kostas1982
Senior Member
- 21 May 2011
- 646
Nα προσεχετε αν αναφερεται στα specs αν αποσαφηνιζεται ΠΩΣ δινουν (αν δινουν) τα dts ή ac3 ή και τα δυο.
Παιζει και ρολο για το αν θα περασει στην εξοδο της tv και θα το αποκωδικοποιησει, αν την τροφοδοτησατε με βιντεο μεσω hdmi ή απο τον ενσωματωμενο της player.
Δεν θυμαμαι, αλλα συνηθως (αν εχω δικιο) μεσω hdmi, ισως δεν το κανουν passthrough και απλα το βγαζουν downmix stereo.
ή τουμπαλιν απο τον ενσωματωμενο player, αλλα δεν μπορω να θυμηθω με σιγουρια.
Nα προσεχετε αν αναφερεται στα specs αν αποσαφηνιζεται ΠΩΣ δινουν (αν δινουν) τα dts ή ac3 ή και τα δυο.
Παιζει και ρολο για το αν θα περασει στην εξοδο της tv και θα το αποκωδικοποιησει, αν την τροφοδοτησατε με βιντεο μεσω hdmi ή απο τον ενσωματωμενο της player.
Δεν θυμαμαι, αλλα συνηθως (αν εχω δικιο) μεσω hdmi, ισως δεν το κανουν passthrough και απλα το βγαζουν downmix stereo.
ή τουμπαλιν απο τον ενσωματωμενο player, αλλα δεν μπορω να θυμηθω με σιγουρια.
Εχω την εντυπωση πως το ac3 είναι το dolby digital, οποτε μια χαρα το υποστηριζει.
επίσης έβαλα μια ταινία στον player της τηλεόρασης που νομίζω ήταν AC3 (θα το checkarw το βράδυ με το Mediainfo) και δεν εμφανιστηκε καποια ένδειξη στον Pioneer.
Θα πρέπει να εμφανιστεί κάποια ένδειξη έτσι δεν είναι;
Υ.Γ. 2 : Ενώ ασχολούμαι με συσκευές τεχνολογίας πρώτη φορά με ταλαιπωρεί κάτι στο σετάρισμα τόσο..έπρεπε όλα να είναι plug n play.
15 μονάδες κάτω σίγουρα... να μην πω παραπάνω...τι ρύθμιση μπορεί να ήταν αυτή που είχα βάλει χωρίς να το θέλω και το έκανε αυτό πραγματικά απορώ...
ειμαι καινουργιος στο forum και θελω να μου φτιαξετε ενα καλο speaker setup
με sub ενισχητη και 2 monitors (πχ[FONT="]:[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT="][/FONT][FONT="]JBL LSR305[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT='inherit'] )[/FONT][/COLOR] με περιπου ολα αυτα μαζι στα 500 ευρα[/QUOTE]
η γενικα dac η οτι χρειαζομαι δεν ξερω τι σημαινουν και μερικα πραγματα η που χρησιμευουν γιαυτο θελω καποιος να μου εξηγησει γενικα τα πραγματα
πχ τι ειναι και που χρησιμευει το ( dac amp και καποια αλλα τετοια πραγματα) εχω μπερδεψει κιολας λιγο τα πραγματα που πανε με τα ακουστικα και τα ηχεια
αχχ το κεφαλαι μου χαχαχαχχα
[COLOR=#ff0000]Φίλε μου καλώς ήρθες, όπως είπε κι ο φίλος Dalanik αυτή η αναζήτηση πρέπει να γίνει στην κατηγορία του δικάναλου οπότε μεταφέρθηκαν [/COLOR][URL="http://avclub.gr/forum/showthread.php/147756-%CE%91%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%92%CE%BF%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-set-up-%CE%B7%CF%87%CE%B5%CE%AF%CF%89%CE%BD"]εκεί,[/URL] για να αλλάξεις τον τίτλο μπορείς να το ζητήσεις απ τον συντονιστή της συγκεκριμένης κατηγορίας.
χεχε ναι δεν ηξερα που να ρωτησω ευχαριστω που το μετεφερεςειμαι καινουργιος στο forum και θελω να μου φτιαξετε ενα καλο speaker setup
με sub ενισχητη και 2 monitors (πχ:JBL LSR305 ) με περιπου ολα αυτα μαζι στα 500 ευρα
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
η γενικα dac η οτι χρειαζομαι δεν ξερω τι σημαινουν και μερικα πραγματα η που χρησιμευουν γιαυτο θελω καποιος να μου εξηγησει γενικα τα πραγματα
πχ τι ειναι και που χρησιμευει το ( dac amp και καποια αλλα τετοια πραγματα) εχω μπερδεψει κιολας λιγο τα πραγματα που πανε με τα ακουστικα και τα ηχεια
αχχ το κεφαλαι μου χαχαχαχχα
Φίλε μου καλώς ήρθες, όπως είπε κι ο φίλος Dalanik αυτή η αναζήτηση πρέπει να γίνει στην κατηγορία του δικάναλου οπότε μεταφέρθηκαν εκεί, για να αλλάξεις τον τίτλο μπορείς να το ζητήσεις απ τον συντονιστή της συγκεκριμένης κατηγορίας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.