάποιο μέτρο σύγκρισης. Αυτά που μου άρεσαν ήταν τα Focal. Ο ήχος της εταιρείας έχει περάσει με απόλυτη επιτυχία σε αυτά, διατηρώντας όλα τα καλά της στοιχεία και προσθέτωντας εξαιρετική απομόνωση από το περιβάλλον. Μου άρεσαν σε όλο το φάσμα. Γεμάτο χαμηλό, ουδέτερα μεσαία και έκταση στις υψηλές συχνότητες. Αν και κλειστού τύπου, τα Focal δεν πάσχουν από "κουτίλα". Ο ήχος πάντως παραπέμπει σε ακουστικό και όχι ηχείο (κάτι που πετυχαίνουν τα AKG).
Αν μπορεί λέει;;; Εγώ μετακινήθηκα από matrix σε κάτι άλλο κι έπαθα σοκ. Όχι από iPhone...Μπορεί να αλλάξει η εικόνα ενός ακουστικού αν αντί ενός απλού iPhone παίξει με άλλα πολύ καλύτερα συνοδά, σε βαθμό που να είναι κάτι σχεδόν εντελώς διαφορετικό?
Έτσι!Δεν έχω γράψει για την κατασκευή μου. Κάποια στιγμή θα το ανεβάσω στη DIY.
Μπορεί να αλλάξει η εικόνα ενός ακουστικού αν αντί ενός απλού iPhone παίξει με άλλα πολύ καλύτερα συνοδά, σε βαθμό που να είναι κάτι σχεδόν εντελώς διαφορετικό?
Θέλω να πώ, το γεγονός ότι εσύ τα άκουσες με τον m-stage μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να "μεταμορφώθηκαν" τα ακουστικά σε βαθμό που να παίζουν όπως εσύ περιέγραψες?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.