Ενας φιλος αγορασε μια μαιμου οπως αποδειχτικε S3 απο Κινα. Το ειδα σημερα και το παιξα αρκετα. Ενταξει δεν υπαρχει περιπτωση να το αναγνωρισεις με την καμια. Ειναι ΟΛΟΙΔΙΟ!!! Android 4 με camera 8mp κλπ κλπ.
Και λεω εγω τωρα. Γιατι να παω να δωσω 700 ευρω για να παρω το original οταν με το ιδιο λειτουργικο και πανω κατω τα ιδια specs μπορω να το παρω 150 ευρω?
Ακουω....
χαααχχαχαχα γ@μ@το μωρε και μαυρο καλο ειναι αρκει να βρω καπου εκει στην τιμη η και φθυνοτερο!!Θες ασπρο εσυ, ασπρο εχει μονο ο Συριος (εχει και ενα ποκεμον στην πισω πλευρα ομως), αλλα δεν το δινει λεει, γιατι ειναι καλυτερο απο το 5.
(το εχει δει, και το εχει παιξει δυνατα στα χερια του. Δες φωτο #293 ποστ παραπανω)
εγινεσου στελνω πμ, κατι εχω και εγω..
Θες ασπρο εσυ, ασπρο εχει μονο ο Συριος (εχει και ενα ποκεμον στην πισω πλευρα ομως), αλλα δεν το δινει λεει, γιατι ειναι καλυτερο απο το 5.
(το εχει δει, και το εχει παιξει δυνατα στα χερια του. Δες φωτο #293 ποστ παραπανω)
του αρεσεε χαχχα
Θυμαμαι καποτε που πηγα να πουλησω κατι και θέλοντας να το εκθειάσω ανέφερα την φραση στιβαρή κατασκευη..Αυτό με την στιβαρή κατασκευή δεν μπορώ να το καταλάβω.
Σου μεινε κανά κομμάτι στο χέρι; Τρίζει; "Παίζουν" τα πλαστικά;
Δεν νομίζω. ΟΚ, δεν έχει την κατασκευή του iPhone αλλά όπως θα χεις δει και σε βιντεάκια και το iPhone αν πέσει , άνετα μπορεί να σπάσει η οθόνη ή να γδαρθεί. Δεν το σώζει καμιά στιβαρή κατασκευή.
Προσωπικά όπως το έχω ξαναπεί, προτιμώ να είναι ελαφρύ παρά βαρύ χάριν της στιβαρής κατασκευής. Για κινητό μιλάμε που το κουβαλάς πάνω σου. Δεν μιλάμε για αυτοκίνητο για να σε σώσει σε σύγκρουση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.