Συνάντηση Μουσικής και Κινηματογραφικής κατηγορίας, Παρασκευή 31/5, 21:00

Skakinen

AVClub Fanatic
22 November 2006
10,358
Αθήνα
Ξεκίνησε ως ιδέα του Στέλιου (Stellios papa) για συνάντηση των cinefil αλλά ο Γρηγόρης (grio) σκέφτηκε να την επεκτείνει και στους φιλόμουσους.
Τι λέμε οι από'δω; Να το προχωρήσουμε;

για να ξεφυγουμε λιγο απο την καθημερινοτητα

να μας έχει ο Θεός γερούς
πάντα ν’ ανταμώνουμε
και στης νύχτας το λαμπάδιασμα
να πυκνώνει ο δεσμός μας
και να σμίγει παλιές κι αναμμένες τροχιές
με το ροκ του μέλλοντός μας

τι θα λεγατε για μεζεδακια κρασακι και μπλα μπλα

και για να μην το ψαχνουμε πολυ

η προταση ειναι

KAΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ Βατοπεδιου 6
( πρωτη παροδος απο Λ.Αλεξανδρας Πανορμου δεξια )
να πουμε Παρασκευη 31 Μαιου ωρα 21:00

Προς το παρόν το βλέπουν θετικά οι :

1. Stellios papa
2. Emilot
3. grio
4. Skakinen

Last edited:
Ωραία ιδέα.
Αλλά να το κάνουμε λίγο πιό "ευάερα" ίσως;

(Σόρρυ δηλαδή, αλλά είμαι και τοξότης και ως γνωστόν οι τοξότες βαριούνται γρήγορα, θέλουν αλλαγές παραστάσεων κλπ κλπ, :BDGBGDB55: -οπότε θα πρότεινα να δοκιμάσουμε και κάπου αλλού)

Ωραία ιδέα.
Αλλά να το κάνουμε λίγο πιό "ευάερα" ίσως;

(Σόρρυ δηλαδή, αλλά είμαι και τοξότης και ως γνωστόν οι τοξότες βαριούνται γρήγορα, θέλουν αλλαγές παραστάσεων κλπ κλπ, :BDGBGDB55: -οπότε θα πρότεινα να δοκιμάσουμε και κάπου αλλού)
Κάλλη μας, τι αντιπροτείνεις; Προφανώς υπονοείς , τα τραπεζάκια έξω, ε...

Απλώς επισημαίνω ότι οι συζητήσεις για το πού και πότε, συχνά γίνονται ατέρμονες. Το ζητούμενο είναι να βρεθούμε.

Θα χαρώ πολύ να σας δω ξανα και να τα πούμε από κοντά! Οπότε count me in. Λέμε για ποτό ή φαί το βράδυ, ή για καφέ το απόγευμα;

Κάλλη μας, τι αντιπροτείνεις; Προφανώς υπονοείς , τα τραπεζάκια έξω, ε...

Ναι, τα τραπεζάκια έξω Γρηγόρη, για παράδειγμα μεζέδες και κρασί στην αυλή του Καραβίτη στην Παυσανίου (Παγκράτι) ή light kebap στο Dekeleias 120 στην Λ. Δεκελείας στην Ν. Φιλαδέλφεια.
Αυτά αντιπροτείνω, και ο Καρβουνιάρης μπορεί να μας φιλοξενεί τα χειμωνιάτικα βράδια ωραιότατα :)

Ναι, τα τραπεζάκια έξω Γρηγόρη, για παράδειγμα μεζέδες και κρασί στην αυλή του Καραβίτη στην Παυσανίου (Παγκράτι) ή light kebap στο Dekeleias 120 στην Λ. Δεκελείας στην Ν. Φιλαδέλφεια.
Αυτά αντιπροτείνω, και ο Καρβουνιάρης μπορεί να μας φιλοξενεί τα χειμωνιάτικα βράδια ωραιότατα :)
Πολύ ωραία. Συμφωνώ με όλα... :a0210:

Υφίσταται ακόμη ο Καραβίτης;;;!!!:eek:

Συμφωνώ κι εγώ για τραπεζάκια έξω. Αν δεν έχει αντίρρηση ο Στέλιος ας οργανωθούμε για έξω.
Στέλιο ακούς;;;

Οι πιθανοί συνδαιτημόνες
1. Stellios papa
2. Emilot
3. grio
4. Skakinen
5. Κάλλη Συνοδινού
6. Δημήτρης Ιωάννου
7. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΙΡΑΧΤΑΡΗΣ

Καρβουνιάρης γιατί έχουμε και δουλειές την άλλη μέρα.....και το κλίμα "τραβάει".....

Αυτά. Αντιρρήσεις δεν υφίστατο.

Υπάρχει και ένας ιδιαίτερος λόγος που δεν μπορεί να ειπωθεί απο εδώ... Όσοι πιστοί θα το μάθουν στην ταβέρνα.....

Κανονίστε την ημερομηνία μιας και ο Μπάιρα έχει ένα δίκιο....

Απάντηση: Re: Συνάντηση Μουσικής και Κινηματογραφικής κατηγορίας, Παρασκευή 31/5, 21:

Καρβουνιάρης γιατί έχουμε και δουλειές την άλλη μέρα.....και το κλίμα "τραβάει".....

Αυτά. Αντιρρήσεις δεν υφίστατο.

Υπάρχει και ένας ιδιαίτερος λόγος που δεν μπορεί να ειπωθεί απο εδώ... Όσοι πιστοί θα το μάθουν στην ταβέρνα.....

δηλαδη μας ετοιμαζεις καποια εκπληξη
τι να υποθεσουμε ?

Λοιπόν, εάν τελικώς δεν παίξει ο Καρβουνιάρης, ψηφίζω Καραβίτη. Με την ημερομηνία τώρα ποιό είναι το θέμα; Μόνο εάν δεν μπορούμε να κατεβάσουμε εντεκάδα, να το αναβάλουμε. Μην ξεφτιλιστούμε κιόλας. Εγώ, πάντως ακόμη δεν έχω δει ούτε λίμπερο, ούτε τους μπαλαδόρους, ούτε τους φουνταριστούς...
Είναι νωρίς μάλλον και ο κόουτς ετοιμάζει τους αυτοματισμούς. :BDGBGDB55:

Χρηματικό βρε Γρηγόρη είναι το θέμα... Τέλος του μήνα σου λέει ο άνθρωπος.....
Δηλαδή, βρε, τι ποσό σκοπεύετε να ξοδέψετε; Εγώ πάντως πάνω από 15Ε, έχω πρόβλημα να δώσω όλο το μήνα, όχι μόνο στο τέλος. :flipout: