Συζήτηση για όλα...

Re: Συζήτηση για όλα...μεταξύ των οποίων κ για το νέο iPhone 5...

μαδάω μαργαρίτες. να παραγγείλω σήμερα το 5 ή να περιμένω το ματς με τον αστέρα και να πάω σε αι παντ τη δευτέρα???? μπλέξαμε ρε γμτ

Re: iOS version 6

Pk7nl.jpg

Απάντηση: Συζήτηση για όλα...μεταξύ των οποίων κ για το νέο iPhone 5...

Όλα τα "αστεία" μηνύματα που χαλούν τα νήματα θα μεταφέρονται εδώ, ενώ κάποια θα σβηνονται τελείως, όπως πχ το αμάξι που πατούσε ποδηλάτες επειδή ακολουθούσε λάθος χάρτες......!! Απαράδεκτο!

Re: Απάντηση: Re: iPad Mini: Παρουσίαση στις 17 Οκτωβρίου!

Είναι και τα δύο ΙΜΗΟ. Εγ´ψ ψίνομαι να δώσω το Sensation για να πάρω το 5άρι έτσι ώστε να συνεργάζεται με iPad Και mac mini απροβλημάτιστα και να έχω sync μέσω iCloud.... Εχω κουραστεί να κρατώ διπλές εγγραφές σε δυο διαφορετικά περιβάλλοντα

Γιατί να κρατάς διπλές εγγραφές; Δεν παίζεις όπως όλος ο κόσμος (δηλαδή με Gmail contacts / calendar / κτλ);

Γιατί να κρατάς διπλές εγγραφές; Δεν παίζεις όπως όλος ο κόσμος (δηλαδή με Gmail contacts / calendar / κτλ);

Εχω αποφασίσει να απογαλακτιστώ πλήρως από την google όταν πάρω iPhone.... Θα είναι και ένα ενδιαφέρον πείραμα ......

Απάντηση: iPad Mini: Παρουσίαση στις 17 Οκτωβρίου!

Και το gmail μια χαρα ειναι, απλα το icloud ειναι πιο αξιόπιστο σε καθημερινή χρήση, ειδικα εαν χρησιμοποιεις αποκλειστικά το οικοσυστημα της apple (απο δικη μου εμπειρία).

Εχω αποφασίσει να απογαλακτιστώ πλήρως από την google όταν πάρω iPhone.... Θα είναι και ένα ενδιαφέρον πείραμα ......

Φίλε, το πας ανάποδα.... :p

Αυτή την εποχή κόσμος φεύγει από την Apple και πηγαίνει στη Google.. ;)

Ψεμματα ειναι?? γιατι να προτιμήσεις ένα κλειστό κύκλωμα? με google συγχρονίζεις iOS, android, PC, wp, tablet, Phones, smartphones τα πάντα μια για πάντα. θα παίζουμε τώρα με το iSomething? ποιος ξέρει με τι (και πόσες) συσκευές θα ξημερωθούμε αύριο? :P

Ψεμματα ειναι?? γιατι να προτιμήσεις ένα κλειστό κύκλωμα? με google συγχρονίζεις iOS, android, PC, wp, tablet, Phones, smartphones τα πάντα μια για πάντα. θα παίζουμε τώρα με το iSomething? ποιος ξέρει με τι (και πόσες) συσκευές θα ξημερωθούμε αύριο? :P

Και το icloud εχει πρόγραμμα για συγχρονισμο pc και μαλιστα εξαιρετικο. Εκανα το switch στο αφεντικο μου χθες, γιατι ειχε καποια προβληματα με το google.

Re: iPad Mini: Παρουσίαση στις 17 Οκτωβρίου!

Η Google ειναι προφανώς ακόμα πιο ''ανοικτό'' σύστημα.

Θα πας να ''κλειστεις'' στο iCloud μονο αν εκτιμας τοσο πολυ τα hardwareακια της Apple.

Ακόμα και στην περίπτωση αυτή παντως, δεν θα πρέπει να ξεχνάς ότι ετσι εξυπηρετείς ''μονοπωλιακα'' συμφέροντα που στο τελος δρουν κατα του καταναλωτη.

Ναι, μονο που αυτο σε δενει και hardwariκα....

Ακριβώς.. και επιπλέον στα παίρνει "direct" και όχι μέσω διαφημίσεων (με τις οποίες αν θέλεις ασχολείσαι, αν δεν θέλεις όχι).

Δεν έχει νόημα να συγκρίνουμε τα business models της Apple και της Google. Χάος..