Συζήτηση για όλα...

Απάντηση: Συζήτηση για όλα...μεταξύ των οποίων κ για το νέο iPhone 5...

Mε skype η κάποιο άλλο πρόγραμμα που είναι κοινό σε android και IOS....

Re: Συζήτηση για όλα...μεταξύ των οποίων κ για το νέο iPhone 5...

Ειναι χαλια η ποιοτητα στο skype, αλλα ειναι μια καποια λυση.

Ψαχνω λογο να μεταπηδησω απο το αηφονε σε samsung, η κυρα μου εχει αηφονε...

Απάντηση: Re: Συζήτηση για όλα...μεταξύ των οποίων κ για το νέο iPhone 5...

Το έβλεπα κι εγώ. Λες να ναι στημένο;

Δεν μπορεί να υπάρχουν τόσο ΖΩΑ !!! Και η πλάκα είναι ότι κάποιοι έχουν ήδη iPhone. Απίστευτο.

Δεν είναι τυχαία η έκφραση: "αμερικανάκια"

Λόγος; Android, problem solved :p

Πάντως εγώ για να μιλάω με τους γονείς μου τώρα που θα φύγω, τους έφτιαξα Google Plus για να μιλάμε με το hangout. Και διάβασα ότι έχει καλύτερη ποιότητα από το Skype.

Λόγος; Android, problem solved :p

Πάντως εγώ για να μιλάω με τους γονείς μου τώρα που θα φύγω, τους έφτιαξα Google Plus για να μιλάμε με το hangout. Και διάβασα ότι έχει καλύτερη ποιότητα από το Skype.

Τασο το θεμα ειναι οτι εχω μεσανυχτα απο android... Δεν ξερω τι μπορει να μου λειψει απο το αηφονε...

τι skype και πράσινα άλογα.

Ο λόγος είναι ένας και φτάνει και περισεύει: απεξάρτηση από το iTunes (και γενικώς τα "πρέπει" ) .

Με το που συνδέσεις το τηλέφωνο στο pc και θα μπορείς να κάνεις drag 'n drop όπως κάνεις με τα στικάκια σου και σηματιστεί ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό σου, έλα πες μου μετά για skype......

Υ.Γ. Παρεπιμπτόντως μια χαρά είναι το skype. Από αγγλία από samsung σε ελλάδα με macbook , μια χαρά. Εννοείται ότι για την ποιότητα παίζει ρόλο η ταχύτητα του 3G δικτύου.

Re: Απάντηση: Re: Συζήτηση για όλα...μεταξύ των οποίων κ για το νέο iPhone 5...

Το έβλεπα κι εγώ. Λες να ναι στημένο;

Δεν μπορεί να υπάρχουν τόσο ΖΩΑ !!! Και η πλάκα είναι ότι κάποιοι έχουν ήδη iPhone. Απίστευτο.

Δεν είναι τυχαία η έκφραση: "αμερικανάκια"

Η πλάκα είναι ότι τελικά αυτό που έδειχναν στους ανυποψίαστους ήταν 4άρι, ούτε καν 4S. Και αυτό δεν το είχαν προσέξει ούτε οι συντελεστές του Kimmel.. νόμιζαν ότι έδειχναν 4S.. :flipout:

Τασο το θεμα ειναι οτι εχω μεσανυχτα απο android... Δεν ξερω τι μπορει να μου λειψει απο το αηφονε...

Απλά ΤΙΠΟΤΑ. Και στο λέω με κεφαλαία. Υπάρχουν ΟΛΑ τα προγράμματα.

Για να πω την αλήθεια μόνο ένα μου έχει λείψει: το installous που είναι όλα τακτοποιημένα κυριλέ μαζεμένα και με δυό κλικ κατεβάζεις ότι θες. Στο android δεν υπάρχουν αντίστοιχα. Πρέπει να ψάχνεις με το κυάλι τα σπασμένα με κίνδυνο να φας κανά ιό.

Γενικώς η φιλοσοφία στο android είναι ότι γουστάρουν να τα πληρώνουν. Στο iOS γουστάρουν το σπάσιμο, έτσι για σπάσιμο στην apple.

Απάντηση: Συζήτηση για όλα...μεταξύ των οποίων κ για το νέο iPhone 5...

To facetime έχει πολυ καλύτερη ποιοτητα εικονας/ηχου σε σχεση με το Skype.
Ντίνο, το android ειναι πιο φαντεζι αλλα λιγοτερο λειτουργικο (και σταθερό) σε σχεση με το IOS. Επισης εχει μικρότερη επιλογη σε εφαρμογες (ακόμα). Πάντως μια χαρα λειτουργικο είναι. Εαν δεν υπηρχε το IOS, android θα ειχα. Βεβαια, εαν δεν υπηρχε το IOS δεν θα υπήρχε android, τουλαχιστον με την σημερινη του μορφη! :p

Re: Απάντηση: Re: Συζήτηση για όλα...μεταξύ των οποίων κ για το νέο iPhone 5...

το installous

Σε iOS είναι μονόδρομος, γιατί όλες σχεδόν οι εφαρμογές είναι paid. Σε android έχω εγκαταστήσει άπειρες, για τα πάντα, και είναι όλες free. Μόνο 2 έχω πληρώσει, το Tapatalk και το SwiftKey 3, που είναι απίστευτο πληκτρολόγιο. Κάπου 2.5 και τα 2 :p

Εγώ φταίω που στο πούλησα το κακόμοιρο. Που θα το αφήσεις ορφανό το άμοιρο?

Re: Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

Ναι θα ήταν καλύτερα. Αλλα 99 στις εκατό φορές δεν θα το είχες μαζί σου όταν θα το ήθελες. Αρα άχρηστο.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά από το να τα έχεις όλα σε ένα, παρά να πρέπει να κουβαλάς έξτρα συσκευή.

Και κακά τα ψέματα τα smartphones δεν προορίζονται για low-tech χρηστες που θέλει να παίρνει ένα τηλέφωνο και τέλος.

Ε ναι... εντάξει θα χάσεις και κανα email... δεν θα βρεις και άμεσα τη φωτογραφία του σούπερ ντούπερ νέου ενισχυτή της "xxx" και θα δεις αργότερα στο σπίτι σου το τρέιλερ του νέου σταρ τρεκ...
και όλα αυτά αν σε δυσκολεύει να βάλεις ένα απλό κουνητό στην επαγγελματική σου τσάντα, στην ίδια που θα έχεις ένα δεκάρι λαπτοπ...

Αγαπητέ Τάσο, δε μπορώ να αποδεχτώ τίποτα παραπάνω απο πουλ μουρ, για την συντριπτική πλειοψηφία χρηστών...
δικαίωμά τους και καμάρι τους, αλλά όχι και να χαλάτε τις καρδιές σας βρε αδερφέ για το ποια οθόνη είναι καλύτερη νταλα μεσημέρι κτλ!
Υπερβολικό μου φαίνεται... δεν ξέρω. Όντως είμαι μακριά απο αυτά.

:ernaehrung004:

Εγώ φταίω που στο πούλησα το κακόμοιρο. Που θα το αφήσεις ορφανό το άμοιρο?

Ειχα απο το 2007 iphone (εκεινον τον πρωτο γκαγκαουρα που εμφανιστηκε), αλλα σε καθε περιπτωση, ναι, φταις :D

Ποτε θα ερθει εδω το 5αρι, τι λενε οι πληροφοριες ?

Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

Παντως στο τελευταιο, μαλλον θα συμφωνήσω με τον Τασο. Αλλου χρησιμοποιώ το κινητο (πχ οταν ειμαι στο τρένο) και αλλου το tablet (στην καναπέ/κρεβατι).
Απλα, επειδη δεν καταδεχομαι να δω ταινίες σε τοσο μικρες ιντσες, δεν μου κανει μεγαλη αισθηση το να πανω απο 3.5 στις 4.5 ιντσες..

μαλλον 5 Οκτωβριου απ οτι λενε... αλλου παντως ειδα και Δεκεμβριο !

Last edited:
Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

Ποιές ταινίες; Ούτε 1 λεπτό δεν έχω δει παρ' όλο τις 4.8"

Με το ζόρι προσπαθώ να παραμείνω στο 1.5GB τον μήνα με το 3G πακέτο. Καλά με wifi δεν το συζητώ. Φευγουν άλλα 4-5GB τον μήνα χαλαρά.

παιδιά, δεν μπορείς να κουβαλάς ΠΑΝΤΟΥ δυό συσκευές. Μην έχουμε αυταπάτες τώρα.

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

Ποιές ταινίες; Ούτε 1 λεπτό δεν έχω δει παρ' όλο τις 4.8"

Με το ζόρι προσπαθώ να παραμείνω στο 1.5GB τον μήνα με το 3G πακέτο. Καλά με wifi δεν το συζητώ. Φευγουν άλλα 4-5GB τον μήνα χαλαρά.

παιδιά, δεν μπορείς να κουβαλάς ΠΑΝΤΟΥ δυό συσκευές. Μην έχουμε αυταπάτες τώρα.

πως το καταφέρνεις; με 2gb δεν έχω καταφέρει να περάσω ποτέ τα 500mb... και δεν χρησιμοποιώ καθόλου wifi... ακόμα και τον αύγουστο που το έλιωσα τα 500mb δεν τα ξεπέρασα...