Συζήτηση για όλα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

sorry που επανέρχομαι, αλλά προφανώς η απορία μου είναι για όσους έχουν και ταμπλετ ή λαπτοπ ή κουβαλάνε φαγάκι στη δουλειά ή γενικότερα όσους δεν έχουν πρόβλημα ή χρειάζονται μια τσάντα μαζί τους.
μπορείς να φανταστείς ένα λόγο πλην του πουλ μουρ για να έχουν προσωπικό smartphone και tablet...

λύσσαξα θα μου πεις... αλλά βρήκα παπά και δεν χάνω την ευκαιρία... :D

Πιστεύετε ότι έχουμε όλοι ίδιες ανάγκες η ότι δεν υπάρχουν διαφορετικές από τις δικές σας?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

sorry που επανέρχομαι, αλλά προφανώς η απορία μου είναι για όσους έχουν και ταμπλετ ή λαπτοπ ή κουβαλάνε φαγάκι στη δουλειά ή γενικότερα όσους δεν έχουν πρόβλημα ή χρειάζονται μια τσάντα μαζί τους.
μπορείς να φανταστείς ένα λόγο πλην του πουλ μουρ για να έχουν προσωπικό smartphone και tablet...

λύσσαξα θα μου πεις... αλλά βρήκα παπά και δεν χάνω την ευκαιρία... :D

You are missing the point.. ΑΛΛΗ χρηση το tablet, ΑΛΛΗ το smartphone, ΑΛΛΗ το laptop!
Πχ οταν ειμαι αραχτος στο κρεβατι και θελω να διαβασω τα νεα, χρησιμοποιώ το ipad και το zite
Οταν θελω να δουλέψω, το macbook.
Οταν θέλω να τσεκαρω τα mail σου εν κινήσει, να δω κλεφτα το facebook ή τις καμερες στο σπίτι, το iphone.
Το πουλμουρ δεν εχει να κανει με τιποτα απο αυτα..

Re: Απάντηση: Συζήτηση για όλα...μεταξύ των οποίων κ για το νέο iPhone 5...

Σαν ονειρο το βλεπω την 1η μερα κυκλοφοριας του iphone 5 :flipout::flipout::flipout:

Οι φωτό είναι από μπουκάρισμα με αυτοκίνητο στο μαγαζί . Εκαναν καλή μπάζα (ipad, iphone, mac κλπ ).

http://www.youtube.com/watch?v=hHVVcwpveEk&feature=player_embedded#!

Re: Συζήτηση για όλα...μεταξύ των οποίων κ για το νέο iPhone 5...

Πιστεύετε ότι έχουμε όλοι ίδιες ανάγκες η ότι δεν υπάρχουν διαφορετικές από τις δικές σας?

Πιστεύω ότι κινούμαι στα όρια του τρολ, αλλά για καλό σκοπό :-) να αποφευχθεί άλλη μια "διαμάχη" ποιανού το κουνητό έχει το σωστό μέγεθος οθόνης...
Βέβαια και συ δε πας πολύ πίσω από τη στιγμή που σε συγκεκριμένο ερώτημα, βάζεις άλλο επι προσωπικού, ενώνοντας τι άραγε???
Ότι δεν μπορώ να καταλάβω ότι ο καθένας μας είναι ξεχωριστός και ως εκ τούτου με προσωπικές ανάγκες και γούστα???

Φίλε αυτό το ξέρω.

Σε τι χρειάζεται to smartphone δεν ξέρω, όταν τα επιπλέον χαρακτηριστικά του από ένα απλό κουνητό, καλύπτονται πλήρως (και με το παραπάνω) από μία ταμπλέτα ή μινι λαπτοπ.
εκτός αν δεν συμβαίνει αυτό, οπότε βρήκα και την απάντηση!
Το θέμα "δύο συσκευές είναι πολλές", για κάποιον που κουβαλάει λαπτοπ/ταμπλετ/φαγητό/τσάντα στη δουλειά του και έχει τις στοιχειώδεις απαιτήσεις από την τεχνολογία να διαβάζει σαν άνθρωπος (φαντάσου μέχρι και εγώ το θέλω!) όταν ξεσκάει με λίγο surfing, είναι μάλλον αστείο.

Προφανώς λοιπόν κάτι άλλο μου ξεφεύγει, εκτός και αν όντως η χρησιμότητά τους είναι για πουλ μουρ...
οπότε πάσο μεν... δικαίωμα δε...
γιατί πουλ μουρ και σελίδες επι σελίδων για μισή ίντσα μεγαλύτερη οθόνη και παρόμοια apps και... και... και... μου φαίνονται κάπως...
ούτε για τα παπούτσια του μπάσκετ ως πιτσιρικάδες δεν κάναμε έτσι...

Γι'αυτό είπα να ρωτήσω, ως πραγματικά άσχετος που ψάχνει αυτήν την εποχή για κουνητό και έχει και ένα fan laptop 10άρι για να περνάει η ώρα.
Τώρα παίζει οι ανάγκες κάποιου να είναι για το βραδινό φόρεμα, όπου όντως η απόδοση της οθόνης χτυπάει κόκκινα, οι αναγκες για άμεσες υπηρεσίες εύρεσης taxi είναι ζωτικές και εν πάσι περιπτώσει η βραδινή έξοδος αποκτά κάποιο νόημα με σερφάρισμα στο θηροτηλέφωνο......

απλά θέλω να καταλάβω για να βοηθηθώ στην επιλογή μου και θα χαιρόμουν για την συνεισφορά σου.

:ernaehrung004:

You are missing the point.. ΑΛΛΗ χρηση το tablet, ΑΛΛΗ το smartphone, ΑΛΛΗ το laptop!
Πχ οταν ειμαι αραχτος στο κρεβατι και θελω να διαβασω τα νεα, χρησιμοποιώ το ipad και το zite
Οταν θελω να δουλέψω, το macbook.
Οταν θέλω να τσεκαρω τα mail σου εν κινήσει, να δω κλεφτα το facebook ή τις καμερες στο σπίτι, το iphone.
Το πουλμουρ δεν εχει να κανει με τιποτα απο αυτα..

Σαφώς. άλλο πράγμα το μεγάλο επαγγελματικό λαπτοπ... Δε μίλησα όμως για αυτό!

Τάκη, το ερώτημα είναι γιατί δεν παίρνεις το tablet στη δουλειά και μία μπακατέλα να μιλάς.
Φαντάζομαι όλοι πηγαίνετε χωρίς τσάντα ε?
Και όλοι όσους βλέπω στους δρόμους με το μπλιμπλίκι στο παρα πέντε για ατύχημα, δεν είναι μέλη του avclub... :ADFADF1:

Μα για τα βραδυνα μας φορέματα φυσικά.

Δεν τόξερα ρε συ!?
Έχουν γίνει μόδα το σιφώνια και στα ορθάδικα?
Γουάαααααου!
Πες μου ότι προκύπτουν και πολύωρες συζητήσεις για το ποιο είναι το καλύτερο! :flipout:

Last edited:
Απάντηση: Re: Συζήτηση για όλα...μεταξύ των οποίων κ για το νέο iPhone 5...

Σαφώς. άλλο πράγμα το μεγάλο επαγγελματικό λαπτοπ... Δε μίλησα όμως για αυτό!

Τάκη, το ερώτημα είναι γιατί δεν παίρνεις το tablet στη δουλειά και μία μπακατέλα να μιλάς.
Φαντάζομαι όλοι πηγαίνετε χωρίς τσάντα ε?
Και όλοι όσους βλέπω στους δρόμους με το μπλιμπλίκι στο παρα πέντε για ατύχημα, δεν είναι μέλη του avclub... :ADFADF1:

Δεν νομιζω οτι καταλαβες τι εγραψα. Γιατι να κουβαλάω την ταμπλετα μαζι μου παντού; Ο ρολος της ειναι πανω στο καθιστικο ή το κρεβάτι οπου υποκαθιστα βιβλια,εφημεριδες, περιοδικά, αλμπουμ φωτογραφιων κλπ Εσυ κουβαλας παντου τα παραπανω;
Αντιθετα, ο ρολος του smartphone ειναι κυριως αμεση επαφη με τους γυρω σου. Ειτε μεσω κλασσικης τηλεφωνιας, είτε μεσω internet (πχ push notification για τα emails σου) ειτε για πληροφορηση στα κλεφτά (ειδησεις, twitter, facebook κλπ). Μπορεις με αυτο να κανεις τα πιο πολλα απο αυτα που κανει η ταμπλετα, αλλα λογω μεγεθους ενα smartphone δεν θα μπορεσει ποτε να υποκαταστησει ενα περιοδικό, ή ενα βιβλίο. Ενα tablet το κανει για πλακα, ειδικα το νεο ipad με την retina οθονη... ;)

Τίποτα δε σου λέει η στυλιστρια σου. Τα βραδινα τσαντακια είναι μικρα και δε χωράνε την ταμπλετα ....:)
Κι εγώ το βρίσκω υπερβολή αλλά καταλαβαίνω λόγους πρακτικοτητας και περιορισμούς στο μέγεθος κλπ κλπ. αν ο άλλος το θέλει ας το πληρώσει. Στην τελική η ψευδαίσθηση χλιδας δε μπορώ να πω ότι με αφήνει αδιάφορο.
Αυτό εννοούσα πριν και το περιέγραψα με γλαφυρό τρόπο

Απάντηση: Συζήτηση για όλα...μεταξύ των οποίων κ για το νέο iPhone 5...

...και βεβαια ισχυει και το αντίστροφο..Δεν ειναι δυνατον να κουβαλας μια ταμπλετα στην τσεπη σου, οποτε το portability που εχει το smartphone ειναι ονειρο θερινης νυκτός για τα tablets. Ουτε φυσικά, μπορεις να ανοιγεις την τσαντα σου κάθε φορα που ερχεται ενα (πολλες φορες επείγον) email και εσυ εισαι μεσα στο τρένο!

Re: Απάντηση: Re: Συζήτηση για όλα...μεταξύ των οποίων κ για το νέο iPhone 5...

Δεν νομιζω οτι καταλαβες τι εγραψα. Γιατι να κουβαλάω την ταμπλετα μαζι μου παντού; Ο ρολος της ειναι πανω στο καθιστικο ή το κρεβάτι οπου υποκαθιστα βιβλια,εφημεριδες, περιοδικά, αλμπουμ φωτογραφιων κλπ Εσυ κουβαλας παντου τα παραπανω;
Αντιθετα, ο ρολος του smartphone ειναι κυριως αμεση επαφη με τους γυρω σου. Ειτε μεσω κλασσικης τηλεφωνιας, είτε μεσω internet (πχ push notification για τα emails σου) ειτε για πληροφορηση στα κλεφτά (ειδησεις, twitter, facebook κλπ). Μπορεις με αυτο να κανεις τα πιο πολλα απο αυτα που κανει η ταμπλετα, αλλα λογω μεγεθους ενα smartphone δεν θα μπορεσει ποτε να υποκαταστησει ενα περιοδικό, ή ενα βιβλίο. Ενα tablet το κανει για πλακα, ειδικα το νεο ipad με την retina οθονη... ;)

Μα ο σκοπός αυτών των συσκευών είναι να αντικαταστήσουν πολλές άλλες και να έχεις φορητότητα... να παίρνεις τα άλμπουμ φωτογραφιών και την εφημερίδα παντού και οποιαδήποτε ώρα!
Σε τι θα σε χάλαγε να τα πάρεις όλα αυτά μαζί σου έξω και να την έχεις και μέσα στο σπίτι κανονικά?

Ο όγκος, το βάρος, τι?
Είπαμε αν πας με τσάντα στην δουλειά... αν όχι κατανοητό.
αλλά πίστεψέ με όλοι αυτοί με το δάχτυλο σβιν σβιν και το κεφάλι κάτω στους δρόμους και τα μμε, έχουν κρεμασμένη τσάντα στον ώμο... τα βλέπεις πιστεύω και συ.

Εγώ που παίρνω έτσι κι αλλιώς τσάντα και όποτε χρειάζεται το mini laptop τι να πάρω?
Ένα απλό νόκια με καλή κάμερα και ράδιο ή σιφόνι/adroidφώνι/winφώνι?
Επίσης τα αλμπουμ μου είναι στη tv, βάζω το δίσκο και είμαι εντάξει (ποιος δεν είναι?) και ενημερώνομαι μόνο από το internet στο laptop ή το desctop συνήθως χαλαρός τα βράδια... οι φίλοι μου δε, δεν είναι ανταγωνιστικοί στη τεχνολογία, εκτός του ποιός θα κρατήσει περισσότερο καιρό το κουνητό του...
πουλ μουρ δεν μου πάει (και που να το κάνω άλλωστε??? στη γυναίκα, στο φίλο ή στο συνάδελφο???)

τι κάνω?

Σώφρων επιλογή μια μπακατέλα και ένα tablet, αν δεν είχα λαπτοπ? ή είναι ζωτικής σημασίας το σβιν σβιν και να έρχομαι συχνότερα στο νήμα να τσακωνόμαστε πιο είναι πιο απαλό και γρήγορο και βρίσκει ευκολότερα τις τιμές του σκρουτζ και ταξί :music-smiley-005:?

...και βεβαια ισχυει και το αντίστροφο..Δεν ειναι δυνατον να κουβαλας μια ταμπλετα στην τσεπη σου, οποτε το portability που εχει το smartphone ειναι ονειρο θερινης νυκτός για τα tablets. Ουτε φυσικά, μπορεις να ανοιγεις την τσαντα σου κάθε φορα που ερχεται ενα (πολλες φορες επείγον) email και εσυ εισαι μεσα στο τρένο!

Οπότε αν κουβαλάς τσάντα (έτσι κι αλλιώς) δεν χρειάζεσαι σμαρτφον και αν δεν έχεις επείγοντα email ή δεν βαριέσαι να ανοίξεις τη τσάντα στο τρένο δεν παίρνεις πάλι σμαρτφον... σωστά?

Last edited:

Για εσενα, οχι για πολλους άλλους και αυτο αποδεικνυεται απο τις τρελες πωλησεις που εχουν και τα δυο ειδη. Και οχι ΔΕΝ ειναι το πουλμουρ.
Ειναι αδιανοητο για εμενα να κουβαλαω παντού την ταμπλέτα και τελειως δύσχρηστο αφου δεν μπορεις να την χειριστεις με το ενα χέρι. Επιπλέον δοκιμασε να βγαλεις φωτος ή video με ταμπλετα... Θα γελανε και οι πετρες! Με το iphone στην τσέπη έχω απειρο footage της κορης μου στις πιο αυθορμητες στιγμες που δεν προλαβαινα να παω να φερω την κάμερα! Γιαυτο και μονο, το smartphone ειναι ανεκτίμητο..

Και φυσικα η διαφορα ενός smartphone απο ενα χαζο κινητό με καλη καμερα ειναι πως κανει και 700.000 αλλα πραγματα σε παραπλησιο μέγεθος, ολα στην παλαμη σου..
Προσωπικα μου ειναι το πλεον χρησιμο αντικειμενο της καθημερινοτητας μου.

Οι τρελές πωλήσεις Τάκη είναι δεδομένο ότι είναι πουλ μουρ κοιτώντας και τις ηλικίες πάντα...
Επίσης μου είναι αδιάφορο πόσοι θα γελάσουν μαζί μου όταν βγάζω φωτογραφία του ποδαριού - άσε που μια χαρά θα την έβγαζα και με ένα photo-phone.
Tέλος δεν έχουν όλοι το κουνητό στη τσέπη τους παντού και πάντα... σιγά μην εκτίθεμαι στη ακτινοβολία του ακόμα και μέσα στο σπίτι...

Μια χαρά έχω πολλά (πάρα πολλά) στιγμιότυπα του γιού μου και σε still και σε movie... δεν βλέπονται πλέον για να καταλάβεις... (και χωρίς κουνητό στη πιτζάμα)

Να θεωρήσω ότι δεν είναι για μένα το smartphone αλλά για αδιευκρίνιστους λόγους σε άλλους ή υπάρχει και κάτι άλλο? -bye-

κοίτα, αν τελικά το βάλεις στη ζωή σου θα σε εθίσει και θα σου γίνει πλέον απαραίτητο. Αφού δεν την έχεις πατήσει ακόμα κράτα αντίσταση!

Οι τρελές πωλήσεις Τάκη είναι δεδομένο ότι είναι πουλ μουρ κοιτώντας και τις ηλικίες πάντα...
Επίσης μου είναι αδιάφορο πόσοι θα γελάσουν μαζί μου όταν βγάζω φωτογραφία του ποδαριού - άσε που μια χαρά θα την έβγαζα και με ένα photo-phone.
Tέλος δεν έχουν όλοι το κουνητό στη τσέπη τους παντού και πάντα... σιγά μην εκτίθεμαι στη ακτινοβολία του ακόμα και μέσα στο σπίτι...

Μια χαρά έχω πολλά (πάρα πολλά) στιγμιότυπα του γιού μου και σε still και σε movie... δεν βλέπονται πλέον για να καταλάβεις... (και χωρίς κουνητό στη πιτζάμα)

Να θεωρήσω ότι δεν είναι για μένα το smartphone αλλά για αδιευκρίνιστους λόγους σε άλλους ή υπάρχει και κάτι άλλο? -bye-

Να θεωρησεις ότι η δικη σου οπτικη δεν ειναι η μοναδική και πως ολοι οι ανθρωποι δεν εχουν τις ίδιες αναγκες.
Εσύ εχεις βολευτει με μονο ταμπλέτα και χαζο κινητό; Με γεια σου! Για πολλους απο εμάς αυτο απλα δεν ειναι αρκετό και δεν είμαστε τοσο ηλίθιοι ωστε να αγορασαμε και τα δυο μονο για πουλμουρ.. Αλλωστε, εαν εισαι βλακας φιγουρατζής, το να κυκλοφορεις μονο με μια τεραστια ταμπλετα στο χέρι ειναι πολύ πιο αποτελεσματικο ως προς το show! :p

κοίτα, αν τελικά το βάλεις στη ζωή σου θα σε εθίσει και θα σου γίνει πλέον απαραίτητο. Αφού δεν την έχεις πατήσει ακόμα κράτα αντίσταση!

Αν ήταν στο χέρι μου ούτε συνδρομή δεν θα είχα... ας όψεται το επάγγελμα... 24/7

Το ψάχνω να ανεβάσω κάπου και φωτογραφίες, βίντεο... κάποια στιγμή στο μέλλον θα γίνει και μετά άσε να δούμε τι θα κάνουν σβιν σβιν στις 4 ίντσες...
έχουμε να δούμε πολλά ακόμα...

και spartphote mini projector έχει το μενού... δεν θα αφήσουν τίποτα... κινητό τίποτα στη ματαιοδοξία του ανθρώπου.

Re: Απάντηση: Συζήτηση για όλα...μεταξύ των οποίων κ για το νέο iPhone 5...

Να θεωρησεις ότι η δικη σου οπτικη δεν ειναι η μοναδική και πως ολοι οι ανθρωποι δεν εχουν τις ίδιες αναγκες.
Εσύ εχεις βολευτει με μονο ταμπλέτα και χαζο κινητό; Με γεια σου! Για πολλους απο εμάς αυτο απλα δεν ειναι αρκετό και δεν είμαστε τοσο ηλίθιοι ωστε να αγορασαμε και τα δυο μονο για πουλμουρ.. Αλλωστε, εαν εισαι βλακας φιγουρατζής, το να κυκλοφορεις μονο με μια τεραστια ταμπλετα στο χέρι ειναι πολύ πιο αποτελεσματικο ως προς το show! :p

Πες μου ότι δεν το έχεις δει το έργο γύρω σου! :afro:

Για την οπτική έχεις δίκιο. απλά προσπαθώ να καταλαβω και την άλλη οπτική μήπως βρω κάτι χρήσιμο και βελτιώσω τις ευκολίες στη ζωή μου.

Όπως καταλαβαίνεις δε μπορώ να βρώ (για μένα μιλάω μη παρεξηγηθώ).

και μη τσακώνεστε για κουνητά :grandpa:-bye-

Εδώ μεσα ειμαστε ολοι πορωμενοι gadgetακιδες! Γιατι θα μαλωσουμε, για τους σχεδιαστες μοδας; :p

Σώνει και καλά πρέπει να "τσακώνεστε" για κάτι? :ADFADF1:

Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

το προβλημα με το Home button, ειναι οτι δεν υπαρχει κατι να το αντικαταστησει στο Iphone.
Στο ipad ειναι ευκολο γιατι υπαρχει ο Getsure με τα 5 δαχτυλα (οχι μουτζα :flipout:) , ενω δεν γινεται να τη κανεις αυτη στο Iphone(μικρη επιφανεια).

Οσες φορές και να το έχω προσπαθήσει αυτό με τα 5 δάχτυλα δεν πιάνει. Μόνο με τα 4 μπορώ που κάνεις swipe μεταξύ των προγραμμάτων. Πώς στο καλό τοποθετείς τα δάχτυλα;;; Καμια φωτό;;