Re: Συζήτηση για όλα...μεταξύ των οποίων κ για το νέο iPhone 5...
Πιστεύετε ότι έχουμε όλοι ίδιες ανάγκες η ότι δεν υπάρχουν διαφορετικές από τις δικές σας?
Πιστεύω ότι κινούμαι στα όρια του τρολ, αλλά για καλό σκοπό

να αποφευχθεί άλλη μια "διαμάχη" ποιανού το κουνητό έχει το σωστό μέγεθος οθόνης...
Βέβαια και συ δε πας πολύ πίσω από τη στιγμή που σε συγκεκριμένο ερώτημα, βάζεις άλλο επι προσωπικού, ενώνοντας τι άραγε???
Ότι δεν μπορώ να καταλάβω ότι ο καθένας μας είναι ξεχωριστός και ως εκ τούτου με προσωπικές ανάγκες και γούστα???
Φίλε αυτό το ξέρω.
Σε τι χρειάζεται to smartphone δεν ξέρω, όταν τα επιπλέον χαρακτηριστικά του από ένα απλό κουνητό, καλύπτονται πλήρως (και με το παραπάνω) από μία ταμπλέτα ή μινι λαπτοπ.
εκτός αν δεν συμβαίνει αυτό, οπότε βρήκα και την απάντηση!
Το θέμα "δύο συσκευές είναι πολλές", για κάποιον που κουβαλάει λαπτοπ/ταμπλετ/φαγητό/τσάντα στη δουλειά του και έχει τις στοιχειώδεις απαιτήσεις από την τεχνολογία να διαβάζει σαν άνθρωπος (φαντάσου μέχρι και εγώ το θέλω!) όταν ξεσκάει με λίγο surfing, είναι μάλλον αστείο.
Προφανώς λοιπόν κάτι άλλο μου ξεφεύγει, εκτός και αν όντως η χρησιμότητά τους είναι για πουλ μουρ...
οπότε πάσο μεν... δικαίωμα δε...
γιατί πουλ μουρ και σελίδες επι σελίδων για μισή ίντσα μεγαλύτερη οθόνη και παρόμοια apps και... και... και... μου φαίνονται κάπως...
ούτε για τα παπούτσια του μπάσκετ ως πιτσιρικάδες δεν κάναμε έτσι...
Γι'αυτό είπα να ρωτήσω, ως πραγματικά άσχετος που ψάχνει αυτήν την εποχή για κουνητό και έχει και ένα fan laptop 10άρι για να περνάει η ώρα.
Τώρα παίζει οι ανάγκες κάποιου να είναι για το βραδινό φόρεμα, όπου όντως η απόδοση της οθόνης χτυπάει κόκκινα, οι αναγκες για άμεσες υπηρεσίες εύρεσης taxi είναι ζωτικές και εν πάσι περιπτώσει η βραδινή έξοδος αποκτά κάποιο νόημα με σερφάρισμα στο θηροτηλέφωνο......
απλά θέλω να καταλάβω για να βοηθηθώ στην επιλογή μου και θα χαιρόμουν για την συνεισφορά σου.
:ernaehrung004:
You are missing the point.. ΑΛΛΗ χρηση το tablet, ΑΛΛΗ το smartphone, ΑΛΛΗ το laptop!
Πχ οταν ειμαι αραχτος στο κρεβατι και θελω να διαβασω τα νεα, χρησιμοποιώ το ipad και το zite
Οταν θελω να δουλέψω, το macbook.
Οταν θέλω να τσεκαρω τα mail σου εν κινήσει, να δω κλεφτα το facebook ή τις καμερες στο σπίτι, το iphone.
Το πουλμουρ δεν εχει να κανει με τιποτα απο αυτα..
Σαφώς. άλλο πράγμα το μεγάλο επαγγελματικό λαπτοπ... Δε μίλησα όμως για αυτό!
Τάκη, το ερώτημα είναι γιατί δεν παίρνεις το tablet στη δουλειά και μία μπακατέλα να μιλάς.
Φαντάζομαι όλοι πηγαίνετε χωρίς τσάντα ε?
Και όλοι όσους βλέπω στους δρόμους με το μπλιμπλίκι στο παρα πέντε για ατύχημα, δεν είναι μέλη του avclub... :ADFADF1:
Μα για τα βραδυνα μας φορέματα φυσικά.
Δεν τόξερα ρε συ!?
Έχουν γίνει μόδα το σιφώνια και στα ορθάδικα?
Γουάαααααου!
Πες μου ότι προκύπτουν και πολύωρες συζητήσεις για το ποιο είναι το καλύτερο!