Συνάντηση συνφορουμιτών για μακροφωτογράφηση, Βοτανικός Κήπος, Σάββατο 13-4-2013

Είχες αντάπτορες για k-mount δεν είχες Θ.Νικο? Αν τους έχεις κρατήσει φέρτους

Κατα τις 10 είπαμε ώστε να μην μας πάρει μεσημέρι?

Last edited:
Τελικά έγινε το ανέλπιστο και μετά από συντονισμένες ενέργειες της κ. Βελεσιώτη από την Intersys ο φακός m.Zuiko 60mm/f:2.8 macro είναι στα χέρια μας και αύριο θα παραστεί στη συγκέντρωση προκειμένου να τον δουν και δοκιμάσουν οι έχοντες τα κατάλληλα σώματα. Εννοείται ότι αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω την κ. Βελεσιώτη, που το είπε και το έκανε! Κι αυτό, στις μέρες μας, μετράει πολύ! :worshippy:

Τώρα και όσον αφορά στην ώρα της συνάντησης, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να είναι μια συγκεκριμένη, από τις 10 και μετά όσοι πιστοί προσέρθουν.
Τα λέμε εκεί φίλοι, μια χαρά θα περάσουμε!

...και να συμπληρώσω ότι προσωπικά θα έχω μαζί μου (για όποιον ενδιαφέρεται) τον εξής εξοπλισμό από φακούς και αντάπτορες
- 50/2 macro (4/3)
- 50/3.5 macro (OM)
- 12-50 (m4/3) και φυσικά τον φακό που όλοι περιμένουμε να δούμε
- 60/2.8 macro (m4/3)
- MF-1 (για προσαρμογή του 50/3.5 σε σώμα 4/3)
- ΜΜF-2 (για προσαρμογή του 50/2 σε σώμα m4/3)
Με ταυτόχρονη χρήση MF-1/MMF-2 μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο ΟΜ 50/3.5 σε σώμα m4/3

Re: Απάντηση: Συνάντηση συνφορουμιτών για μακροφωτογράφηση, Βοτανικός Κήπος, Σάββατο

Συγχαρητήρια συνονόματε...εξαιρετική κίνηση...

Νάσαι καλά Νικόλα, κι εσύ το ίδιο θα έκανες. Σημασία έχει ότι βλέπουμε ένα άλλο πρόσωπο της Intersys και εμάς τους Ολυμπάκηδες αυτό μας καίει!

Καμία οδηγία για το που είναι ακριβως γιατι δεν έχω ξαναπάει ,ερχόμενος απο Εθνική ? είμαι βόρεια εάν κανένας θέλει απο βόρεια τον παίρνω μαζι .

Last edited:
Εδώ http://www.diomedes-bg.uoa.gr/start.html μπορείτε να βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες. Είναι στο τέρμα της Ιεράς οδού πρός την έξοδο στην εθνική Αθηνών - Κορίνθου. Στο google maps: Votanikos Kipos Diomidous, Chaidari 124 61, Greece

Λοιπόν εγώ θα είμαι εκεί κατά τις 12.
Αν τα καταφέρω θα έρθω και πιο νωρίς.
Θα έχω μαζί μου τα εξής:
MAL-1 (μάκρο φλας για μ4/3)
Olympus ring flash το οποίο κουμπώνει στον 50/2 4/3
ΜΜF-2 αντάπτορα
MF-2 αντάπτορα
Αν θέλετε κάποιον φακό από τους: 25/1.4 (leica summilux 4/3), zuiko 50/2, m.zuiko 45/1.8, m.zuiko 12/2, zuiko 14-35/2) ή ότι άλλο βλέπετε στην υπογραφή μου, πείτε μου να το έχω μαζί μου.

Μήπως κάποιος που θα είναι σίγουρα εκεί από νωρις να έδινε ένα κινητό επικοινωνίας γι αυτούς που θα έρθουν αργότερα? Για να μην ψαχνόμαστε και χαθούμε

Άλλη μία ερώτηση... επειδή από το ebay ακόμη δε μου ήρθαν οι αντάπτορες που περιμένω... έχει κανείς να φέρει contax/yashica to nex mount?

θα εχω κ εγώ τον 30άρη σίγμα. σε ποια εισοδο θα βρεθουμε?

εντάξει άκυρο το τούβλο.

μπορώ να δανείσω τον sigma σε όποιον ενδιαφερθεί να μου εξηγήσει το γιατί πρέπει να υπο ή υπερφωτίζουμε αναλόγως των συνθηκών.
επίσης να μου εξηγήσει κάποιες εκατοντάδες πράγματα ακόμη.
βλέπω να μη τον θέλει κανείς
:flipout:

Last edited:
μπορώ να δανείσω τον sigma σε όποιον ενδιαφερθεί να μου εξηγήσει το γιατί πρέπει να υπο ή υπερφωτίζουμε αναλόγως των συνθηκών.
επίσης να μου εξηγήσει κάποιες εκατοντάδες πράγματα ακόμη

O Δημήτρης (cacau) είναι ο άνθρωπός σου. Τον χαρακτηρίζουν τεράστια γνώση και ιώβειος υπομονή :singer:

Ωραία, Δημήτρης λοιπόν ο τύπος που θα δεις με τον sigma στο χέρι ή στη νεξ και το βλέμμα της αγελάδας αποτυπωμένο είναι ο αυριανός μαθητής σου. θα σου κουβαλώ και τον εξοπλισμό.