Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...!!!

Vasada δεν εχω κατι με αυτους που δεν καπνίζουν
αν εχω κατι εχω με τους αντικαπνιστες
ειναι διαφορετική περιπτωση
αν εισαι της αποψης ''ελα μωρε μια συνήθεια ειναι ολα'' διαφωνούμε ριζικά
ως προς τον τρόπο λειτουργιας μας, ασχετα με το τσιγαρο
αν συνεχίσουμε να αντιδρούμε ετσι σα κοινωνία θα καταντησουμε σα τα κοτόπουλα με τις λαμπες....

Υ.Γ. Οταν παω σε εστιατορίο παραγγελνω οτι θελω εγω απο τον καταλογο
δεν μου φερνουν οτι θελουν αυτοί
και αν ειναι με μενού φροντίζω να ξερω που πάω

Kαι ποιοι ειναι οι αντικαπνιστες?

Εγω δεν καπνιζω, θεωρω οτι οι καπνιστες κανουν ενα μεγαλο λαθος, αλλα τους αναγνωριζω το δικαιωμα να το κανουν. Δεν δεχομαι ομως να μου το επιβαλουν κι εμενα. Τι ειμαι?

Οταν λεω "μια συνηθεια ειναι" εννοω οτι οι χωροι που επιτρεποταν το καπνισμα ηταν πολυ περισσοτεροι παλαιοτερα. Για παραδειγμα καπνιζαν μεσα στα νοσοκομεια, τα σινεμα και τα αεροπλανα. Σημερα δεν διανοειται κανεις να το κανει.

Φυσικα και θα παραγγειλεις ο,τι θελεις. Μπορεις ομως να παραγγειλεις το ιδιο και για μενα που καθομαι διπλα?

Τι σε χαλάει δηλαδη να επιτρεπεται και σε καποια μαγαζια να καπνίζουν
μη πηγαινεις!!!!
Το ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ βρεξει χιονίσει δεν σε ενοχλεί?
Αυριο θα το κάνουν σε κατι που σε απασχολει, ποια η διαφορά

οταν θα κανουν αλκοτεστ σε πεζους...
τι θα πεις?
Στο πουλαμε για να στα παρουμε και αμα σε βρούμε να το χρησιμοποιέις στα ξαναπαιρνουμε:flipout::flipout:

http://www.youtube.com/watch?v=cv2WAtEjKA4

Σοβαρά τώρα...
Αν υπάρχει ένας καπνιστής σε εύλογη απόσταση (π.χ. 10 μέτρα), σε ένα μέρος με καλό εξαερισμό, ο μη καπνιστής θα ενοχληθεί τόσο πολύ από τον καπνό του;
Μετά τι;
Ξύρισμα γουλί και γύρισμα στην πόλη με πινακίδα "Είμαι καπνιστής";

Δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για τη Δημόσια Υγεία, ούτε φυσικά καμμιά ευαισθησία προς τους πολίτες που ενοχλούνται από τον καπνό. Εισπρακτικό είναι το μέτρο, καθαρά και ξάστερα. Απ' ό,τι άκουσα, μάλιστα, τα φάρμακα κατά του καπνίσματος δεν δικαιολογούνται από τα Ταμεία (φτώχεια καταραμένη). Εάν ενδιαφέρονταν για την υγεία των πολιτών (ενεργητικών και παθητικών καπνιστών) ας διέκοπταν την παραγωγή των τσιγάρων.....όταν τους ακούω, πάντως, να κόπτονται στα κανάλια για την υγεία του πολίτη με πιάνει ένα...αυτό......και αυτώνω τα αυτά που έλεγε και ο Κωνσταντάρας.:laugh::laugh:

Ετσι είναι..
Αν και τά φάρμακα που βοηθούν στήν διακοπή τού καπνίσματος έχουν κάποιες παρενέργειες και δίνονται γιά συγκεκριμένο χρονικό διάστημα..
Καί έχει φανεί οτι μετά τήν διακοπή υπάρχουν υποτροπές.
Αλλως τε βοηθούν..Δέν λυνουν τό ζήτημα..
Αλλά προσφάτως ,μαζί μέ πάααααμπολλες άλλες περικοπές ,τά έβγαλαν απο τίς παροχές πούχαν συμμετοχή 25%..

Γιάννη για μένα θάπρεπε νά υπάρχει σαφής και αυστηρός διαχωρισμός στούς Χώρους αναψυχής(γιά τούς δημόσιους ειναι σαφές οτι έπρεπε νά απαγορευτεί,)..
Οσον γιά τήν κατάργηση τών Καπνοβιομηχανιών ξερω οτι αστειεύεσαι..
Αλλως τε θά ανθήσει τό λαθρεμπόριο..
Δες ιστορία ποτοαπαγορευσης τό 29..............

Υ.Γ.
Η πρώτη προσπάθεια πλήρους απαγόρευσης φέρει τήν υπογραφή τής Αμαλίας πάντως..:flipout::flipout:

Last edited:
Απάντηση: Re: Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...!!!

Ξύρισμα γουλί και γύρισμα στην πόλη με πινακίδα "Είμαι καπνιστής";

Δεν παίζει αυτό, είναι ρατσιστικό το μέτρο. Οι φαλακροί κάνουν τα μισά!!!:flipout::flipout:

Ετσι είναι..
Αν και τά φάρμακα που βοηθούν στήν διακοπή τού καπνίσματος έχουν κάποιες παρενέργειες και δίνονται γιά συγκεκριμένο χρονικό διάστημα..
Καί έχει φανεί οτι μετά τήν διακοπή υπάρχουν υποτροπές.
Αλλως τε βοηθούν..Δέν λυνουν τό ζήτημα..
Αλλά προσφάτως ,μαζί μέ πάααααμπολλες άλλες περικοπές ,τά έβγαλαν απο τίς παροχές πούχαν συμμετοχή 25%..

Γιάννη για μένα θάπρεπε νά υπάρχει σαφής και αυστηρός διαχωρισμός στούς Χώρους αναψυχής(γιά τούς δημόσιους ειναι σαφές οτι έπρεπε νά απαγορευτεί,)..
Οσον γιά τήν κατάργηση τών Καπνοβιομηχανιών ξερω οτι αστειεύεσαι..
Αλλως τε θά ανθήσει τό λαθρεμπόριο..
Δες ιστορία ποτοαπαγορευσης τό 29..............

Όταν θα θέλουν να αυξηθεί η κατανάλωση θα το απαγορεύσουν!!!:rolleyes::rolleyes:

Απάντηση: Re: Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...!!!

εγω θα παω να παρω ενα ηλεκτρικο τσιγαρο..λετε να μου την πεσουν!!

Με τον προηγούμενο νόμο απαγορευόταν η πώληση του ηλεκτρονικού τσιγάρου. Δεν γνωρίζω τι γίνεται με τον νέο....:popcorn::popcorn::nounder:

Re: Απάντηση: Re: Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...!!!

Με τον προηγούμενο νόμο απαγορευόταν η πώληση του ηλεκτρονικού τσιγάρου. Δεν γνωρίζω τι γίνεται με τον νέο....:popcorn::popcorn::nounder:

Με γκάζι???:guitarist::guitarist:

Θα απαγορευτούν και τα μηχανήματα καπνού στα Club;
Αν όχι μας βλέπω να την αράζουμε όλοι οι καπνιστές δίπλα τους και κάθε φορά που θα βγάζουν καπνό να παίρνουμε τζούρες... :flipout:

οχι ρε θα φυσαμε σε ενα μπουκαλι μεσα,και θα ξαναρουφαμε τον καπνο.θα κανουμε και ανακυκλωση και οικονομια....

Γιατί; Η λαδίλα που βγάζουν είναι καλύτερη από το τσιγάρο που καπνίζουμε;

Πάει και το ηλεκτρονικό τσιγάρο...
Τάκη θες πιπεριές; Δίνεις δύο στον διπλανό σου και παίρνεις τζούρες από τον καπνό που βγαίνει από τα αφτιά του!

Διαιρει και βασιλευε, για αλλη μια φορα. Αλλο να υπαρχει μεριμνα για τους μη-καπνιστες, αλλο να απαγορευεται εντελως το καπνισμα.