Εξαιρετική στη διαχείριση θορύβου η Sony, τι να λέμε!!
Βέβαια, γνώμη μου είναι ότι (με εξαίρεση την τελευταία), δε χρειάζονται τόσο υψηλές ταχύτητες, οπότε θα είχες καλύτερο αποτέλεσμα και σε θόρυβο και σε dynamic range αν επέλεγες π.χ. iso1000 και 1/400 αντί για iso3200 και 1/1250.
"Σβήστε τα φώτα και έχετε φωτισμό απ' τα αστέρια" έπρεπε να λέει το σλόγκαν της Sony A7s.
Τί καταπληκτικές βραδυνές φωτογραφίες είναι αυτές? Ολα τα φωτογραφικά μας σαραβαλάκια να τα πάμε για απόσυρση. Εαν ετούτο το μηχάνημα είχε και μια κάπως προσιτή τιμή θα είχε στήλει τον ανταγωνισμό .. εκτός αγοράς. Μπράβο Apollwn..

Άλλο η θεωρία άλλο στη πράξη φίλε NassosT
Όταν τραβάμε κατά βούληση αριστερά και δεξιά και η κίνηση των τραγουδιστών είναι απότομη - γρήγορη αστραπιαία θα έλεγα, θέλουμε ταχύτητα ασφάλειας όπως έχω πει σε προηγούμενες μου φωτογραφίες. Ιδιαίτερα όταν τραβώ manual.
Σε manual τα δάκτυλα παίζουν ταχύτατα στις ρυθμίσεις δεν είναι κάτσε να σε τραβήξω όλα παίζουν σε δευτερόλεπτα.
Περίεργο αυτό που λες, γιατί όλες οι φωτογραφίες από το Φεστιβάλ που έχεις ανεβάσει είναι πολύ στατικές (σε σκηνική παρουσία δεν τους λες και Iggy Pop άλλωστε τους εν λόγω καλλιτέχνες), χωρίς κάποια δυσκολία όπως αυτή που περιγράφεις.
Φαντάζομαι να καταλαβαίνεις ότι προσπαθώ να κάνω εποικοδομητική συζήτηση, και όχι στείρα κριτική.
Και η θεωρία από την πράξη, ειδικά σε τεχνικά θέματα, πολύ σπάνια απέχουν μεταξύ τους.
![]()
Δυστυχώς δεν βρήκα τίνος είναι η παραπάνω φωτογραφία
Δεν μου λέει κάτι η φωτογραφία που ανέβασες δίχως λινκ
Θα μπορούσε να γίνει ότι είπες αν τραβούσα ριπές. Επισης δεν πρόσεξες τι ακριβώς έγραψα, κάνε το κόπο θα καταλάβεις, Οι φωτογραφίες μου δεν είναι στατικές το αποτέλεσμα δίνει αυτό την εντύπωση. Είχα επιτυχία τελικά.
Όσο για τη κριτική σου καλοδεχούμενη μα θα επιθυμούσα με διαφορετική προσέγγιση δεν κατέχεις το άθλημα μόνο εσύ και ναι φαίνεται ότι κάνεις στείρα κριτική. Έτσι το εισπράττω τουλάχιστον.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.