Συνάντηση συνφορουμιτών για μακροφωτογράφηση, Βοτανικός Κήπος, Σάββατο 13-4-2013

Μπα Αντωνη θα είμαστε 2 με τον sigma και την nex και το βλέμμα κτλ κτλ ....

_4130038res.jpg

Ο Άγγελος (...1) είναι νεοφώτιστος στις Oly... δεν του μιλάγαμε πριν την τελετή αποδοχής :flipout:

_4130171res.jpg

Ο Μάκης (makfil) δοκιμάζει τον Sigma 30/2,8 πάνω μου

_4130132res.jpg

Ο Δημήτρης (dsmlogger) με τα λουλούδια του...

_4130126res.jpg

Ούτε αυτουνού του (NtinNton) μιλάγαμε είχε Pentax... :joker:

_4130125res.jpg

Νέα μέλη στην παρέα (...3)

_4130120res.jpg

Είχαμε και τις ένοπλες δυνάμεις να μας φυλάνε (Θ.Νίκος)

_4130107res.jpg

Ο Νίκος (peperr) ανέκαμψε μετά βαϊων και κλάδων...

_4130060res.jpg

Και ένας πονηρός που ήρθε - μας τσέκαρε, μας βρήκε του γούστου του και γράφτηκε εκ των υστέρων στο forum ! (JohnSim25). Γιάννη καλώς ήρθες !!!

_4130055res.jpg

Ο makfil ανακαλύπτει τον μικρόκοσμο...

_4130049res.jpg

Sony? Που ήταν αυτός και δεν του έκοψα πρόστιμο? :huh2: (knoulas)

_4130179res.jpg

Ο Κώστας (kbouk) είχε πάθει τρέμουλο με τον 60άρη macro... :a0210:

Edit: επειδή το γήρας ου γάρ έρχεται μόνον, παρακαλούνται οι συμφορουμίτες που ξεχνάω τα ονόματα και τα ψευδώνυμα να μου στείλουν p.m. για να κρατήσω σημειώσεις για την επόμενη φορά - καλά περάσμε!!! :2thumb22sup:

Edit2: σίγουρα ξέχασα πολλούς, οπότε ανεβάστε κι οι υπόλοιποι καμιά φωτογραφία!

Last edited:
Kαταπληκτικά ήταν σήμερα , σας ευχαριστώ όλους και ιδιαίτερα (pepper) αυτούς που προσπάθησαν να μας μάθουν να τραβάμε macro .

Απάντηση: Re: Συνάντηση συνφορουμιτών για μακροφωτογράφηση, Βοτανικός Κήπος, Σάββατο

Τι γκετο ήταν αυτό δεν την ξαναπατάω
Πούλα τα όλα και έλα στους Ολύμπιους...:flipout:

DSC00445.jpg και αυτούς που κάναν την βόλτα τους (παρεμπιπτόντως υπέροχο το πάρκο ).

Ο γιατρός μας (Αχιλλέας, Aragorn) κουράστηκε περισσότερο απ' όλους μας (μετά, στο φαί)

5.jpg

Αυτές είναι τραβηγμένες με τον m.Zuiko 60mm/f:2.8, μια ευγενική (και απρόσμενη) χορηγία της Intersys (αντιπροσωπεία της Olympus).
Επειδή θα δημοσιευτούν και άλλες φωτο αυτού του φακού από φίλους που τον δοκίμασαν ομοίως σήμερα στον Βοτανικό, προτείνω στον συντονιστή μας Δημήτρη (cacau) να ανοιχτεί ένα σχετικό νήμα.
Οι συγκεκριμένες τραβήχτηκαν πάνω σε σώμα Panasonic G3 (άνευ φλας) και περιμένω να δω δείγματα και από OM-D E-M5

1.jpg

3.jpg

4.jpg

Ωραία ήταν και σήμερα.
Εκείνο που δεν κατάλαβα ήταν γιατί έφυγαν οι περισσότεροι μόλις εμφανίστηκα!
Θα τους τρόμαξα μάλλον! :flipout::flipout::flipout:

Bill δεν φαίνεται η τελευταία. Εγώ πάντως σου πρότεινα να δοκιμάσεις με Pentax αλλά εσύ δεν ήθελες

Re: Απάντηση: Συνάντηση συνφορουμιτών για μακροφωτογράφηση, Βοτανικός Κήπος, Σάββατο

Ωραία ήταν και σήμερα.
Εκείνο που δεν κατάλαβα ήταν γιατί έφυγαν οι περισσότεροι μόλις εμφανίστηκα!
Θα τους τρόμαξα μάλλον! :flipout::flipout::flipout:
Αμα δεις πως έχει καεί ο σβέρκος μου θα καταλάβεις

Re: Απάντηση: Συνάντηση συνφορουμιτών για μακροφωτογράφηση, Βοτανικός Κήπος, Σάββατο

Πολύ ωραία ήταν σήμερα, να ξανακανονίσουμε!

flower.jpg

Last edited:
Πρός νέους και λοιπούς... ντροπαλούς: έχω αριθμίσει τις φωτογραφίες στο post με τις αφεντομουτσουνάρες όσων δεν θυμάμαι, παρακαλείσθε να με ενημερώσετε με p.m. για να σας φακελώσω...