Σύστημα ακουστικών με απαιτήσεις

να σου πω και γω την εμπειρια μου.
Χρησιμοποιησα το κινητο ως πηγη,με κομματια FLAC των Iron Maiden και HIM.
Ακουσα γυρω στα 15 ακουστικα,τα περισσοτερα οδηγηθηκαν σχετικα καλα απ'το κινητο,μονο 2-3 επαιξαν πολυ χαμηλα.
Απ'ολα λοιπον απ'οσα ακουσα και με τα συγκεκριμενα δεδομενα που περιεγραψα πιο πανω,πιο καλα μου ακουστηκαν τα musical fidelity,με καλο ελεγχομενο μπασο και αρκετα γλυκο ακουσμα.
Μαλλον αυριο θα παω να τα παρω,τιμη 145 .
Αν δεν θες να δωσεις πολλα χρηματα,αξιζουν της προσοχης σου.

Αφου δεν ειχες ποτε, το πρωτο που πρεπει να σε απασχολησει ειναι το πως σου "καθονται" στο κεφαλι, και ο συνδυασμός βαρους / εφαρμογης.
Μπορει πχ, τα απιθανα για εμενα (με 62cm περιμετρος κεφαλιου, και 8 μηκος αυτιου) να ειναι ανυποφορα για εσενα....

Το πως ακουγεται το καθε ενα, νομιζω πως επεται...

Νομίζω ότι για τον Σύριο, ο συνδυασμός του quad με τα senns 600, όπως ήταν στην έκθεση, θα του δώσει αυτό που ψάχνει ... και χωρίς φοβερά έξοδα ... είναι και άνετα και ελαφριά τα υπόψην, οπότε ...

Νομίζω ότι για τον Σύριο, ο συνδυασμός του quad με τα senns 600, όπως ήταν στην έκθεση, θα του δώσει αυτό που ψάχνει ... και χωρίς φοβερά έξοδα ... είναι και άνετα και ελαφριά τα υπόψην, οπότε ...

Γι αυτά http://en-de.sennheiser.com/best-audio-headphones-high-end-stereo-hifi-hd-600 λες;

Βλεπω ότι είναι οντως κατω από το μισο βαρος.

Το θεμα είναι ότι, μη έχοντας εμπειρία με ακουστικά γενικα δεν μπορω να κρινω ποσο χειρότερα είναι από τα Audeze και επισης ποση διαφορά θα μου κανει το βαρος σε επιπεδο ανεσης...

Τον Quad επισης τον προτείνεις λόγω λαμπας φαντάζομαι. Με την εννοια, την γλυκαδα να μου τη δωσει αυτός και όχι τα ακουστικα.

Το ''προβλημα'' μου είναι ότι δεν εχω ''πειστει'' για τις λαμπας γενικα.

Εχοντας δλδ δοκιμασει στο κανονικό σύστημα διαφορους λαμπατους προ και ολοκληρωμένους, δεν πηρα την ''γλυκαδα'' στις ψηλές που ηθελα αλλα μια γενικότερη ''ασαφεια'' και όγκο που δεν ηταν το ζητουμενο...

Γι αυτό έχω εναποθεσει, καλώς ή κακώς, τις ελπίδες μου στις μεμβράνες...

Απλά πρέπει πρώτα να χωνέψει την "ανισορροπία" κόστους (1800 vs. 200).

Εννοείς φαντάζομαι ότι ο Quad κανει 1800 και τα HD600 200;

Ναι, αλλά έχω ακούσει τον συνδυασμό και τον προτείνω ανεπιφύλακτα για μουσικές απολαύσεις.

Αν όμως θες να "ακούς τα πάντα", την πρότασή μου την έχω ήδη κάνει σε προηγούμενο ποστ.

Όλοι μας πρωτοακούσαμε τον quad προχθές στην έκθεση ... ίσως ήταν και παγκόσμια πρώτη, ούτε καν στην ιστοσελίδα της εταιρείας έχει ανέβει ακόμη ...
Το πάντρεμα με τα 600άρια ήταν εξαιρετικό... τα ακουστικά τα είχα, όπως και τα 650, και ουδέποτε τα είχα ακούσει να κελαηδούν τόσο καλά ... δεν αναφέρομαι σε λαμπάτες γλύκες (τις οποίες και εγώ δεν γουστάρω όταν παντρεύονται με πλαδαρότητα μεσοχαμηλά και ασάφειες ψηλά) αλλά στο συνολικό άκουσμα από το πάντρεμα των δυό συσκευών ... κάτι πήγε πολύ καλά ...
Θα έλεγα να απευθυνθείς στον αντιπρόσωπο για να ακροασθείς και με την ησυχία σου τις δικές σου μουσικές ... και το ίδιο να κάνεις και με τα audeze ... και βλέπεις ...

Πρωτη παγκόσμια ο Quad στην εκθεση μας και οχι μονο αυτος..

Δεδομενου οτι ολα τα προαναφερθεντα μηχανήματα ειναι εδω Αθηνα, γιατι δεν κανεις 2 ακροασεις. Ειμαι βέβαιος οτι και η AudioSoul και η Aurion Image and Sound θα χαρουν πολυ να εξυπηρετήσουν.

Πραγματικά,εξαιρετικό πάντρεμα.
Είμαι και ο ίδιος αλλεργικός στα σκληρά ψηλά,από την άλλη επίσης δεν είμαι της λάμπας.
Αυτός ο συνδυασμός όμως δίνει αυτόν τον αρμονικό πλούτο της λάμπας χωρίς τις αδυναμίες της.

Αν περνάει αυτό τον χαρακτήρα και στο κυρίως σύστημα (ως dac-προ),έπιασες λαχείο.

Re: Απάντηση: Σύστημα ακουστικών με απαιτήσεις

Πρωτη παγκόσμια ο Quad στην εκθεση μας και οχι μονο αυτος..

Δεδομενου οτι ολα τα προαναφερθεντα μηχανήματα ειναι εδω Αθηνα, γιατι δεν κανεις 2 ακροασεις. Ειμαι βέβαιος οτι και η AudioSoul και η Aurion Image and Sound θα χαρουν πολυ να εξυπηρετήσουν.

Προτείνεις δλδ να ακουσω τα Audeze με τον M2tech (που τα φέρνει η ιδια εταιρια νομίζω) και τον Quad με ποια όμως; Πρέπει να βρω κάπου και τα HD600 να δανειστώ, σωστα; (btw γιατί όχι καποιο μεγαλύτερο μοντέλο της Senh; )

Είναι παντως τοσο καλός ο συνδυασμός Quad - HD 600;

Θελω να πω, τα τόσο λεφτα παραπανω των Audeze δεν ''λενε'' κάτι;

Γιατί, αν τη δουλεια την κάνει κυριως ο Quad, πως να παιζει αυτός άραγε με τα Audeze;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν περνάει αυτό τον χαρακτήρα και στο κυρίως σύστημα (ως dac-προ),έπιασες λαχείο.
Χμμμμ με βάζεις σε σκέψεις....

Συριε, ριξε και ενα αυτι στα oppo με τον ενισχυτη τους ...

http://avclub.gr/forum/showthread.php/111849-Oppo-HA-1

Άλλο παλι αυτό...

Φαινεται πολύ ωραιο σετακι

Μεμβράνες στα ακουστικα και ο ενισχυτης είναι και dac, ταξη Α κλπ.

Πολύ ενδιαφερον φαινεται....

Το έχει ακούσει κανεις;

ΥΓ Το ξερα ότι ανοιξα τους ασκους...Από ακουστικα ξεκινήσαμε και πηγαμε σε pro τωρα....:p

Τα ΗΔ 600 τα εχουν μονιμα στην Aurion (ετσι ξερω δλδ..παρε τηλ για σιγουρα). Κορυφαιο Senhheiser ειναι το 800 που επισης θα κανει καλο συνδυασμο με τον Quad.

Τα Audeze ειναι κορυφαια ακουστικα (αντιστοιχες τιμες) και μονο τα 800 απο την Sennh συγκρινονται. Μετα υπαρχουν και αλλες εταιριες, προσωπικα βρηκα πολυ καλο το AKG Κ812 στην εκθεση.

Μονο που μιλουσα για την γκαμα της Sennheiser, και απο αυτη μονο τα 800 ειναι στα επιπεδα των Audeze..

Αν μιλαμε γενικά και αοριστα ειναι και αλλες μάρκες που κανουν εξαιρετικά ακουστικα. Στην έκθεση πχ ηταν και τα μεγάλα KS 20 απο την KingSound με τον λαμπατο energizer, τα οποια μάγεψαν πολλούς (και εμενα για αλλη μια φορα).

Στην έκθεση πχ ηταν και τα μεγάλα KS 20 απο την KingSound με τον λαμπατο energizer, τα οποια μάγεψαν πολλούς (και εμενα για αλλη μια φορα).

Με εμπλεξες τωρα...

Σε αυτή http://www.kingsaudio.com.hk/index.html αναφέρεσαι;

Από ακουστικά βλεπω μέχρι KS-H3 http://www.kingsaudio.com.hk/KS-H3.html τα οποία μου προτάθηκαν μαζί με τον M-20 http://www.kingsaudio.com.hk/m20.html.

Ξερετε τι λεει ο συνδυασμός;

KS 20 που λες, τι είναι; Από ηχεία βλεπω μέχρι KS 10.

μιλαω με κριτη τον egoista παναγιωτη. :)

Πίσω τους τα Hifiman HE-6 έχουν συνοδά συνολικής αξίας 1200 , όλα diy (dac - pre - power amp).

Και όχι, το dac δεν έχει ασύγχρονο usb.

Ερωτηση , το dac και ο ενισχυτης ποσο σου κοστισαν συνολικα με τα οποια οδηγεις τα συγκεκριμένα ακουστικα ;

Ειναι async το usb ;

μιλαω με κριτη τον egoista παναγιωτη. :)

Πίσω τους τα Hifiman HE-6 έχουν συνοδά συνολικής αξίας 1200 , όλα diy (dac - pre - power amp).

Και όχι, το dac δεν έχει ασύγχρονο usb.

1200 ευρω χωρις async ; Και χρησιμοποιείς το USB για την μεταφορά των data ή συνδεεσαι με coaxial;

Το dac μου είναι φτηνό (ODAC + Salas BiB τροφοδοσία) και μόνο usb. Είναι μία καλή πηγή, τουλάχιστον με τα περσινά δεδομένα.

Το ακριβότερο κομμάτι μου είναι ο τελικός (Firstwatt F5 25 W καθαρή τάξη Α) στα 700 .

Με ρωτάτε, σας απαντάω. Just that...

1200 ευρω χωρις async ; Και χρησιμοποιείς το USB για την μεταφορά των data ή συνδεεσαι με coaxial;

Παίδες sorry!

Έχετε βάλει όλοι στο avatar ακουστικά και σας μπέρδεψα (Σωτήρη με Παναγιώτη DrPanK). :)

Είμαι και λίγο βιαστικός στις απαντήσεις μου...