Συνάντηση DIY

αν το κρατησετε μπορει να πεταχτω γυρω στις 11 γιατι θα δουλευω πιο πριν

Συνηθίζεται να το κρατάμε ;-)

εάν είναι για το θησείο στο γνωστό παϊδακοταβερνειο πάρτε τηλ πρώτα γιατί βλέπω να τρώτε στα πεζούλια με μπίρα στο χέρι και το παϊδάκι σε χαρτοπετσέτα

Πράγματι.
Καλό επίσεις να αποφασιστεί άμεσα και να πέσει και κάποιο τηλέφωνο. Αν δεν υπάρχει άλλη ιδέα, ας το κλείσουμε σήμερα.

ΒΑΣΙΛΗΣ (Ο)
ΤΑΒΕΡΝΑ
Δημοφώντος 80

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ
ΑΘΗΝΑ
3455505

εάν και εφόσον βρεθείτε κατά κει θησείο μεριά προτείνω ανεπιφύλακτα οικονομικότερα ποιοτικότερα και με ΑΨΟΓΟ σερβις την ταράτσα του Βασίλη ,
εφόσον έχει ανοίξει η ταράτσα

%CE%BC5.jpg

Υπάρχει και ο "Τσομπανάκος", μερικοί από μας έχουμε ξαναπάει, αξιοπρεπές μεζεδάδικο στην Καισαριανή. Από πάρκινγκ παλεύεται, δεν είναι και Παγκράτι, βρίσκεις, ειδικά την ώρα που θα πάμε εμείς (8.30-900 συνήθως).

Έχει και το πλεονέκτημα ότι "ισαπέχει" από βόρειους και νότιους. Όπως άλλωστε και το Θησείο ή τα Πετράλωνα που πρότειναν και τα παιδιά, όπου όμως απλά δεν παρκάρεις. Αν δεν είναι τόσο χάλια με το πάρκινγκ όσο ξέρω, τα Πετράλωνα π.χ. μου φάνηκε καλό.
Πολύ καλό και αυτό που είπε ο Αντώνης, έχω πάει αν δεν απατώμαι, αλλά μάλλον δεν μας χωράει..

Τσομπανάκος (Καισαριανή):
http://www.ploigos.gr/?sessionid=7732ff572e81c6ad3816bc3d01c55db4

Υπάρχει και καλύτερη - ποιοτικά - πρόταση, αλλά στην Ηλιούπολη. Καλοί μεζέδες, ωραίο περιβάλλον πολύ φιλικές τιμές, καλύτερο από άποψη πάρικινγκ και μας χωράει σίγουρα αν κλείσουμε τραπέζι. Δεν είναι στη μέση βέβαια, θα πρέπει οι "βόρειοι" να κάνουν την αβαρία που κάναμε εμείς οι "νότιοι" παλιότερα με το ψαρονέφρι.

Δια χειρός και στη λαδόκολα (Ηλιούπολη):
http://www.ploigos.gr/?sessionid=46168d90eb7ae527d6e10cd79d5073a0

Επειδή όμως θα μαζευτούμε πάνω από 20 - ζωή νάχουμε και περισσότεροι ακόμα - πρέπει οπωσδήποτε να κλείσουμε τραπέζι, όπου και νάναι.

Μέχρι το βράδυ πρέπει να αποφασίσουμε, να πάρουμε και τηλέφωνο για σιγουριά.

Επειδη η ώρα περνάει και δε βλεπω κινητικότητα, πιστεύω " Ο Τσομπανάκος" ειναι δοκιμασμενος ποιοτικά και βολεύει σχεδόν όλους σχετικά με τις αποστάσεις. Οπότε ξεκινήστε δηλώσεις συμμετοχής για να κλεινουμε σιγά σιγά. :music-smiley-005:

Επειδη η ώρα περνάει και δε βλεπω κινητικότητα, πιστεύω " Ο Τσομπανάκος" ειναι δοκιμασμενος ποιοτικά και βολεύει σχεδόν όλους σχετικά με τις αποστάσεις. Οπότε ξεκινήστε δηλώσεις συμμετοχής για να κλεινουμε σιγά σιγά. :music-smiley-005:

Ας πάρει κάποιος μιά απόφαση (ο Τάσος ή ο Κ.Τ.) για το μέρος και να γίνει και το τηλεφωνημα.
Δεν είναι δα και τόσο σημαντικό να κάνουμε τόση συζήτηση.

οκ για Τσοπανάκο

Δηλώνω και εγώ το παρόν. Άντε λοιπόν να αποφασίσουμε για τόπο και χρόνο. Όμως μέχρι το βράδυ θα ήταν βολικό να ξέρω διότι θα φύγω για Αθήνα και δεν θα έχω πλέον ενημέρωση μέσω internet.

Υ.Γ : Σκέπτομαι να στείλω με p.m το τηλέφωνο σε κάποιο φίλο – μέλος ώστε να ειδοποιηθώ σε περίπτωση απρόοπτων

Θα πω και εγώ mee too :-)

Αν και δε ξέρω τα προαναφερθέντα.

Έχετε δίκιο η ώρα περάνει οπότε το κλείνουμε για Τσομπανάκος (Καισαριανή) .

Αν δε προλάβει να πάρει άλλος τηλ για τραπέζι, θα το κάνω εγώ σε μερικές ώρες.

(μου αρέσει πάντως που υπάρχει αυτό-οργάνωση :-) )

Last edited: