Συνάντηση συνφορουμιτών για μακροφωτογράφηση, Βοτανικός Κήπος, Σάββατο 13-4-2013

Ρε παιδιά ξανά λεω μην και περισσεύω, δεν έχω macro φακό και δεν έχω και ανταπτορα για τους φακούς σας για nex , να ρθω για καφέ?

Να έρθεις και να φέρεις εξτρά κάρτα μνήμης, είπαμε ότι θα σου δείξουμε πως γίνεται μια φωτογράφηση μάκρο και θα το κάνουμε.
Με τη ΝΕΧ μπορείς να τραβάς το ..τοπίο:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Συνάντηση συνφορουμιτών για μακροφωτογράφηση, Βοτανικός Κήπος, Σάββ

Αν δεν υπάρχει προβλημα θα έρθει μαζί μάλλον και ενα φιλαράκι με G3+12-50 + OM 50mm/1.8+macro tubes 7-14-25 για να το γεμίσουμε το μαγαζί.

Αν δεν τον φέρεις θα σου κάνουμε μούτρα...

αντάπτορα Olympus OM to NEX μήπως κανένας κύριος έχει να μου τον δανείσει ή πουλήσει , γιατί μέχρι να ρθει βράστα .

bill3319 θα φέρω εγώ έξτρα αντάπτορες για nex αλλά έχω μόνο m39 και m42 ... ούτε εγώ έχω macro φακό, ότι καταφέρω με τους άλλους που έχω

Ρε παιδιά ξανά λεω μην και περισσεύω, δεν έχω macro φακό και δεν έχω και ανταπτορα για τους φακούς σας για nex , να ρθω για καφέ?

θα φέρω propably και την αφεντομουτσουνάρα μου, όχι γιατί έχω μακρο φακούς αλλά για να τεστάρω και άλλο τον helios και να μάθω καλύτερα τη μηχανή. ποδήλατο εκει επιτρέπεται?

θα προσπαθησω να ερθω και εγω αν θα ειμαι free.
Τι ωρα ανοιγει ξερει κανεις?:)

Ποδήλατο,ζώα όχι κανονικά δεν επιτρέπονται (είναι βοτανικός κήπος όχι πάρκο)
Παυλο 10 νομίζω με 3 τα ΣΚ.

Εγώ θα έρθω, αλλά πριν τις 12 το βλέπω χλωμό (έχω εξωσχολικές δραστηριότητες). Θα φέρω και το μακρο ring φλας (4/3), αλλά και το MAL-1 για τις μ4/3.

Ωραία! Μαζευτήκαμε αρκετοί βλέπω και όπου λαοπλημύρα σημαίνει καθυστερήσεις:)
Η ώρα συνάντησης λοιπόν ορίζεται για τις 10.30 γιατί απαιτείται χρόνος γνωριμίας, ενώ με αυτά που θα παρελάσουν προβλέπω και ώρες εκπαίδευσης. Για τη συνέχεια, όσοι επιθυμούν, θα υπάρξει και μασαμπούκα κάπου εκεί κοντά, δεχόμαστε ιδέες και προτάσεις

Απάντηση: Re: Συνάντηση συνφορουμιτών για μακροφωτογράφηση, Βοτανικός Κήπος, Σάββατο

Αν σκοπευουμε να βγαλουμε φωτο τις προκοπης μετα τις 11.00 το φως δυναμωνει αρκετα και το δελτιο δινει νταλα ηλιο, προτείνω ως ωρα συναντησης το αργοτερο 10.00 ωστε εως τις 10.30-10.45 να μπουκαρουμε.
Στην μασαμπουκα φυσικα ειμαι μέσα αν ξερει κανεις εκει κοντα μαγαζί που να μας αντέξει...

Στην παραλία του Ασπρόπυργου υπάρχουν 2-3 ψαροταβέρνες, αλλά 1ον είναι ψαροταβέρνες, 2ον μπορεί να έχουν κόσμο, ειδικά ο "Λευτέρης" που είναι ο καλύτερος...

Για την ώρα συμφωνώ
Εγώ για φαγητό δύσκολα θα μπορέσω. Πάντως στο Χαιδάρι υπάρχουν αρκετά μαγαζιά. Σε κάτι διαφορετικό ίσως και με "φωτογραφικό ενδιαφέρον" θα πρότεινα το Ρακουν μπροστά στον αρχαιολογικό χώρο Ελευσίνας. Ρακάδικο-Τσιπουράδικο βέβαια οπότε μιλάμε περισσότερο για μεζέδες. Είναι βέβαια λίγο μακρυά αλλά αν είναι να πάτε Ασπρόπυργο μετά είναι δίπλα

Εγω θα έρθω απο Καπανδριτι εάν θέλει κανείς απο βόρεια ,θα κατέβω που θα κατέβω .

Ο καφές στην καντίνα απ'εξω είναι λίγο χειρότερος από καραβίσιο οπότε αν δεν έχετε πολύ εκπαιδευμένο στομάχι πάρτε από αλλού

Καλα ειχα παρει κι εγω μια φορα και δεν πινοταν με τιποτα. :flipout: