Συζήτηση για όλα...

Μαλον εχει να κανει με το αν εχεις administration privilages...σε οσα ειχα, συνδεθηκε (παλι του ελλειπε κατι ομως) σαν mass storage.
Παντα προσπαθουσε να κανει install drivers , και μαλλον αν δεν εισαι administrator δεν γινεται .

Για τα υπολοιπα, δοκιμασε αν εχεις (με τον player του S3 ) καποια .mov (h264) , αν εχεις.

Εγώ πάλι πιστεύω πως η το καλώδιο σου έχει θέμα η είναι θεμα των usb της μονάδας.
Μόλις κατέβασα ένα mov τρέιλερ για να το δοκιμάσω με τον ενσωματωμένο player.
Δεν το παίζει .
Αν εχεις συλλογή από mov trailers δοκίμασε των bsplayer είναι free

- με έναν αντάπτορα hdmi να στέλνεις εικόνα σε τιβι. Ακούγεται άχρηστο στην αρχή αλλά με ένα απλό BLuetooth Ποντίκι συνδεόμενο στο κινητό εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού και της τιβι δείκτης. https://www.youtube.com/watch?v=YXveu7ZHAcY
)
Αυτό με έχει βολέψει αφάνταστα.
Καταρχήν με γλίτωσε από το να αγοράσω δεύτερο media player για την κρεβατοκάμαρα .
Ειδικά για τις σειρες που βλέπουμε τραβάω ασύρματα τα επεισόδια ( 720 mkv ) από το pc και έχω πάρει και Bluetooth πληκτρολόγιο που το χρησιμοποιώ σαν τηλεκοντρόλ

Αρα ειχα δικιο σ αυτο... δεν παιζει τα πάντα.
Σκέψου να πρεπει να μετατρεψεις ολα τα αρχεια που εχω (εχω μονο mov - mts αρχεια πια.).

Το ξερω οτι υπαρχουν εφαρμογές που τα παιζουν..... αλλα αυτό ιχυσει ακριβως και στο iphone.
Δεν ειναι ομως πολυ βολικό, δεν ενσωματωνονται στο htc sense .... οπως ακριβως συμβαιναι και στο iphone...

Δεν μπορεις λοιπον να τα εχεις ολα....

Εγώ πάλι πιστεύω πως η το καλώδιο σου έχει θέμα η είναι θεμα των usb της μονάδας.
Μόλις κατέβασα ένα mov τρέιλερ για να το δοκιμάσω με τον ενσωματωμένο player.
Δεν το παίζει .
Αν εχεις συλλογή από mov trailers δοκίμασε των bsplayer είναι free

Αρα ειχα δικιο σ αυτο... δεν παιζει τα πάντα.
Σκέψου να πρεπει να μετατρεψεις ολα τα αρχεια που εχω (εχω μονο mov - mts αρχεια πια.).

Το ξερω οτι υπαρχουν εφαρμογές που τα παιζουν..... αλλα αυτό ιχυσει ακριβως και στο iphone.
Δεν ειναι ομως πολυ βολικό, δεν ενσωματωνονται στο htc sense .... οπως ακριβως συμβαιναι και στο iphone...

Δεν μπορεις λοιπον να τα εχεις ολα....
Αυτή την "ενσωματώση" που αναφέρεις δεν μπορώ να την καταλάβω. Εγκαθιστάς εφαρμογή->ορίζεις αυτή να είναι η βασική εφαρμογή αναπαραγωγής βίντεο και ... αυτό ήταν. Ξεχνάς την μαμά εφαρμογή. Το ίδιο δεν κάνεις και στο PC/Mac? Με τις βασικές εφαρμογές βίντεο του λειτουργικού κάνεις τη δουλειά σου?

Ίσως να έχει αλλάξει κάτι αλλά νομίζω ότι για να περάσεις avi στο Iphone πρέπει να γίνει μετατροπή πρώτα. Τώρα πλέον περνάς από itunes (με drug and drop) avi, mkv μέσα στο iphone και με μια εξτρά εφαρμογή τα αναπαράγει? Έχει κάνει άλματα το iOS αν ισχύει αυτό. Eδω πάντως : http://www.iskysoft.com/topic-iphone/play-avi-on-iphone.html αναφέρει (ακόμη) για ανάγκη μετατροπής (ας μη μιλήσουμε για χρόνο μετατροπής αν τυχόν κάποιος έχει celeron με 1 γίγα μνήμης).

All in all, iPhone supports some types of video cameras AVI footage via the camera card reader accessory, while it won't let you play downloaded AVI movies or AVI videos from other sources on iPhone.

Στο android μιλάμε απλά για εγκατάσταση μιας εφαρμογής.

Last edited:
Ο ενσωματωμένος Player παιζει
Avi
Mp4
Flv
X264 –mkv ( όλα με ελληνικούς υπότιτλους )
και καποια αλλα mpeg αρχεια που δεν χρησιμοποιώ και δεν παιζει mov φορματ της apple και είναι αχρηστο το κινητο που πηρες;
Δηλαδή έπαιζες όλα αυτά τα αρχεια με τον ενσωματωμένο στο iphone σου?
Και ένα πάση περιπτώσει εχεις την επιλογη του BS κι όχι μονο που είναι free και φυσικα δεν χρειάζεται να rootαρεις το κινητο σου για αυτό…
Μου φαίνεται πως απλως εχεις όρεξη να γκρινιάξεις

Οχι, αυτο ακριβως λεω... (και ναι γκρινιαζω οπως κι εσεις ....)
Δεν επαιζα τα παντα με τον iphone, δε παιζω τα παντα με το android.
Κι εγω δυστυχως , επειδη δουλευω με mac, δε με νοιαζουν τα avi, mkv, flv....

Αυτου που λεω τελικα ειναι οτι και με τις 2 πλατφορμες μπορεις να κανεις (σχεδον) τα παντα .... αναλογα με τις αναγκες σου.

ΥΓ.... εγω μολις αρχισα να γκρινιαζω, και βαρεθηκατε να μ ακουτε.... σκεφτειτε πως αισθανομαστε εμεις που γκρινιαζετε χρονια τωρα !
Τhink about it.....:grinning-smiley-043

Δεν υπαρχει περιπτωση να μπουν τετοιοι driver σε μηχανημα της δουλειας.
Ισα-ισα , οι IT μας, αν και δε συμπαθουν την Apple, εβαλαν πολυ ευκολοτερα το itunes .
Αν εχεις IT που δεχεται να εγκαταστησει itunes και κολλαει στον driver του κινητου να τον πας να τον δει κανας γιατρος....

(Γιαννη, τεινεις προς Φρα.Πε / Pontio v. 2 :p)

ειδες λοιπον που εχεις μεινει κι εσυ πισω.... ?
Φυσικα και περνας απλα το avi (κι οχι μονο) στο iphone (μεσω itunes) και το παιζουν τριτες εφαρμογες.
Δε χρειαζονται μετατροπες....

Αλλα το θεμα ειναι με την ενσωματωση....
Αυτο σε κανενα κινητο δε θα τη βρεις τελικα.

Δεν ειναι υπολογιστης το κινητο - tablet ,καιουτε θελω να γινει.
Σ αυτες τις συσκευες θελεις απλοτητα, ταχυτητα και κυριως λειτουργικοτητα.

εχεις δει τι απαισιο περιβαλλον (για την ακριβεια ελλειψη περιβαλλοντος) εχουν ολες αυτες οι τριτες εφαρμογες, ειδικα στο android ?
Δε θελω να ψαχνω σε φακελους να βρω τα βιντεο μου, τις μουσικες μου κλπ....

αυτο ειναι που δεν καταλαβαινετε.... δεν ειναι pc .
Η λογικη αυτη μου τη δινει στα νευρα και μενα, και οσων υιοθετουν την iOS - OSX λογικη.

Aν δουλεψεις ποτε ΣΩΣΤΑ to itunes - iphoto -Aperture - imove - FCPX κλπ θα δεις ποσο αναχρονστικα ειναι ολ αυτα.
Αυτο αλλωστε πρσπαθουν πια και τα android με τα GUI - frontend που υιοθετουν οι εταιρειες (HTC- SAMSUNG - SONY) , ακομη και η "νεα" Microsoft.
Απαλλαγη απο το λειτουργικο , τα folders και τα files.

Τεσπα, ειναι μεγαλη κουβεντα ... αυτα δυσκολα εξηγουνται σ ενα φορουμ μ ενα πληκτρολογιο.

Αυτή την "ενσωματώση" που αναφέρεις δεν μπορώ να την καταλάβω. Εγκαθιστάς εφαρμογή->ορίζεις αυτή να είναι η βασική εφαρμογή αναπαραγωγής βίντεο και ... αυτό ήταν. Ξεχνάς την μαμά εφαρμογή. Το ίδιο δεν κάνεις και στο PC/Mac? Με τις βασικές εφαρμογές βίντεο του λειτουργικού κάνεις τη δουλειά σου?

Ίσως να έχει αλλάξει κάτι αλλά νομίζω ότι για να περάσεις avi στο Iphone πρέπει να γίνει μετατροπή πρώτα. Τώρα πλέον περνάς από itunes (με drug and drop) avi, mkv μέσα στο iphone και με μια εξτρά εφαρμογή τα αναπαράγει? Έχει κάνει άλματα το iOS αν ισχύει αυτό. Eδω πάντως : http://www.iskysoft.com/topic-iphone/play-avi-on-iphone.html αναφέρει (ακόμη) για ανάγκη μετατροπής (ας μη μιλήσουμε για χρόνο μετατροπής αν τυχόν κάποιος έχει celeron με 1 γίγα μνήμης).

All in all, iPhone supports some types of video cameras AVI footage via the camera card reader accessory, while it won't let you play downloaded AVI movies or AVI videos from other sources on iPhone.

Στο android μιλάμε απλά για εγκατάσταση μιας εφαρμογής.

Αν εχεις IT που δεχεται να εγκαταστησει itunes και κολλαει στον driver του κινητου να τον πας να τον δει κανας γιατρος....

(Γιαννη, τεινεις προς Φρα.Πε / Pontio v. 2 :p)

Δεν δεχτηκε... αναγκαστηκε (ειπαμε , λογω δουλειας αγοραζουμε καθημερινα μουσικη για το σταθμο)!
Αυτοι, αν τους αφηνες, δε θα βαζαν ουτε VLC....-bye-

Και βαλατε iTunes για να αγοραζετε μουσικη στη δουλεια;;;;;;;

Τι να πω, βιτσια ειναι αυτα...:p

γιατί, υπαρχει πιο μεγαλο, ενημερωμενο και αξιόπιστο ηλεκτρονικο κατάστημα μουσικής ?
Mac δε μας βάζουν... γιατι δεν ξερουν να τα υποστηρίξουν ... λένε.... φυσικα ο λογος ειναι άλλος (αλλα δεν λεγονται αυτα online :cool:).

Αυτό με έχει βολέψει αφάνταστα.
Καταρχήν με γλίτωσε από το να αγοράσω δεύτερο media player για την κρεβατοκάμαρα .
Ειδικά για τις σειρες που βλέπουμε τραβάω ασύρματα τα επεισόδια ( 720 mkv ) από το pc και έχω πάρει και Bluetooth πληκτρολόγιο που το χρησιμοποιώ σαν τηλεκοντρόλ

αυτο ακριβως κανω κι εγω με το ipad-iphone στη κρεβατοκάμαρα μεσω του airvideo http://www.inmethod.com/air-video/index.html;jsessionid=F89F440F4DA5BF2CC24F96AD68FC3171

Απάντηση: Re: Συζήτηση για όλα...

Οχι, αυτο ακριβως λεω... (και ναι γκρινιαζω οπως κι εσεις ....)
Δεν επαιζα τα παντα με τον iphone, δε παιζω τα παντα με το android.
Κι εγω δυστυχως , επειδη δουλευω με mac, δε με νοιαζουν τα avi, mkv, flv....

Αυτου που λεω τελικα ειναι οτι και με τις 2 πλατφορμες μπορεις να κανεις (σχεδον) τα παντα .... αναλογα με τις αναγκες σου.

ΥΓ.... εγω μολις αρχισα να γκρινιαζω, και βαρεθηκατε να μ ακουτε.... σκεφτειτε πως αισθανομαστε εμεις που γκρινιαζετε χρονια τωρα !
Τhink about it.....:grinning-smiley-043

Όχι Γιαννη …
Αυτοι που λες ότι γκρινιάζουν ειναι χρήστες που εχουν περασει από τις δυο πλατφόρμες ειδαν τι τουw κανει γνώρισαν τα συν κα τα πλυν και κατέληξαν σε αυτό που του ταιριάζει περισσοτερο…
Υπαρχουν και αυτοι που δεν μπηκαν καν στο κοπο να περάσουν σε ios γιατι πολύ απλα ειδαν πως δεν θα εχουν το φουλ πακετο που εχουν με android
Και τελος υπάρχουν και αυτοι που πριν κανουν την μετάβαση εψαξαν ρώτησαν διαβασαν ώστε να είναι βέβαιοι για τον αν θα κερδίσουν από την μεταφορα τους σε άλλο λειτουργικο…
Εσυ τουλαχιστον εκανες το τελευταίο ;… γιατι από αυτά που γραφεις μεχρι τωρα μου δινεις την εντύπωση πως εδωσες καποια χρηματα χωρις να κανεις μια στοιχειώδη έρευνα .
Αν εισαι όπως δεινχεις εγκλωβισμένος στο οικοσύστημα της apple τι το ηθελες το android για να πεις στο τελος ότι δεν είναι οκ και δεν σε εξυπηρετεί;
Και εν πάση περιπτώσει να ειχες και δικιο να πω ναι δεν κανει , αλλα εδώ με το ζορι προσπαθείς να ισοβαθμήσεις τα αρνητικά του ios λεγοντας πως τα ιδια υπαρχουν και σε android.
Την μια γραφεις πως χρειάζονται drivers για να συνδέσεις την συσκευη σου σε pc πραγμα ανακριβές μονο και μονο για να σημειώσεις πως το ιδιο συμβαινει και στο iphone…
Μετα το πιο τραβηγμένο πως το jb είναι το ιδιο με το root και πως χωρις αυτό η συσκευή είναι μισή ( τεράστια ανακρίβεια )
Τελος σου δειχνω τι παιζεις με τον ενσωματωμένο Player και ενώ αυτά δεν τα έπαιζες με το 4s μου λες δεν με ενδιαφέρουν αυτά γιατι εχω μεγαλη συλλογή από mov video files…
Και σου ξαναλεω εάν εισαι εγκλωβισμένος στο οικοσύστημα της apple δεν επρεπε να περάσεις σε android …

... εγκλωβισμένος στο οικοσύστημα της apple …
+1
Μεγάλη κουβέντα αυτή και το προβλημα μου με την συμβίωση που ειχα 1.5-2 με αυτές τις γυαλιστερές κενοτητες.
Οι άχρηστες απλ (δεν αναφέρομαι στον Γιάννη) μου θυμίζουν τους βαρυποινίτες που ψάχνουν να βρουν τα θετικά της φυλακής γιατί δεν ξέρουν τι χάνουν έξω. Και αν τύχει να τελειώσει η ποινή και αποφυλακιστουν μεγαλο ποσοστό από αυτούς ξαναπαρανομει μονό και μονό για να ξαναμπεί μέσα. Το σύνδρομο της Στοκχόλμης στην τεχνολογία είναι η απλ. Αγαπώ τον δεσμοφύλακα μου.

Γιάννη και Τάκη, απορώ πως αντέχετε οι δυο σας με τόσους haters και μάλιστα σκληροπυρηνικούς :flipout:
Κρατάτε γερά και καλή δύναμη!!!:worshippy: :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Συζήτηση για όλα...

Το περμενα οτι αυτα ακριβως θα λεγατε....

Οχι δεν το πηρα για να σας τη πω, αν αυτο βγηκε τοτε δικο μου σφαλμα.:smash:

Δυστυχως ,περασατε αλλα δεν ακουμπησατε το οικοσυστημα της apple.
Δεν εχει σημασια απλα να παρεις στα χερια σου μια συσκευη , να τη δεις για λιγο καιρο και μετα να πεις οτι δεν αξιζει.
Μπορεις φυσικα να πεις οτι δε σου ταιριαζει, αυτο αποδεκτο... αλλα το να λες οτι η android πλατφορμα ειναι "ελευθερη¨ - "ανοιχτη" - κανει τα παντα ευκολα και γρηγορα κλπ , ειναι περα για περα ανακριβες.

Ειναι φυσικα πολυ νωρις ακομη για να πω τα τελικα μου συμπερασματα, και αυτα θα βγουν μετα απο πολυ ψαξιμο.

Κανενας ομως απ εσας δε δεχεται την αντιθετη αποψη και οχι μονο αυτο, αλλα λετε κι εσεις πραγματα που δεν ιχυσουν (to iphone δε παιζεi πολλα format αρχειων , χρειαζεται οπωσδηποτε itunes, δε συνδεεται με τηλεοραση, φωτογραφικες κλπ).

Και οταν σας λεμε οτι αυτο δε συμβαινει , κανετε τη παπια....
Τα αρχεια που προσπαθω να παιξω, δεν ειναι μονο Apple αρχεια, ολες οι συγχρονες φωτογραφικες - cdslr , γραφουν σε τετοια format (.mov - Canon - Nikon .mts Sony - Panasonic).
Αν εσενα δε σε νοιαζουν αυτα τα αρχεια, εμενα και πολλους αλλους τους καινε!
Αυτα τα παιζει το iphone out of the box.

Οχι οτι εχει σημασια φυσικα, παντα θα υπαρχουν καποια που δε θα παιζουν σε καμια πλατφορμα out of the box... αλλα το να επιμενεις οτι παιζουν τα παντα "ετσι απλα" .... πως να το κανουμε , δεν ισχυει!

Δεν ειμαι android - pc hater, ουτε apple fanboy κλπ.... προσπαθω τοσο καιρο εδω στο φορουμ να σας πω οτι υπαρχει και αλλος τροπος σκεψης - οργανωσης δεδομενων και εσεις επιμενετε σε πρακτικες δεκαετιων, εντελως αναχρονιστικες σημερα....
Οταν (και αν) βρεθουμε απο κοντα, πολυ ευχαριστως να σας εξηγησω καλυτερα (δεν ειναι ευκολο μεσω πληκτρολογιου) τι πρεσβεευει το οικοσυστημα της apple.
Τα εχω ξαναγραψει καπου εδω μεσα.... αλλα χανονται μεσα στο χαος !

Όχι Γιαννη …
Αυτοι που λες ότι γκρινιάζουν ειναι χρήστες που εχουν περασει από τις δυο πλατφόρμες ειδαν τι τουw κανει γνώρισαν τα συν κα τα πλυν και κατέληξαν σε αυτό που του ταιριάζει περισσοτερο…
Υπαρχουν και αυτοι που δεν μπηκαν καν στο κοπο να περάσουν σε ios γιατι πολύ απλα ειδαν πως δεν θα εχουν το φουλ πακετο που εχουν με android
Και τελος υπάρχουν και αυτοι που πριν κανουν την μετάβαση εψαξαν ρώτησαν διαβασαν ώστε να είναι βέβαιοι για τον αν θα κερδίσουν από την μεταφορα τους σε άλλο λειτουργικο…
Εσυ τουλαχιστον εκανες το τελευταίο ;… γιατι από αυτά που γραφεις μεχρι τωρα μου δινεις την εντύπωση πως εδωσες καποια χρηματα χωρις να κανεις μια στοιχειώδη έρευνα .
Αν εισαι όπως δεινχεις εγκλωβισμένος στο οικοσύστημα της apple τι το ηθελες το android για να πεις στο τελος ότι δεν είναι οκ και δεν σε εξυπηρετεί;
Και εν πάση περιπτώσει να ειχες και δικιο να πω ναι δεν κανει , αλλα εδώ με το ζορι προσπαθείς να ισοβαθμήσεις τα αρνητικά του ios λεγοντας πως τα ιδια υπαρχουν και σε android.
Την μια γραφεις πως χρειάζονται drivers για να συνδέσεις την συσκευη σου σε pc πραγμα ανακριβές μονο και μονο για να σημειώσεις πως το ιδιο συμβαινει και στο iphone…
Μετα το πιο τραβηγμένο πως το jb είναι το ιδιο με το root και πως χωρις αυτό η συσκευή είναι μισή ( τεράστια ανακρίβεια )
Τελος σου δειχνω τι παιζεις με τον ενσωματωμένο Player και ενώ αυτά δεν τα έπαιζες με το 4s μου λες δεν με ενδιαφέρουν αυτά γιατι εχω μεγαλη συλλογή από mov video files…
Και σου ξαναλεω εάν εισαι εγκλωβισμένος στο οικοσύστημα της apple δεν επρεπε να περάσεις σε android …

Last edited:
Aν εξω επικρατει "αναρχια" - "χαος" - "αταξια" ... προτιμω τη φυλακη ! :grinning-smiley-043

+1
Μεγάλη κουβέντα αυτή και το προβλημα μου με την συμβίωση που ειχα 1.5-2 με αυτές τις γυαλιστερές κενοτητες.
Οι άχρηστες απλ (δεν αναφέρομαι στον Γιάννη) μου θυμίζουν τους βαρυποινίτες που ψάχνουν να βρουν τα θετικά της φυλακής γιατί δεν ξέρουν τι χάνουν έξω. Και αν τύχει να τελειώσει η ποινή και αποφυλακιστουν μεγαλο ποσοστό από αυτούς ξαναπαρανομει μονό και μονό για να ξαναμπεί μέσα. Το σύνδρομο της Στοκχόλμης στην τεχνολογία είναι η απλ. Αγαπώ τον δεσμοφύλακα μου.

+1

Ευτυχώς φίλε μου που έχουμε και εσένα και άνοιξαν τα ματιά μας!

Ενας ανιδεος (μέχρι προτινος) φυλακισμένος...

ΥΓ Τι άλλες μπαρουφες θα διαβάσουμε εδώ μέσα... :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Συζήτηση για όλα...

Το περμενα οτι αυτα ακριβως θα λεγατε....

Οχι δεν το πηρα για να σας τη πω, αν αυτο βγηκε τοτε δικο μου σφαλμα.:smash:

Δυστυχως ,περασατε αλλα δεν ακουμπησατε το οικοσυστημα της apple.
Δεν εχει σημασια απλα να παρεις στα χερια σου μια συσκευη , να τη δεις για λιγο καιρο και μετα να πεις οτι δεν αξιζει.
Μπορεις φυσικα να πεις οτι δε σου ταιριαζει, αυτο αποδεκτο... αλλα το να λες οτι η android πλατφορμα ειναι "ελευθερη¨ - "ανοιχτη" - κανει τα παντα ευκολα και γρηγορα κλπ , ειναι περα για περα ανακριβες.

Ειναι φυσικα πολυ νωρις ακομη για να πω τα τελικα μου συμπερασματα, και αυτα θα βγουν μετα απο πολυ ψαξιμο.

Κανενας ομως απ εσας δε δεχεται την αντιθετη αποψη και οχι μονο αυτο, αλλα λετε κι εσεις πραγματα που δεν ιχυσουν (to iphone δε παιζεi πολλα format αρχειων , χρειαζεται οπωσδηποτε itunes, δε συνδεεται με τηλεοραση, φωτογραφικες κλπ).

Και οταν σας λεμε οτι αυτο δε συμβαινει , κανετε τη παπια....
Τα αρχεια που προσπαθω να παιξω, δεν ειναι μονο Apple αρχεια, ολες οι συγχρονες φωτογραφικες - cdslr , γραφουν σε τετοια format (.mov - Canon - Nikon .mts Sony - Panasonic).
Αν εσενα δε σε νοιαζουν αυτα τα αρχεια, εμενα και πολλους αλλους τους καινε!
Αυτα τα παιζει το iphone out of the box.

Οχι οτι εχει σημασια φυσικα, παντα θα υπαρχουν καποια που δε θα παιζουν σε καμια πλατφορμα out of the box... αλλα το να επιμενεις οτι παιζουν τα παντα "ετσι απλα" .... πως να το κανουμε , δεν ισχυει!

Δεν ειμαι android - pc hater, ουτε apple fanboy κλπ.... προσπαθω τοσο καιρο εδω στο φορουμ να σας πω οτι υπαρχει και αλλος τροπος σκεψης - οργανωσης δεδομενων και εσεις επιμενετε σε πρακτικες δεκαετιων, εντελως αναχρονιστικες σημερα....
Οταν (και αν) βρεθουμε απο κοντα, πολυ ευχαριστως να σας εξηγησω καλυτερα (δεν ειναι ευκολο μεσω πληκτρολογιου) τι πρεσβεευει το οικοσυστημα της apple.
Τα εχω ξαναγραψει καπου εδω μεσα.... αλλα χανονται μεσα στο χαος !

Βρε Γιαννη θα με τρελάνεις…
Ποιος γραφει ανακρίβειες μεχρι τωρα ;
Μηπως θελεις να σου ξαναδείξω τι εγραψες στις προηγούμενες σελιδες;
Και αν υποτίθεται πως θελεις να προσαρμοστείς στην νεα πλατφορμα γιατι δεν το επιχειρείς πραγματικά κανοντας ερωτήσεις σε αυτους που γνωρίζουν και που θα σε βοηθήσουν να λύσεις τα θεματα που σε απασχολούν;
Εδώ ακομα και τωρα μιλας για το οικοσύστημα της apple λεγοντας χαρακτηριστικά πως " περάσατε αλλα δεν το ακουμπήσατε" (οποιος δεν θέλει να ζυμώσει 10 μέρες κοσκινίζει )…

Και στην τελική είναι δυνατον να πιστεύεις πραγματικα πως ενδιαφέρει τον μεσο χρήστη που εχει pc και είναι η συντριπτική πλειοψηφία στα σπιτια αλλα και στις επιχειρήσεις ,το οικοσύστημα της apple;
Πιστευεις πως ενδιαφερει το οικοσύστημα της apple στο home entetaiment όταν είναι ελάχιστοι αυτοι που χρησιμοποιούν προιοντα της αφου αλλων εταιριών είναι οι συσκευες που εχουν κυριαρχήσει σε αυτόν το χορο;
Χρηστικό είναι το οικοσύστημα που δεν σε δεσμεύει και που μπορείς να εχεις διαφορετικών εταιριών και φιλοσοφιών συσκευες με την δυνατότητα σύνδεσης τους.
Τι να το κανω να πρεπει να ειμαι υποχρεωμένος να αγορασω μονο μιας εταιρίας τις συσκευές για να εχω διασύνδεση…
Μου θυμιζει τις βλακειες της Sony, philips , panasonic που στο μαρκοσούτζουκο τηλεοκοντρολ τους, ειχαν και το χειριστήριο για το dvd και το vhs αλλα που δούλευαν μονο με τις συσκευές της ιδιας εταιρείας.
Δηλαδη θα έπαιρνα Tv της sony και θα έπρεπε να παρω Vhs της ιδιας εταιρείας για να χρησιμοποιήσω πληρως το τηλεκοντρολ τους…
Μα αν θελω vhs δεν θα παρω από σενα βρε sony θα αγοράσω panasonic που είναι κορυφή στο ειδος της.
Αυτοι οι μεθοδοι είναι αναχρονιστικοί και όχι η δυνατότητα παντρέματος οσο το δυνατών περισσοτέρων διαφορετικών συσκευών

Ευτυχώς φίλε μου που έχουμε και εσένα και άνοιξαν τα ματιά μας!

Ενας ανιδεος (μέχρι προτινος) φυλακισμένος...

ΥΓ Τι άλλες μπαρουφες θα διαβάσουμε εδώ μέσα... :p
Παρεξήγησις! Δεν προσπαθώ να ανοίξω τα μάτια κανενός. Τα δικά μου μόνο. Και ευτυχώς τα άνοιξα. Όπως έχω γράψει πολλάκις, "προσπάθησα" για 1,5 - 2 χρόνια (δεν το λες και λίγο καιρό αυτό το διάστημα) με όσα διάβαζα και άκουγα να γίνω φίλος της Απλ με όλο το σετ για μια πλήρη εμπειρία (iphone4-ipad1 3g-macbook pro 17 i7(για βασικό μηχάνημα)-Ipod 30gb), τυχαία βρέθηκα με ένα galaxy s2 (δώρο από εταιρία), για 1-1,5 μήνα είχα galaxy s2 - 4 μαζί. Εεε αυτό ήταν. Το διαζύγιο (που είχε ξεκινήσει νωρίτερα βέβαια με την πώληση του macbook και την επιστροφή στο φορεμένο ρούχο = windows) ήταν οριστικό. :-)

Δεν κατηγορώ τους χρήστες που μπορεί να έχετε βρει όσα δεν βρήκα εγώ. Τις πρακτικές τις εταιρίας κατηγορώ. Φυσικά και η Google-Android κάνει τα δικά της, που έχει πει και ο Γιάννης (Google Earth όχι διαθέσιμο στην Ελλάδα, όπως και η πλοήγηση στους χάρτες) αλλά σαφώς λιγότερο ενοχλητικά όσα κάνει. Τουλάχιστον δίνει δωρεάν εδώ και 7 χρόνια ένα ποιοτικό mail (gmail) και δεν ζητούσε χρήματα για ένα επιεικώς μέτριο mail (me). Τώρα δωρεάν μεν αλλά πριν 1 χρόνο όχι. Έφτιαξε χάρτες επιπέδου και τους δίνει δωρεάν και δεν έκανε τους χρήστες beta testers ("στείλτε μας τις παρατηρήσεις σας για τα λάθη στους χάρτες. Θα χαρούμε να τις ακούσουμε") και ένα σωρό άλλα. Ξέρω τέλος ότι η Google είναι ο "μεγάλος αδελφός" της εποχής μας με κόστος στοχευμένες διαφημίσεις. Το έχω αποδεχτεί αυτό όμως και προσέχω όπου πρέπει.

Υ.Γ. : αναμένω (όχι από σένα, ρητορικό είναι περισσότερο το ερώτημα) μια απάντηση για το κλειδωμένο bluetooth. Τι φοβάται? Τους ιούς?