Συζήτηση για όλα...

Re: Συζήτηση για όλα...μεταξύ των οποίων κ για το νέο iPhone 5...

Προσωπική εμπειρία ως προς το σήμα.
Όταν άλλαξα από το iphone4 σε s2 περίμενα κι εγώ να δω μια αισθητή βελτίωση. Έλα που δεν την είδα. Αντιθέτως σε σημεία όπως στο πίσω δωμάτιο του εξοχικού μου όπου το iphone έπιανε οριακά, το samsung έπιανε χειρότερα. Η εταιρία παροχής είναι η vodafone και το εξοχικό είναι στη Χαλκιδική.

Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

Μηδέν youtube.

Η χρήση είναι λόγω 1) Foscam παραπάνω από μία και 2) λόγω internet (το GenieWidget που τραβάει νέα απ' όλες τις εφημερίδες είναι πολύ εθιστικό) και πολλά email.

Βγαίνουμε offtopic αλλά μιάς κι έχετε περιέργεια δείτε χρήση 2 ημερών (οι πληροφροίες είναι με το "μαμά" πρόγραμμα)

Screenshot_2012-09-14-12-15-09.jpg

Έλα ντε.. Εγώ μονο τον Αυγουστο ξεπερασα το 1GB. Μηπως βλεπεις youtube?

Τον Αύγουστο έγινε κόλαση. "Εφαγα" τα δικά μου 1.5GB Και έφαγα με tethering άλλα 3GB από την σύζυγο που είχε δωρεάν 3GB με Cosmote. :Banane0:

Ρε Τασο, γιατι δεν χρησιμοποιεις το Icam? Σου στελνει τις κινησεις με push notification και τις γραφει στο dropbox οποτε δεν χρειαζεται να σου στελνει η καμερα συνεχεια email με photos!

...παιδιά, δεν μπορείς να κουβαλάς ΠΑΝΤΟΥ δυό συσκευές. Μην έχουμε αυταπάτες τώρα.

ΜΠορείς!!!! ελάχιστες φορές χρειάστηκε να μην εχω μαζι μου το 7αρι.... ποτε δε με ενοχλησε να εχω 2 συσκευές μαζί μου. Ανετα... εκτος αν κυκλοφορεις με κλειδια πορτοφολι και κινητο στα χερια/τσεπες... τοτε δεν...

Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

Αυτό και εγώ δεν...

Πόσο δύσκολο είναι άραγε να πάρετε μια μεγαλύτερη τσαντούλα απο αυτή που έχετε για το τάμπλετ ή λαπτοπ και να βάλετε μέσα ένα απλό κουνητό για τις ανάγκες σας?

Re: Συζήτηση για όλα...μεταξύ των οποίων κ για το νέο iPhone 5...

Λεγοντας για vodafon, μολις πηγα απο ενα καταστημα και ρωτησα τι επιδοτηση εχω (σημειωση: Πληρωνω κατα μεσο ορο 60 ευρω τον μηνα, 60Χ12= 720 για τον χρονο που μας περασε)

55
ΟΛΟΚΛΗΡΑ Ευρω !!! Μονο που δεν φιλησα τον πωλητη απο την χαρα μου.

Προφανως παω κοσμοτε απο Δευτερα

Ρε Τασο, γιατι δεν χρησιμοποιεις το Icam? Σου στελνει τις κινησεις με push notification και τις γραφει στο dropbox οποτε δεν χρειαζεται να σου στελνει η καμερα συνεχεια email με photos!

Παίρνω sms ακαριαία αν γίνει κίνηση. Δεν είναι από κει τα data. Είναι λόγω live . Και ξέρεις τι data τρώει το Live. Τρελά. Και καλά να έχεις μόνο μία. Αν έχεις πολλές........

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

Αυτό και εγώ δεν...

Πόσο δύσκολο είναι άραγε να πάρετε μια μεγαλύτερη τσαντούλα απο αυτή που έχετε για το τάμπλετ ή λαπτοπ και να βάλετε μέσα ένα απλό κουνητό για τις ανάγκες σας?

Ποτέ στην ζωή μου δεν έχω κουβαλήσει τσάντα. Και λόγω δουλειάς δεν χρειάζεται να έχω τσάντα ούτε καν τσαντάκι. Και απεχθάνομαι το συναίσθημα του κουβαλήματος. Ούτε καν γυαλιά ηλίου δεν κουβαλάω. Κινητό στην μια τσέπη και κλειδιά στην άλλη. Και πολλά είναι.

Μα γιατι να είσαι συνεχεια live ρε συ? Και εγω δυο καμερες εχω, αλλα μπαινω live μονο εαν δω κατι υποπτο..

ΜΠορείς!!!! ελάχιστες φορές χρειάστηκε να μην εχω μαζι μου το 7αρι.... ποτε δε με ενοχλησε να εχω 2 συσκευές μαζί μου. Ανετα... εκτος αν κυκλοφορεις με κλειδια πορτοφολι και κινητο στα χερια/τσεπες... τοτε δεν...

Πορτοφόλι; Τι είναι αυτό;

Γι αυτό σου λέω, Δεν παίζει σε μένα τα σενάρια των δύο συσκευών. Σε μένα ξαναλέω. Απλά, Δεν........

Απάντηση: Συζήτηση για όλα...μεταξύ των οποίων κ για το νέο iPhone 5...

Εαν εχεις τα χερια του King Kong, μια χαρα είναι! :p

Πάντως Τάκη όσοι το χουν πάρει δεν γυρνάνε πίσω. Και τους πιστεύω. Είναι εθισμός το size. Οτι και να λέμε.

Και που να παρουν ταμπλετα.. :p

Re: Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

Ποτέ στην ζωή μου δεν έχω κουβαλήσει τσάντα. Και λόγω δουλειάς δεν χρειάζεται να έχω τσάντα ούτε καν τσαντάκι. Και απεχθάνομαι το συναίσθημα του κουβαλήματος. Ούτε καν γυαλιά ηλίου δεν κουβαλάω. Κινητό στην μια τσέπη και κλειδιά στην άλλη. Και πολλά είναι.

sorry που επανέρχομαι, αλλά προφανώς η απορία μου είναι για όσους έχουν και ταμπλετ ή λαπτοπ ή κουβαλάνε φαγάκι στη δουλειά ή γενικότερα όσους δεν έχουν πρόβλημα ή χρειάζονται μια τσάντα μαζί τους.
μπορείς να φανταστείς ένα λόγο πλην του πουλ μουρ για να έχουν προσωπικό smartphone και tablet...

λύσσαξα θα μου πεις... αλλά βρήκα παπά και δεν χάνω την ευκαιρία... :D