Σύστημα ακουστικών με απαιτήσεις

Απάντηση: Re: Σύστημα ακουστικών με απαιτήσεις

Μολις παρελαβα και τα HE-6 :)

Καλοάκουστα,καλές μουσικές!
Περιμένουμε να δούμε τι ενισχυτικό θα αναλάβει τον άθλο!

Re: Απάντηση: Re: Σύστημα ακουστικών με απαιτήσεις

Καλοάκουστα,καλές μουσικές!
Περιμένουμε να δούμε τι ενισχυτικό θα αναλάβει τον άθλο!

Ε, νομίζω το δικό τους είναι μονόδρομος....

...ψάχνοντας για τα δικά μου, διαπίστωσα πως υπάρχουν πολλά ενισχυτάκια που σε πολύ λογικές τιμές δίνουν τα βατάκια που χρειάζονται ακόμη και τα ΗΕ-6... πχ. εκτός από τα schiit, υπάρχουν τα audio-gd, όπως αυτό :http://www.audio-gd.com/Pro/Headphoneamp/NFB6/NFB6EN_Specs.htm

Απάντηση: Re: Σύστημα ακουστικών με απαιτήσεις

...ψάχνοντας για τα δικά μου, διαπίστωσα πως υπάρχουν πολλά ενισχυτάκια που σε πολύ λογικές τιμές δίνουν τα βατάκια που χρειάζονται ακόμη και τα ΗΕ-6... πχ. εκτός από τα schiit, υπάρχουν τα audio-gd, όπως αυτό :http://www.audio-gd.com/Pro/Headphoneamp/NFB6/NFB6EN_Specs.htm

Αυτή η audio-gd είναι παράξενη γαμώτο.
Σε όλα τα έξω φόρουμ διαβάζω τα ίδια.

Αν σου πέσει το καλό κομμάτι,είναι απίστευτα.
Το θέμα είναι όμως πως δεν έχουν σταθερή ποιότητα.

Σπυρο το Schiit ειναι αψογο μεσα, καθρεφτης κανονικος και made in USA. Οταν υπαρχει μια τετοια εναλλακτική σε λογικα χρήματα γιατι να πας προς Κίνα μερια?

αχ Παναγιώτη ... γιατί με 350 ευρώ στην πόρτα σου, παίρνεις το καλό βουβάλι, (9018), dsd/dxd, συν ενισχυτή με 2 βαττάκια στην ο.α. των ΗΕ-500 ... οι αμερικανοί για ενίσχυση & ντακ θέλουν ένα 900άρι και χωρίς dsd, που εγώ έχω προσωπικά καμμιά 2.000 τέτοια αρχεία ...

Σπύρο, μη μπλέξεις με συσκευή όλα-σε-ένα με αυτό το ακουστικό.

Έχοντας σαν δεδομένο ότι σου αρέσουν τα 500, προχώρησε σε αγορά σοβαρού ενισχυτή ακουστικών, έστω και μεταχειρισμένου, και ψάξε για (φτηνή) πηγή usb να παίξει τα dsd αρχεία σου. ΙΜΟ...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Η audio-gd δεν μπορεί να είναι σοβαρή εταιρεία αν τα κομμάτια που βγάζει είναι ρωσική ρουλέτα...

Είπαμε η Κίνα έχει μέλλον ακόμα.

Εγώ πάντως αν έψαχνα ενισχυτή (ακουστικών) για τα 500, θα συμπεριλάμβανα οπωσδήποτε και αυτόν:

(νομίζω δέχεται και κάρτα dac add-on)

http://www.lake-people.de/produktdetails/product/hpa-v281.html

Με 4 βαττάκια καθαρά στην έξοδο και με τη θερμή σύσταση του Frank Iacone (που τον προτείνει σαν solid state ενισχυτή ακουστικών αναφοράς)!

Ξέρω, είναι ακριβός... :(

Last edited:
Μιας και εγώ δοκιμάζω αυτόν τον καιρό ,ακουστικά και ενισχυτές ...Καταθέτω ...Την προσωπική μου άποψη .
Αν η ακρόαση είναι αποκλειστικά από υπολογιστή θα έλεγα ένα σωστό υλοποιημένο dac με σωστό ενσωματωμένο buffer είναι μονόδρομος και ο λόγος προφανής ...Σύντομη διαδρομή σήματος.
Τα περισσότερα ακουστικά της αγοράς μπορούν να οδηγηθούν έτσι.

Αν τα ακουστικά σου είναι πάνω από 60 Ω αναίσθητα στην ουσία, σίγουρα χρειάζεσαι ρεύματα ...Γιατί όχι... Να μην το αναλάβει τον ρόλο αυτόν ένας σωστός υλοποιημένος ,αναλογα με την υλοποίηση ολοκληρωμενος ενισχυτής .
Σίγουρα ΥΠΑΡΧΟΥΝ και τα τελείως αναίσθητα ,ελάχιστα στην αγορά ,Πανάκριβα ...Που για να ακουστούν σωστά , θέλουν τελικό ενισχυτή με ρεύματα .....

Μολις παρελαβα και το ενισχuτάκι :p της HFM

Αντε να δω πως πανε και τα HE-6

(μουφα θα ναι, το ξερω Σταύρο...:p)

Κ-Α-Λ-Ο-Ρ-Ι-Ζ-Ι-Κ-Ο!!!!

offtopic: Σπύρος, τελευταία τείνω να συνηγορίσω στην άποψή σου που θέλει την πηγή ως πρωτεύον παράγοντα διαμόρφωσης του ήχου που λαμβάνει κανείς από τα 6άρια (αν εξαιρέσεις την οδήγηση)! Δε ξέρω μέχρι που μπορούν να φτάσουν...

ΥΓ. Να μας πεις εσύ εν καιρώ όταν αποκτήσεις και κορυφαία πηγή.

Εντωμεταξύ, αστρωτα ακουστικα....αστρωτος ενισχυτης.....

Στρωνουν και τα 2 παρεα;

Δεν ειχες ενισχυτή αυτες τις μέρες ή δεν τα οδηγουσε επαρκώς?

Κουρτινα νο.2

(δλδ ποιος θα τα οδηγουσε επαρκώς πέραν του Viva και του δικού τους; )

Απο φτηνους οι 3 μεγάλοι Schiit ευκολα, περίπατο. Και η GD audio πρεπει να ειναι καλη περίπτωση. Απο ακριβούς θα πρότεινα Cavalli Audio. Ο Βιβα ειναι αλλου..