Γιαννης Σπυρου
AVClub Fanatic
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Συζήτηση για όλα...
Καμια ανακριβεια δεν έγραψα...
Για το θεμα της συνδεση ειπα αυτα που ειδα, σε 2 μηχανηματα δεν μπηκε , σε καποια αλλα μπήκε.
Δεν ξερω ακομη τι φταίει... αν βρω κατι θα το πω, μη φοβάσαι.
Οσο για τα υπόλοιπα, εσεις λετε ανακρίβειες... οτι πχ δε παιζει το iphone Avi, mkv κλπ....
Και φυσικα παιζει , μεσω τριτων εφαρμογών.
ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ γινεται και στο δικό μου android κινητο (για αλλα αρχεια φυσικά), που τυχαινει για μενα πιο σημαντκο.
Καθε εταιρεια αποφασιζει να φτιαξει μια έκδοση του android συμφωνα με τα "γούστα" της, κι αυτο ειναι που δημιουργει αρκετα προβλήματα.
Αυτο το μπαχαλο εσεις τολετε ελευθερια.... κανενα προβλημα.
Απλα, το επαναλαμβάνω.... εσεις κατηγορειτε συνεχως σε αυτη τη κατηγορια (δε μπηκα ποτε να κραξω-γκρινιαξω σε αλλη κατηγορια) αυτο το "κλειστο" οιοκοσυστημα.
Το οτι εμεις απολαμβανουμε αυτο το συστημα, εσεις το θεωρειτε "ελιτιστικο" - "fanboy στικο " , ουτοπικό, κλπ.
Εγω εκανα το switch, γιατι απλα ηθελα να δω ακριβως τι ψανω τοσο καιρο....
Αυτο που ειδα λοιπον, ειναι απλα ενα αλλο συστημα, με τους δικους του περιορισμούς , τον ιδιο (για μένα) αναχρονιστικο τροπο σκέψης και οργάνωσης .
Δεν το κατηγορώ, απλα τονιζω οτι καθε συστημα τελικα εχει τους δικους του κανονες , που αν δεν τους ακολουθησεις , δεν βγαζει πουθενά!
Τι σημασια εχει λοιπον, να κραζεις καποιον αλλο που εχει απλα "αυστηρότερους" κανονες .... κυριως για λογους ενοποιησης - ευχρηστιας- αποδοσης - αξιοπιστιας και ασφαλειας ?
Καμια ανακριβεια δεν έγραψα...
Για το θεμα της συνδεση ειπα αυτα που ειδα, σε 2 μηχανηματα δεν μπηκε , σε καποια αλλα μπήκε.
Δεν ξερω ακομη τι φταίει... αν βρω κατι θα το πω, μη φοβάσαι.
Οσο για τα υπόλοιπα, εσεις λετε ανακρίβειες... οτι πχ δε παιζει το iphone Avi, mkv κλπ....
Και φυσικα παιζει , μεσω τριτων εφαρμογών.
ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ γινεται και στο δικό μου android κινητο (για αλλα αρχεια φυσικά), που τυχαινει για μενα πιο σημαντκο.
Καθε εταιρεια αποφασιζει να φτιαξει μια έκδοση του android συμφωνα με τα "γούστα" της, κι αυτο ειναι που δημιουργει αρκετα προβλήματα.
Αυτο το μπαχαλο εσεις τολετε ελευθερια.... κανενα προβλημα.
Απλα, το επαναλαμβάνω.... εσεις κατηγορειτε συνεχως σε αυτη τη κατηγορια (δε μπηκα ποτε να κραξω-γκρινιαξω σε αλλη κατηγορια) αυτο το "κλειστο" οιοκοσυστημα.
Το οτι εμεις απολαμβανουμε αυτο το συστημα, εσεις το θεωρειτε "ελιτιστικο" - "fanboy στικο " , ουτοπικό, κλπ.
Εγω εκανα το switch, γιατι απλα ηθελα να δω ακριβως τι ψανω τοσο καιρο....
Αυτο που ειδα λοιπον, ειναι απλα ενα αλλο συστημα, με τους δικους του περιορισμούς , τον ιδιο (για μένα) αναχρονιστικο τροπο σκέψης και οργάνωσης .
Δεν το κατηγορώ, απλα τονιζω οτι καθε συστημα τελικα εχει τους δικους του κανονες , που αν δεν τους ακολουθησεις , δεν βγαζει πουθενά!
Τι σημασια εχει λοιπον, να κραζεις καποιον αλλο που εχει απλα "αυστηρότερους" κανονες .... κυριως για λογους ενοποιησης - ευχρηστιας- αποδοσης - αξιοπιστιας και ασφαλειας ?
Βρε Γιαννη θα με τρελάνεις…
Ποιος γραφει ανακρίβειες μεχρι τωρα ;
Μηπως θελεις να σου ξαναδείξω τι εγραψες στις προηγούμενες σελιδες;
Και αν υποτίθεται πως θελεις να προσαρμοστείς στην νεα πλατφορμα γιατι δεν το επιχειρείς πραγματικά κανοντας ερωτήσεις σε αυτους που γνωρίζουν και που θα σε βοηθήσουν να λύσεις τα θεματα που σε απασχολούν;
Εδώ ακομα και τωρα μιλας για το οικοσύστημα της apple λεγοντας χαρακτηριστικά πως " περάσατε αλλα δεν το ακουμπήσατε" (οποιος δεν θέλει να ζυμώσει 10 μέρες κοσκινίζει )…
Και στην τελική είναι δυνατον να πιστεύεις πραγματικα πως ενδιαφέρει τον μεσο χρήστη που εχει pc και είναι η συντριπτική πλειοψηφία στα σπιτια αλλα και στις επιχειρήσεις ,το οικοσύστημα της apple;
Πιστευεις πως ενδιαφερει το οικοσύστημα της apple στο home entetaiment όταν είναι ελάχιστοι αυτοι που χρησιμοποιούν προιοντα της αφου αλλων εταιριών είναι οι συσκευες που εχουν κυριαρχήσει σε αυτόν το χορο;
Χρηστικό είναι το οικοσύστημα που δεν σε δεσμεύει και που μπορείς να εχεις διαφορετικών εταιριών και φιλοσοφιών συσκευες με την δυνατότητα σύνδεσης τους.
Τι να το κανω να πρεπει να ειμαι υποχρεωμένος να αγορασω μονο μιας εταιρίας τις συσκευές για να εχω διασύνδεση…
Μου θυμιζει τις βλακειες της Sony, philips , panasonic που στο μαρκοσούτζουκο τηλεοκοντρολ τους, ειχαν και το χειριστήριο για το dvd και το vhs αλλα που δούλευαν μονο με τις συσκευές της ιδιας εταιρείας.
Δηλαδη θα έπαιρνα Tv της sony και θα έπρεπε να παρω Vhs της ιδιας εταιρείας για να χρησιμοποιήσω πληρως το τηλεκοντρολ τους…
Μα αν θελω vhs δεν θα παρω από σενα βρε sony θα αγοράσω panasonic που είναι κορυφή στο ειδος της.
Αυτοι οι μεθοδοι είναι αναχρονιστικοί και όχι η δυνατότητα παντρέματος οσο το δυνατών περισσοτέρων διαφορετικών συσκευών