Νομίζω πριν αλλά ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος.ακομα: ο διαχωριστης θα μπει πριν ή μετα τον ενισχυτη του επιγειου;
Κάτι λες λάθος. Ο διαχωριστής μπαίνει στο τέλος του ενός καλωδίου και στο κάνει δύο. Για τι ενισχυτή μιλάμε?ο διαχωριστης θα μπει πριν ή μετα τον ενισχυτη του επιγειου;
Αν είναι και οι δύο δέκτες μαζί για διαφορετικούς δορυφόρους, θα μπερδεύονται τα σήματα μαζί και δεν πρόκειται να δουλέψει σωστά τίποτα από τα δύο.τι αλλαζει και το 1 καλωδιο παιζει με 1 αποκωδικοποιητη και επιγειο ταυτοχρονα αλλα οχι με 2 αποκωδικοποιητες;
Για δύο δέκτες ανεξάρτητους, θες ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ δύο καλώδια.ο μαστορας μου επιμενει οτι γινεται με συνδεση των 2 lnb μεταξυ τους, δεν ξερω τι εχει στο μυαλο του...
Θα χρειαστείς και τρίτο καλώδιο για παράλληλη λήψη. Αν δεν πρόκειται να το βάλεις, τότε δεν σου χρειάζεται.Επίσης να πάρω twin lnb για τον ote σε περίπτωση μελλοντικής εγκατάστασης pvr δέκτη;
ο διαχωριστης θα μπει πριν ή μετα τον ενισχυτη του επιγειου;
Η δουλειά έγινε! Μπήκε ΟΤΕ στο κέντρο και nova παράκεντρα. Η καλωδίωση της nova παρέμεινε ως είχε, ο ote κατέβηκε από το καλώδιο των επίγειων με ένα μείκτη στην ταράτσα και το διαχωριστή στο av room μου, πριν τον ενισχυτή του επίγειου.
Σήμα καμπάνα:
View attachment 91436
Ευχαριστώ για τον κόπο σας!
αν και ειμαστε εκτος θεματος λιγο αυτο που θα σου πω ειναι οτι ο φιλος εχει κατα πασα πιθανοτητα τον καινουριο δεκτη του οτε ο οποιος εμφανιζει αυτες τις ενδηξεις σηματος οποτε μην παραξενευεσε και μην τον συγκρινεις με τον δικο σου παλιο δεκτη!Καλημέρα.
Μπορείς να μου πεις τι εξοπλισμό έχεις χρησιμοποιήσει για να πετύχεις αυτό το αποτέλεσμα στην ποιότητα (ιδίως) αλλά και στην ένταση σήματος;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.