αυτο λεω ρε Χαρη..!!απλα για να μην ξηλωνω απο κατω απο τα μπαλκονια το καλωδιο που εχω περασει για το multiview και να το δωσω κατευεθειαν στο πιατο του οτε(αμφιβολο και εδω εαν θα χρειαστει προεκταση)θα το κοψω σε ενα σημειο που βλεπει ταρατσα και απο το πιατο του οτε,θα φυγει ενα καλωδιο και θα παει να συναντησει του Multiview.η αλλη ακρη ειναι ηδη στο σαλονι οποτε ειμαι οκ...
εννοουσα το 2ο tuner.αλλα βρηκα καλυτερη λυση.
θα βαλω το πιατο του οτε μονο του στην ακρη της ταρατσας και θα ριξω ενα καλωδιο μεχρι να βρει το καλωδιο που ενωνω τον 831 και τον 865(multiview)το οποιο σε ενα μηνα θα μου ειναι αχρηστο(ληγει το δωρεαν multiview).εκει θα ενωθει με μια μουφα.η αλλη ακρη του ειναι στον 865(εκει δηλαδη που θα μπει και καον)οποτε δεν πειραζω τιποτε αλλο..
εχει βεβαια αρκετα μετρα αποσταση(γυρω στα 40 μετρα καλωδιο),αλλα πιστευω να μην εχω προβλημα.
Τι περιβαλλοντολογικές ρυθμίσεις είχε στον pace;Μου είπε ένας που είχε δοκιμάσει συνεγκατάσταση OTE TV με Nova με ένα καλώδιο από την ταράτσα με τη λύση του διακόπτη Spaun 0-12, ότι κάθε φορά που έβλεπε για λίγη ώρα OTE TV, όταν επέστρεφε σε θέαση Nova ο Pace του έκανε επανεκκίνηση και αναζήτηση καναλιών από την αρχή
Δεν ξέρω, αλλά δε νομίζω να έχει σχέση αυτό, γιατί θα παρέμενε το ίδιο και μετά που κατέβασε δεύτερο καλώδιο. Εφόσον όμως δεν το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος από εδώ που χρησιμοποιεί τέτοιο διακόπτη μάλλον ο γνωστός μου κάτι είχε κάνει λάθος στη συνδεσμολογία.Τι περιβαλλοντολογικές ρυθμίσεις είχε στον pace;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.