Last edited:
και τώρα ειδικά με gnome3 http://www.gnome3.org/
Κατέβασέ το από εδώ είτε σε Cd είτε σε USB stick. Βάλε το cd στο drive και μόλις φορτώσει το cd έχει μια επιλογή όπου μπορείς να πειριηγηθείς στο λειτουργικό (να δουλέψεις κανονικά για να πάρεις μια ιδέα) χωρίς να το εγκαταστήσεις.
Και εγώ στην αρχή είχα ενδοιασμούς αλλά μόλις το έβαλα τέρμα μετά όλα τα άλλα....
μα το έχω εγκατεστημένο σαν κυρίως λειτουργικο στο κατεβαστήρι παραπανω απο 1 έτος και το ψάχνω σια σιγα...
Ωραίος! Που θα συμπεριλαμβάνεται στην νέα έκδοση του λειτουργικού.
28/4 βγαίνει η νέα έκδοση 11.04 των Ubuntu τσάμπα βεβαίως βεβαίως. Μόλις βγεί να δούμε πώε θα τρέχουν τα λοντάρια και τα παραθυρόφυλλα.....
μα το έχω εγκατεστημένο σαν κυρίως λειτουργικο στο κατεβαστήρι παραπανω απο 1 έτος και το ψάχνω σιγα σιγα... ωρες ωρες δε σκαμπαζω ομως οπως drivers και installation διαφορων προγραμματων και φυσικά την κονσόλα.., ειπαμε εντελως ασχετως απο Linux με ψιλοδιάθεση να μάθω...
ναι αλλά μπορείς να εγκαταστήσεις και το gnome3. Μόλις πάω σπίτι θα κατεβάσω την δοκιμαστική έκδοση να δούμε τί γίνεται.
Τετοιες επιλογές ούτε στα όνειρα "των άλλων....."
Θα μπορουσε καποιος που ξερει apo linux , να ανοιξει ενα νεο νημα, και να μας παρουσιασει με απλα λογια αυτο το λειτουργικο , τις εκδοσεις του, τα προγραμματα που υπαρχουν κλπ?
Σαν ενα μικρο οδηγο ....πως μπορουμε να το βαλουμε κι εμεις να το δοκιμασουμε ?
Μπορει να μπει και σε mac ?
Η πολυφωνια , μονο καλο μπορει να κανει !
Φραγκ οταν ξανακατεβεις θελω σεμιναριο![]()
Οποτε μπορείς κατεβαίνω! Ερώτηση : Τις περισσότερες της μιας επιφάνειας εργασίας δυνατότητα στο λειτουργικό της Apple την ξέρεις? Την χρησημοποιείς;;
Θα το βάλω στο πρόγραμμα και μακάρι να έχω έτοιμη μια ενδεικτική παρουσίαση μέσα στο ΣΚ.....
Ναι μπορεί να μπεί και σε mac side by side και να έχεις dual boot. Οταν το εγκαταστήσεις, στην αρχή θα σου τρέχει το kernel που θα σου δίνει επιλογή να τρέξεις είτε mac είτε linux.
Περισσότερες λεπτομέρεις στην παρουσίαση....![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.