Δηλαδή άμα έχεις Mac είσαι επιδειξιομανής. Μάλιστα...
Χμμ... νομίζω το νόημα ήταν το αντίστροφο, δηλαδή πως αν είσαι επιδειξιομανής, ΤΟΤΕ έχεις Mac
Ελπίζω να μη μας παίρνετε πολύ στα σοβαρά τους αντι-macιστές
Αλήθεια όμως, πόσοι είναι αυτοί που χρησιμοποιούσαν υπολογιστές Apple από τότε όταν δεν ήταν λεπτά και ασημόλευκα και με φωτιζόμενα γιγάντια μηλαράκια;
Δηλαδή από την πριν iPod & iPhone εποχή, τότε που θα μπορούσε βάσιμα να ισχυριστεί κανείς πως κάποιο apple είχε κάποια πλεονεκτήματα συγκρινόμενο με τα PC της εποχής...
Η πλακα ειναι οτι σε αρκετα αυτοκινητα/μηχανακια/μοτοσυκλετες/ποδηλατα/αεροπλανα/πλοια/καιοτιαλλοθες γνωστων εχω δει το αυτοκολλητο μηλο, μονο ενα 20% εχουν mac.Εγώ συμφωνώ... Και να ρωτήσω επίσης, για ποιο λόγο οι mac users κολλάνε και αυτοκόλλητο με δαγκωμένο μήλο στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου (αν δεν υποδηλώνουν κάποιου είδους "διαφορετικότητα - ανωτερότητα" των φανμπόις), δίνει άλογα μήπως? Να βάλω και εγώ τότε... :a0210:
Χμμ... νομίζω το νόημα ήταν το αντίστροφο, δηλαδή πως αν είσαι επιδειξιομανής, ΤΟΤΕ έχεις Mac
Ελπίζω να μη μας παίρνετε πολύ στα σοβαρά τους αντι-macιστές
Αλήθεια όμως, πόσοι είναι αυτοί που χρησιμοποιούσαν υπολογιστές Apple από τότε όταν δεν ήταν λεπτά και ασημόλευκα και με φωτιζόμενα γιγάντια μηλαράκια;
Δηλαδή από την πριν iPod & iPhone εποχή, τότε που θα μπορούσε βάσιμα να ισχυριστεί κανείς πως κάποιο apple είχε κάποια πλεονεκτήματα συγκρινόμενο με τα PC της εποχής...
Τα 90s ηταν μια αθλια εποχη που σαν χρηστης mac ημουν δυστιχισμενος και σαν χρηστης PC αρκετα ικανοποιημενος. Ειχα ενα LC 475 φυσικα μου το ειχε κανει δωρο η πλουσια θεια απο το Σικαγο και η ατακα του πατερα μου ηταν "με ΑΥΤΟ το computer θα πεθανεις εγω δεν δινω τοσα λεφτα να παρεις καινουριο" μετα ηρθε και το PC που αγορασα με αιματηρες οικονομιες. Στο mac τα προγραμματα (κυριως παιχνιδια) τα ψαχναμε με την καραμπινα. Στο PC πηγαινες σε ενα φιλο σου εκανε αντιγραφη σε δισκετουλα το παιχνιδακι και ησουν αρχοντας. Παρολα αυτα με το mac ημουν και ειμαι ερωτευμενος ενω το pc το θεωρω πολυ καλο μου φιλο. Ηταν ειναι και θα ειναι δυο διαφορετικες πλατφορμες που κανουν τα ιδια πραγματα με διαφορετικους τροπους. Οπως βολευεται ο καθενας! Σαν κυριο μηχανημα εχω το imac giati μαρεσει το interface ΦΥΣΙΚΑ και η εμφανιση του. Σαφως και το PC μου ειναι προσεγμενο εμφανησιακα και τα Win7 θεωρω οτι ειναι ΟΤΙ καλυτερο εβγαλε η microsoft. Αμα εισαι μηχανακιας εισαι μηχανακιας ΤΕΛΟΣ. Αγαπα το computer σου ειτε με μηλο ειτε με αχλαδι ειτε με παραθυρο ειτε με πατζουρι!
Ειμαι αρρωστος το ξερω, εχω παραλληλη σχεση με mac kai pc και ειμαι και ευχαριστιμενος!:coool:
Νικητας
Παιδες μια ερωτηση. Σκεφτομαι να παρω δωρο στη μητερα μου (καθηγητρια μαθηματικων) το 1 ή το 2. Θα της χρησιμευσει? Υπαρχουν ειδικα προγραμματα (μαθηματικων, καρτελες για τους μαθητες, κτλ), μπορει να συνδεθει με προτζεκτορα π.χ.? Ευχαριστω.
Παιδες μια ερωτηση. Σκεφτομαι να παρω δωρο στη μητερα μου (καθηγητρια μαθηματικων) το 1 ή το 2. Θα της χρησιμευσει? Υπαρχουν ειδικα προγραμματα (μαθηματικων, καρτελες για τους μαθητες, κτλ), μπορει να συνδεθει με προτζεκτορα π.χ.? Ευχαριστω.
Μαεστρο, χαλασε ο η/υ της, θα το χειριζεται για κανα ε-μαιλ, να ακουει τη μουσικη της, κανα παιχνιδι και φυσικα ιντερνετ και σε οτι εχει σχεση με τη δουλεια της (βαθμολογιες, μαθηματικα, παρουσιασεις,...). Δηλαδη δεν εχει τετοια χρησιμοτητα ακομη? Δεν υπαρχουν τα καταλληλα προγραμματα?Πάρτης ένα ωραίο netbookάκι, να κάνει τη δουλειά της όπως πρέπει, και με τα λεφτά που θα περισσέψουν πάρτης ένα iPod touch να ακούει τη μουσική της.
Το iPad είναι (για την ώρα) ακατάλληλο γι'αυτή τη χρήση. Και πανάκριβο, μην ξενχιόμαστε :HTEHETH63:
Τι κρίμα....να μην είμαι η μητέρα σου!
Αν σχετίζεται με υπολογιστές φυσικά και θα χρησιμεύσει, αλλά κι αν δεν χρησιμεύσει ...μπορείς κάλιστα να το πάρεις πίσω για σένα!
Μαεστρο, χαλασε ο η/υ της, θα το χειριζεται για κανα ε-μαιλ, να ακουει τη μουσικη της, κανα παιχνιδι και φυσικα ιντερνετ και σε οτι εχει σχεση με τη δουλεια της (βαθμολογιες, μαθηματικα, παρουσιασεις,...). Δηλαδη δεν εχει τετοια χρησιμοτητα ακομη? Δεν υπαρχουν τα καταλληλα προγραμματα?
Καλο το νετμπουκ που προτεινεις, αλλα, το αλλο ειναι πιο "κομψο" για δωρο..
Παιδες μια ερωτηση. Σκεφτομαι να παρω δωρο στη μητερα μου (καθηγητρια μαθηματικων) το 1 ή το 2. Θα της χρησιμευσει?
90% για να πουλήσει μούρη και 10% για πραγματική δουλειά.
Παρτης ένα netbook να κάνει άνετα την δουλειά της όπως ξέρει, εκτός αν έχεις σκοπό: α) να καταλήξει σε σένα ή β) να της κάνεις μάθημα ΛΟ και ΛΑ = ΛΟΛΑ , από το μηδέν όλα δηλαδή.
Eπειδη ρωτησες για προτζεκτορα, το 2 εχει σιγουρα hdmi out (με ανταπτορα), , δεν ξερω αν θα δουλευει στο 1.
.
Παιδες μια ερωτηση. Σκεφτομαι να παρω δωρο στη μητερα μου (καθηγητρια μαθηματικων) το 1 ή το 2. Θα της χρησιμευσει? .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.