Συζήτηση περί ενδεχόμενης υπηρεσίας pvr από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

Status
Not open for further replies.
κριμα...!!!αναβαθμιση θα γινει στον δεκτη?π.χ διορθωση μπαρας σηματος,γραφικα μενου,αγαπημενα κ.λ.π???

Απάντηση: Re: Συζήτηση περί ενδεχόμενης υπηρεσίας pvr από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

Η υπηρεσία PVR θα παει λίγο πισω και θα κανει λανσάρισμα περίπου στο ξεκίνημα τις premier league τον αυγουστο μαζί με 4-5 ξένα κανάλια (καποια θα ειναι HD) που θα ενταχθούν στο πακέτο.

Το σενάριο για εγγραφή σε σκληρό δίσκο ισχύει;
Και λίγο γκρίνια,αλλά δικαιολογημένη.Κάτι να γίνει με τα υπάρχοντα hd κανάλια.Πιξελιάσματα και χαμηλή ποιότητα εικόνας.Με βάση αυτό, να υποθέσουμε πως πάμε για νέο αναμεταδότη;

Η υπηρεσία PVR θα παει λίγο πισω και θα κανει λανσάρισμα περίπου στο ξεκίνημα τις premier league τον αυγουστο μαζί με 4-5 ξένα κανάλια (καποια θα ειναι HD) που θα ενταχθούν στο πακέτο.

σιγουρα γινεται για λογους marketing.νεα καναλια-νεα υπηρεσια-premier league-νεα σεζον.κλασικη προσπαθεια για προσελκυση πελατων.θεμιτο σιγουρα αν και μας δυσαρεστει αυτο το νεο.καλη επιτυχια στο εγχειρημα ευχομαι

Ειδες Τινιακε που μια χαρα μου τα ελεγε ο τεχνικος;

Μιας και ξαναποσταρες dream δεν μπαινεις στον κοπο να μας δωσεις περισσοτερες πληροφοριες;

Ισχυει οτι θα χρειαζεται παραλληλη συνδεση με ιντερνετ το multiview κομματι;Κοστος;

Μίλησα με το τεχνικό τμήμα και μου είπανε πως καταρχήν ξεκίνησε κλειδωμα και στα καναλια ΟΤΕ ΣΙΝΕΜΑ 1 2 3 απο εχθές προχθές. Κατά δεύτερον, είμαστε στην τελική ευθεία για την απελευθέρωση της θύρας USB για εγγραφές και σε δεύτερη φάση θα δοθει στην κυκλοφορία δέκτης με σκληρό δίσκο. Δεν μου είπανε για ημερομηνίες αλλά ειμαστε πιο κοντά απο ποτέ. Σας μεταφέρω επακριβως πως μου τα είπανε. Επισης μου είπανε πως οι δοκιμές που γινόντουσαν έχουν πλέον σταματήσει. Μάλλον τελικά είμαστε κοντά όντως.

Φαντάζομαι πως δεν ειναι τυχαίο πως κλειδώσανε και τα ΟΤΕ ΣΙΝΕΜΑ πλεον. Λογικά τα αφήναν ανοιχτά εν γνώση τους ώστε να μπορούμε να γράφουμε. Μήπως τώρα τα κλειδώσανε με σκοπο να ανοιξουνε τη θύρα USB για να γράφουμε.

dream21 είσαι θεος!

Το 3play σαρώνει και ο Οτε πρέπει να μπει πάλι δυναμικά.
Δώστε άμεσα το pvr.

Μην λέμε και ότι θέλουμε… Η Νόβα από το Α` τρίμηνο του 2012 (359.706 συνδρομητές), μέχρι και το Α` τρίμηνο του 2013 (373.621 συνδρομητές), απέκτησε μέσα σε ένα χρόνο μόνο 13.915 νέους συνδρομητές (+3.9%). Αυτό δεν το λες και μεγάλη επιτυχία! Οταν ο ΟΤΕ TV στο ιδιο διαστημα απεκτησε 86.000 συνδρομητες (+56%)...
373.621 - 359.706= +13.915 νέους συνδρομητές Nova

Απλά το Nova 3Play βοήθησε τους ήδη συνδρομητές μόνο Forthnet `η μόνο Nova να δεσμευτούν περισσότερο σε συνδυαστικές υπηρεσίες προκειμένου να έχουν καλύτερα οικονομικά πακέτα… Έτσι από τους 373.621 συνδρομητές Nova, οι 185 χιλιάδες συνδρομητές είναι συνδυασμένοι και με υπηρεσίες Forthnet…

Last edited:
Η νοβα αυξησε τους συνδρομητες της οντως με τετοια προσφορα θα ταν και παραξενο να μην το κανε...βεβαια ζητημα ειναι αν καποιοι απο αυτους εχουν full pack...εμενα προσωπικα μου φαινεται αδιαφορο το start pack και των 2 και δεν θα το εβαζα ποτε...τωρα για το pvr δεν ξερω γτ παει τοσο πισω καποιοι εχουν την υπομονη να περιμενουν τωρα οσοι ψαχνουν αμεσα για συνδρομη και δεν ειναι και πολυ καλα ενημερωμενοι ισως να αποφυγουν τον οτε...απορω γτ δεν το καταλαβαινουν αυτο εκει στα κεντρικα.

μηπως το κανουν για λογους marketing?ξεκιναει νεκρη περιοδος τωρα.ενω τελη Αυγουστου να σκασει διαφημιση για την υπηρεσια μαζι με premier league...θα κανει παταγο σιγουρα.
η υπηρεσια τυπου sky go που ελεγε ο dream οτι θα ξαπλωνει στην παραλια με το tablet τι απεγινε?μηπως επειδη κανει ακομα δροσια και ειναι κρυα η θαλασσα πηγε πισω...?

Όσο γκρινιάζεις δεν πρόκειται να το κάνουν... μου έστειλαν επίσημη ενημέρωση !!! :flipout:-bye-

Η αιτία της καθυστέρησης είναι η γκρίνια μου?!
Ας σιωπήσω λοιπόν για το καλό του πακέτου.

Επεξεργασία:
Πέρσι τέτοια εποχή πριν ένα χρόνο ζητάγαμε pvr για να δούμε σαν άνθρωποι nba finals.
Χρόνια μας πολλά λοιπόν.

Last edited by a moderator:
ANTE ΡΕ ΟΤΕ....ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ PVR ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕ ΤΟ ΔΕΚΤΗ[ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ][ΜΕΝΟΥ,ΓΡΑΦΙΚΑ,ΣΤΑΘΜΗ ΣΗΜΑΤΟΣ,Κ.Λ.Π

Καλά για το pvr απογοήτευση ένα χρόνο το ακούμε αλλά τίποτα ακόμη.
Πιστεύω πως πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι τον Αύγουστο που ξεκινάει η νέα σεζόν.Βέβαια ελλείψει pvr χάσαμε nba, χάνουμε f1, moto gp (έχουμε και τα μπάνια του λαού!).Και όπως έχω ξαναγράψει, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, πάει για κόψιμο 1/9 από μέρους μου.

Last edited by a moderator:
Status
Not open for further replies.