Συζήτηση για όλα...

Απάντηση: Re: Συζήτηση για όλα...μεταξύ των οποίων κ για το νέο iPhone 5...

Ενας φιλος αγορασε μια μαιμου οπως αποδειχτικε S3 απο Κινα. Το ειδα σημερα και το παιξα αρκετα. Ενταξει δεν υπαρχει περιπτωση να το αναγνωρισεις με την καμια. Ειναι ΟΛΟΙΔΙΟ!!! Android 4 με camera 8mp κλπ κλπ.

Και λεω εγω τωρα. Γιατι να παω να δωσω 700 ευρω για να παρω το original οταν με το ιδιο λειτουργικο και πανω κατω τα ιδια specs μπορω να το παρω 150 ευρω?

Ακουω....

Με το πραγματικό BoM του SIII δύσκολο να είναι ίδιο στα επιμέρους χαρακτηριστικά. Μερικά benchmarks και ο οπτικός έλεγχος δίπλα σε ένα αυθεντικό (που προτάθηκε ήδη παραπάνω) θα λύσουν αρκετές πρώτες απορίες.
Φυσικά πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να είναι και κλεμμένο. Το συνηθέστερο στα φθηνά τις πιάτσας…

Απάντηση: Συζήτηση για όλα...μεταξύ των οποίων κ για το νέο iPhone 5...

Εγω να πω κατι ακυρο τωρα "ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ iPhone 4/4S" γυρω στα 300$ 350$? Αναγκη χδ

Re: Συζήτηση για όλα...μεταξύ των οποίων κ για το νέο iPhone 5...

Θες ασπρο εσυ, ασπρο εχει μονο ο Συριος (εχει και ενα ποκεμον στην πισω πλευρα ομως), αλλα δεν το δινει λεει, γιατι ειναι καλυτερο απο το 5.

(το εχει δει, και το εχει παιξει δυνατα στα χερια του. Δες φωτο #293 ποστ παραπανω)

Θες ασπρο εσυ, ασπρο εχει μονο ο Συριος (εχει και ενα ποκεμον στην πισω πλευρα ομως), αλλα δεν το δινει λεει, γιατι ειναι καλυτερο απο το 5.

(το εχει δει, και το εχει παιξει δυνατα στα χερια του. Δες φωτο #293 ποστ παραπανω)
χαααχχαχαχα γ@μ@το μωρε και μαυρο καλο ειναι αρκει να βρω καπου εκει στην τιμη η και φθυνοτερο!!

σου στελνω πμ, κατι εχω και εγω..

:flipout::flipout::flipout:

Αυτό με την στιβαρή κατασκευή δεν μπορώ να το καταλάβω.
Σου μεινε κανά κομμάτι στο χέρι; Τρίζει; "Παίζουν" τα πλαστικά;
Δεν νομίζω. ΟΚ, δεν έχει την κατασκευή του iPhone αλλά όπως θα χεις δει και σε βιντεάκια και το iPhone αν πέσει , άνετα μπορεί να σπάσει η οθόνη ή να γδαρθεί. Δεν το σώζει καμιά στιβαρή κατασκευή.
Προσωπικά όπως το έχω ξαναπεί, προτιμώ να είναι ελαφρύ παρά βαρύ χάριν της στιβαρής κατασκευής. Για κινητό μιλάμε που το κουβαλάς πάνω σου. Δεν μιλάμε για αυτοκίνητο για να σε σώσει σε σύγκρουση.
Θυμαμαι καποτε που πηγα να πουλησω κατι και θέλοντας να το εκθειάσω ανέφερα την φραση στιβαρή κατασκευη..
Γυριζει ο τυπος και μου απαντα
- Και τι να το κανω που ειναι στιβαρή κατασκευη μηπως θα κοπανίσω κανενα στο κεφαλι με δαύτο... :laugh:

Σαν ονειρο το βλεπω την 1η μερα κυκλοφοριας του iphone 5 :flipout::flipout::flipout:

Last edited:

Η φωτο εκτιμω ειναι απο καταστημα που πουλαγε το προηγουμενο αηφονι, τραβηγμενη μετα την επελαση των κ@βλωμενων αγοραστων

Α Ντινο κατι ακυρο οταν μαθεις "ξερεις τι" σε παρακαλω ενημερωσε με ;P

Σε εχω υπ´οψιν μου ;-)

Οι φωτό είναι από μπουκάρισμα με αυτοκίνητο στο μαγαζί . Εκαναν καλή μπάζα (ipad, iphone, mac κλπ ).

ναι αλλα θα μπορουσε να ειναι fanboys

-bye-