Mπα.. δεν έχεις βρει το κουμπί..![]()
Ααααα μολις το βρηκα! Ειναι τα (χειροποιητα) ηχεια του αβαταρ σου!!![]()
Εγώ ξέρω πάντως ότι, από την 1η ημέρα που αγόρασα mac υπολογιστή, δεν ξανασχολήθηκα με ιούς κ trojans.
Εγώ από την άλλη, έχω πάντα σε windows pc, εγκατεστημένα το zonealarm firewall, antivirus avg free κ τρέχω συχνά πυκνά το adaware antispyware.
Μόνο έτσι γλυτώνει το pc της δουλειάς.
Κ πάντα βρίσκει διάφορα το adaware...
Το παρακάνεις μωρέ. Firewall δεν χρειάζεσαι επιπλέον, έχουν τα windows. Το avg είναι χειρότερο από το security essentials που έχει μέσα και antispyware. Οπότε αντί για τα τρία που λες, χρειάζεσαι ένα και μόνο.
Όσο για αυτά που λες ότι βρίσκει το antispyware, τι είναι άραγε; Μήπως σου βρίσκει cookies, όπως αυτό του avclub που κάνει το αυτόματο login;
Κοιτα, απο οτι εχω δει στην πραξη, το Macosx μου εχει βρει αυτοματα drivers για οποιαδηποτε συσκευη του εχω συνδεσει πανω. Δλδ θεωρω οτι πλεον πρεπει να υποστηριζει ενα πολυ μεγαλο ποσοστο των περιφερειακων που κυκλοφορουν.
Τα windows αντιθετως, ακομα και τα 7 δεν μου βρισκουν παντα ή τοσο ευκολα drivers... Σιγουρα αλλη η βαση του ενος και του αλλου, αλλα με βαση την εως τωρα εμπειρια μου, θεωρω οτι ακομα και αν υποστηριζαν τον ιδιο αριθμο μηχανηματων-προγραμματων δεν θα επεφτε η ποιοτητα υποστηριξης του Macosx... Αλλα αυτο ειναι δυσκολο να το υποστηριξεις for a fact..
χαλαρωσε ρε φιλε κ μιλα καλυτερα, που βρισκεσαι................... ελα να σου δωσω το δικο μου να παιξειςκατα τη γνωμη μου τα apple ειναι καλα μηχανηματα.αυτο που με ενοχλει τα τελευταια χρονια ειναι οτι εχουν γινει συσκευες lifestyle για χλιμιτζουρες.τσαντιζομαι οταν βλεπω κατι γκομενες στιλατε να βλεπουν τα email στην καφετερια σε macbook μιλανε στο iphone και στο λαιμο κρεμεται το ipod!!
η apple θα βρει το μαστορα της μονο αν βγαλει laptop ο gucci η ο ασλανης.
και η sony παλευει να καθιερωσει τα δικα της καγκουρομηχανηματα στο χωρο των pc τα vaio δηλαδη αλλα δε φαινεται να τα καταφερνει!
ειναι απιστευτο να βλεπεις ουρες εξω απο μαγαζια και προπαραγγελιες για τα iphone,ipad απο χλιμιτζουρες!!
γινεται αυτο για samsung κλπ;
γ....μενο μαρκετινκ και lifestyle αυτο ειναι που πρεπει να πληρωσω κεγω που θα ηθελα να παιξω μια φορα με ενα macbook να δω πως ειναι το ρημαδι.
Ο λογος που ο κοσμος συνωστιζεται εξω απο τα apple store δεν εχει να κανει μονο με το ποσο ομορφα ειναι..![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.