Συνάντηση Μουσικής και Κινηματογραφικής κατηγορίας, Παρασκευή 31/5, 21:00

Βρε παιδιά ας πάμε για έναν καφέ, δεν είναι απαραίτητο να φάμε. Μερικοί είστε και κάποιας ηλικίας οπότε ας αποφύγετε τη χοληστερίνη...:D
Επαναλαμβάνω ότι το ζητούμενο είναι η επαφή. Ας σκεφτούμε σοβαρά και την περίπτωση του καφέ.

Βρε παιδιά ας πάμε για έναν καφέ, δεν είναι απαραίτητο να φάμε. Μερικοί είστε και κάποιας ηλικίας οπότε ας αποφύγετε τη χοληστερίνη...:D
Επαναλαμβάνω ότι το ζητούμενο είναι η επαφή. Ας σκεφτούμε σοβαρά και την περίπτωση του καφέ.
Διονύση, είσαι και πάλι σωστός (ως συνήθως).
Να ιδωθούμε, να τα πούμε και να αισθανθούμε τη συντροφικότητα που οι καιροί επιβάλουν.

.

εκανα μια προταση
και ειπα τοπο ημερα ωρα
ακριβως για να μην συμβει αυτο
εγω θα ηθελα ποιο ευαερα εγω προτεινω καφε καλυτερα εκει ποιο ωραια εδω
ετσι δεν τελειωνει ποτε

την Παρασκευη το βραδακι εγω θα ειμαι στον Καρβουνιαρη να ποιο κρασακι

-bye-

Re: Απάντηση: Συνάντηση Μουσικής και Κινηματογραφικής κατηγορίας, Παρασκευή 31/5, 21:

Λυπάμαι πολύ που δεν θα δω τόσους καλούς φίλους μαζί αλλά θα είμαι εκτός Αθηνών.
Μετά από μία εβδομάδα όμως κύριε Μπάιρα μπορούμε να βρεθούμε.

Re: Απάντηση: Συνάντηση Μουσικής και Κινηματογραφικής κατηγορίας, Παρασκευή 31/5, 21:

.

εκανα μια προταση
και ειπα τοπο ημερα ωρα
ετσι δεν τελειωνει ποτε

-bye-

και έχουμε να πούμε....Ουυυυυυυυυυυ.......

η παρέα με καλούς φίλους είναι πάντα προτεραιότητα και άρα μπορώ και τις δύο Παρασκευές.
θα προτιμούσα όμως να δώ όσο γίνεται περισσότερους.
όπως και νά'χει θα είμαι εκεί.

.

εκανα μια προταση
και ειπα τοπο ημερα ωρα
ετσι δεν τελειωνει ποτε

-bye-

Λοιπόν αφού μας προέκυψε αδιάλλακτος ο Στέλιος, τον αφήνουμε στον Καρβουνιάρη με όσους σινεφίλ δήλωσαν (που, όχι ταξί, ούτε παπί δε γεμίζουν :flipout::flipout:) κι εμείς ξεκινάμε τις διαβουλεύσεις για την επόμενη Παρασκευή.

Σοβαρά τώρα: κι εγώ είμαι πρόθυμος να μεταφερθεί η συνάντηση μια εβδομάδα μετά, είτε για καφέ είτε για φαγητό, είτε σε στενάχωρο μέρος είτε σε ευάερο. Πολύ περισσότερο για διευκόλυνση κάποιων φίλων. Όσο περισσότεροι μπορούν να παραστούν τόσο καλύτερα.

Έλα να μαζευόμαστε σιγά σιγά!!!
Φραγκ, δεν βλέπω να δηλώνουμε συμμετοχή. Κωλύεσαι; :date:

Έλα να μαζευόμαστε σιγά σιγά!!!
Φραγκ, δεν βλέπω να δηλώνουμε συμμετοχή. Κωλύεσαι; :date:

Αποφασίστε πρώτα το μέρος και θα έρθω . Να μου πείτε και το θέμα της συζήτησης να έρθω διαβασμένος.... Αν και μάλλον θα σας καταπλήξω με King Crimson κατα το Aspen μεριά..... :grandpa:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Συνάντηση Μουσικής και Κινηματογραφικής κατηγορίας, Παρασκευή

Λοιπόν αφού μας προέκυψε αδιάλλακτος ο Στέλιος, τον αφήνουμε στον Καρβουνιάρη με όσους σινεφίλ δήλωσαν (που, όχι ταξί, ούτε παπί δε γεμίζουν :flipout::flipout:) κι εμείς ξεκινάμε τις διαβουλεύσεις για την επόμενη Παρασκευη

ευχαριστω πολυ
κριμα και ηθελα να ερθω και την αλλη εβδομαδα
αλλα αφου με αποβαλατε :frusty:

.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Συνάντηση Μουσικής και Κινηματογραφικής κατηγορίας, Παρασ

ευχαριστω πολυ
κριμα και ηθελα να ερθω και την αλλη εβδομαδα
αλλα αφου με αποβαλατε :frusty:.

Παραπονιάρη, που δεν παίρνεις από αστεία...:smile: