Τι να πω.. τωρα το πραγμα μπλεκει ακομα περισσοτερο. Δυστυχως δεν εχω zidoo ουτε εμπειρια απο τετοιο μηχανημα οποτε προσωπικα δεν μπορω να σε βοηθησω. Το ιδανικο θα ηταν να μπορουσες δια της ατοπου απαγωγης να αποκλεισεις παραγοντες που μπορει να φταινει, ωστε να καταληξεις μονο σε εναν και μετα να τον διορθωσεις. Ο media player του zidoo δεν εχω ιδεα τι δυνατοτητες εχει, ενω δεν εχω επισης ιδεα ποσο σωστα παιζει το kodi στο συγκεκριμενο μηχανακι. Αν μπορεις να αποκλεισεις οτι φταιει το δικτυο θα ηταν ενα βημα προς τη σωστη κατευθυνση. Αν το modem/router σου ειναι 1000αρι θα σου προτεινα να αφαιρεσεις το switch και να κανεις δοκιμες με το zidoo και το nas καρφωμενα πανω στο router. Αν ειναι 100αρι ομως, τοτε υπαρχει προβλημα, μιας και το μεσο bitrate του αρχειου (οπως μας το εχεις δειξει με screenshot) ειναι παρα πολυ κοντα στο οριο που αντεχει ενα 100αρι.
Προσωπικα παντως, θα πονταρα οτι το προβλημα βρισκεται στο δικτυο. Αφου (εστω ο media player του zidoo) οταν τα αρχεια παιζουν απο usb δουλευει σωστα, αλλα οχι σωστα οταν μπαινει στο δικτυο στη μεση, ε τοτε μαλλον το δικτυο ειναι αυτο που δημιουργει το προβλημα.
To zidoo τα παιζει νερο ολα.
Στο τελευταιο λογισμικο (2.05) καποιοι ειχαν θεμα με τα smb2 & επρεπε να γυρισουν σε smb1. Γιαυτο βασικα καθυστερισαν να ελθουν τα νεα λογισμικα
Περνα το τελευταιο λογισμικο και κοιτα εαν εχεις θεμα με το smb2 (με προβληματιζει οτι εχεις την ιδια συμπεριφορα σε nfs..) Αν
Σιγουρα δεν παρεμβαλεις κανενα 100αρη lan? Aλλαξε καλου-κακου και θυρα...
Πες μας και βλεπουμε..
Δεν είπες ότι παίζουν καλά? Η κάνω λάθος?απο σκληρο Usb 3.0 δισκο,τα ιδια αρχεια παιζουν νερο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.