Re: Απάντηση: Re: Συζήτηση για όλα...
Το περμενα οτι αυτα ακριβως θα λεγατε....
Οχι δεν το πηρα για να σας τη πω, αν αυτο βγηκε τοτε δικο μου σφαλμα.:smash:
Δυστυχως ,περασατε αλλα δεν ακουμπησατε το οικοσυστημα της apple.
Δεν εχει σημασια απλα να παρεις στα χερια σου μια συσκευη , να τη δεις για λιγο καιρο και μετα να πεις οτι δεν αξιζει.
Μπορεις φυσικα να πεις οτι δε σου ταιριαζει, αυτο αποδεκτο... αλλα το να λες οτι η android πλατφορμα ειναι "ελευθερη¨ - "ανοιχτη" - κανει τα παντα ευκολα και γρηγορα κλπ , ειναι περα για περα ανακριβες.
Ειναι φυσικα πολυ νωρις ακομη για να πω τα τελικα μου συμπερασματα, και αυτα θα βγουν μετα απο πολυ ψαξιμο.
Κανενας ομως απ εσας δε δεχεται την αντιθετη αποψη και οχι μονο αυτο, αλλα λετε κι εσεις πραγματα που δεν ιχυσουν (to iphone δε παιζεi πολλα format αρχειων , χρειαζεται οπωσδηποτε itunes, δε συνδεεται με τηλεοραση, φωτογραφικες κλπ).
Και οταν σας λεμε οτι αυτο δε συμβαινει , κανετε τη παπια....
Τα αρχεια που προσπαθω να παιξω, δεν ειναι μονο Apple αρχεια, ολες οι συγχρονες φωτογραφικες - cdslr , γραφουν σε τετοια format (.mov - Canon - Nikon .mts Sony - Panasonic).
Αν εσενα δε σε νοιαζουν αυτα τα αρχεια, εμενα και πολλους αλλους τους καινε!
Αυτα τα παιζει το iphone out of the box.
Οχι οτι εχει σημασια φυσικα, παντα θα υπαρχουν καποια που δε θα παιζουν σε καμια πλατφορμα out of the box... αλλα το να επιμενεις οτι παιζουν τα παντα "ετσι απλα" .... πως να το κανουμε , δεν ισχυει!
Δεν ειμαι android - pc hater, ουτε apple fanboy κλπ.... προσπαθω τοσο καιρο εδω στο φορουμ να σας πω οτι υπαρχει και αλλος τροπος σκεψης - οργανωσης δεδομενων και εσεις επιμενετε σε πρακτικες δεκαετιων, εντελως αναχρονιστικες σημερα....
Οταν (και αν) βρεθουμε απο κοντα, πολυ ευχαριστως να σας εξηγησω καλυτερα (δεν ειναι ευκολο μεσω πληκτρολογιου) τι πρεσβεευει το οικοσυστημα της apple.
Τα εχω ξαναγραψει καπου εδω μεσα.... αλλα χανονται μεσα στο χαος !
Όχι Γιαννη …
Αυτοι που λες ότι γκρινιάζουν ειναι χρήστες που εχουν περασει από τις δυο πλατφόρμες ειδαν τι τουw κανει γνώρισαν τα συν κα τα πλυν και κατέληξαν σε αυτό που του ταιριάζει περισσοτερο…
Υπαρχουν και αυτοι που δεν μπηκαν καν στο κοπο να περάσουν σε ios γιατι πολύ απλα ειδαν πως δεν θα εχουν το φουλ πακετο που εχουν με android
Και τελος υπάρχουν και αυτοι που πριν κανουν την μετάβαση εψαξαν ρώτησαν διαβασαν ώστε να είναι βέβαιοι για τον αν θα κερδίσουν από την μεταφορα τους σε άλλο λειτουργικο…
Εσυ τουλαχιστον εκανες το τελευταίο ;… γιατι από αυτά που γραφεις μεχρι τωρα μου δινεις την εντύπωση πως εδωσες καποια χρηματα χωρις να κανεις μια στοιχειώδη έρευνα .
Αν εισαι όπως δεινχεις εγκλωβισμένος στο οικοσύστημα της apple τι το ηθελες το android για να πεις στο τελος ότι δεν είναι οκ και δεν σε εξυπηρετεί;
Και εν πάση περιπτώσει να ειχες και δικιο να πω ναι δεν κανει , αλλα εδώ με το ζορι προσπαθείς να ισοβαθμήσεις τα αρνητικά του ios λεγοντας πως τα ιδια υπαρχουν και σε android.
Την μια γραφεις πως χρειάζονται drivers για να συνδέσεις την συσκευη σου σε pc πραγμα ανακριβές μονο και μονο για να σημειώσεις πως το ιδιο συμβαινει και στο iphone…
Μετα το πιο τραβηγμένο πως το jb είναι το ιδιο με το root και πως χωρις αυτό η συσκευή είναι μισή ( τεράστια ανακρίβεια )
Τελος σου δειχνω τι παιζεις με τον ενσωματωμένο Player και ενώ αυτά δεν τα έπαιζες με το 4s μου λες δεν με ενδιαφέρουν αυτά γιατι εχω μεγαλη συλλογή από mov video files…
Και σου ξαναλεω εάν εισαι εγκλωβισμένος στο οικοσύστημα της apple δεν επρεπε να περάσεις σε android …