Και δεν ξερω σε ποιους "ψαγμενους" χρηστες αναφερεσαι, αλλα εγω ως "ψαγμενος HTPCας" βρηκα στα Mac την ιδανικη πλατφορμα για οτιδηποτε αλλο κανω στην καθημερινοτητα μου, πλην HTPC. Πχ τωρα εχω 8 διαφορετικα virtual desktops, ενα για email,ενα για browsing, ενα για κειμενογραφο κ.ο.κ. τα οποια δουλευω με gestures (Αγγιγμα δακτυλων στο mouse pad). Αυτα τα κολπα, απλα δεν "παιζουν' στα winbased pcs τα οποια μου φαινονται πλεον πρωτογονα ,μονο και μονο λογω λειτουργικου...
Αναρωτιέμαι πόσοι θα αγόραζαν Apple με τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά και λειτουργικό αλλά χωρίς το μηλαράκι.... με ονομασία πχ Τσινγκταο...
Όσο για το τρομερό λειτουργικό, επί 60 σελίδες διαβάζουμε για ευκολία στα email και το desktop, και κάτι παρόμοια...Πού είναι το φοβερό; Και το χειρότερο PC αν το έχεις μόνο για Email και κειμενογράφο θα δουλεύει ρολόι σε 30 χρόνια....
Απλά στα PC οι χρήστες βάζουν και το ένα προγραμματάκι, και το τάδε παιχνιδάκι, και δοκιμάζουν και τις δείνα ρυθμίσεις, και κάπου το γονατίζουν. Στο Μακ που δεν έχει τίποτα να κάνεις πλην της δουλειάς σου τί να καταλάβει;
Πραγματικά παντως θα έπαιρνα έναν μικρο μακ για το γραφειο ετσι για πουλ μουρ αν δεν μου ανεβαινε το αίμα στο κεφαλι κάθε φορά που έβλεπα τους τιμοκαταλογους και τις προδιαγραφές τους....Προτιμω να παιρνω 2 νετμπουκ το χρονο και να τα πεταω οταν βαραινουν.....
Ιδου η Ροδος , ιδου και το πηδημα!Ρε Χριστοφορε ελεος! Μιλας λες και εμεις δεν εχουμε πιασει ποτε πισια με Win7 να μην ξερουμε τα "προτερηματα" τους! Αυτα που αναφερεις παραπανω ειναι 'ψωμοτυρι" για τα Mac!
Οτι πεις.Ασχολησου πρωτα με αυτα και μετα συζηταμε.. Διοτι με τον τροπο που γραφεις ειναι προφανες οτι δεν εχεις mac, ουτε εχεις ασχοληθει καθολου με αυτα, παρα τους ισχυρισμους σου..
Ναι, για το email και τον κειμενογραφο καθομαστε και γραφουμε τοσες σελιδες!
Φιλε μου, χωρις παρεξηγηση, αν ποτε αγορασεις mac, κατσε και ξαναδιαβασε τι γραφεις παραπανω για να γελασεις! Και δεν στο λεω για να σε θιξω, τετοιες χαζομαρουλες ελεγα και εγω καποτε...
xistofore, καμία σχέση, τα κάνει άνετα αυτά που περιγράφεις παραπάνω οποιοδήποτε mac σύγχρονο.
Είναι δυνατό να μου λες δλδ ότι δεν μπορεί να εκτελέσει παράλληλα προγράμματα ένα λειτουργικό unix ;;;;
Αν λές κάτι τέτοιο, τότε πολύ απλά δεν ξέρεις πως δουλεύουν τα unix λειτουργικά.
Ανεξάρτητα αν η Cpu έχει 80% πχ φόρτο εργασίας.
Βρε συνάδελφε, άντε να τον αγοράσω τον Μακ. Τί θα κερδίσω στην επαγγελματική χρήση πέραν του design; Γράφω κείμενα, μπαινω στο νετ, βλεπω τα mail και τελος. Τα κάνει και το aspire one. Αν ήμουν γραφίστας - φωτογράφος θα το σκεφτόμουν.
Όσο για το PC στο σπίτι, με σύζυγο που δουλεύει τα προγράμματα της Autodesk και με μένα που είμαι και λίγο παιχνιδιάρης, πάλι δεν μας κάνει ο Μακ.
Τελικά για ποιούς είναι και τί κάνει το τόσο φοβερό για να αξίζει τα παραπάνω χρήματα; Έχει και μικρό δίσκο, οπότε ούτε για ταινίες στα ταξίδια κάνει ο φορητός.
Δεν ειναι προβλημα της adobe, αλλα της apple που δεν δινει τα καταλληλα api.Προφανως αναφερεται στην δυνατοτητα να παιξει flash hd και ταυτοχρονα να κανει κατι αλλο ... σιγουρα δυσκολευεται περισσοτερο απο pc (μονο στο συγκεκριμενο θεμα) και αυτο γιατι οι ηλιθιοι της Adobe δεν ξερουν που πανε τα τεσσερα !!!
In Flash Player 10.1, H.264 hardware acceleration is not supported under Linux and Mac OS. Linux currently lacks a developed standard API that supports H.264 hardware video decoding, and Mac OS X does not expose access to the required APIs. We will continue to evaluate adding the feature to Linux and Mac OS in future releases.
But it’s up to Apple to expose the appropriate hooks to allow Adobe to (eventually) enable that functionality.
Κυρίως δηλαδή μιλάμε για πλεονεκτήματα "αίσθησης" και "αισθητικής".
Σεβαστό, αλλά δεν μπορώ να την κοστολογήσω σε τόσα λεφτά παραπάνω. Μάλλον απευθύνεται σε μεγαλύτερα βαλάντια που θέλουν το "κάτι παραπάνω".
Τα οποια (ταχυτητα ,αντοχη στο χρονο για τα λεφτα που εδωσαν) ειναι τα πρωτα που κοιτανε οι επιχειρησεις(μαζι με το support) οταν αγοραζουν μηχανηματα και για αυτο προτιμουν τα pc.Η σταθεροτητα και η ταχυτητα δεν αποτελει αισθηση ουτε αισθητικη.. Και παλι, try before you buy...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.