Συζήτηση περί ενδεχόμενης υπηρεσίας pvr από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

Status
Not open for further replies.
Είπανε για Σεπτέμβρη τα γνωστά μέλη.
Αν και για καλοκαίρι λέγανε στην αρχή αλλά δεν πειράζει ας έρθει το Σεπτέμβρη και βλέπουμε.

Να θέλετε το PVR για να γράφετε ταινίες ή σειρές το καταλαβαίνω. Να θέλετε το PVR για αγώνες δε το καταλαβαίνω. Ποιος βλέπει αγώνες σε δεύτερη προβολή; Και νομίζω ο ΟΤΕ κάνει αρκετές επαναλήψεις μέσα στη βδομάδα για όσους θέλουν να δουν κάτι σε δεύτερη προβολή.

Μα ειναι απλο φιλε μου.Αν πχ εχει 2 αγωνες ταυτοχρονα βλεπεις τον ενα και γραφεις τον αλλο να δεις αργοτερα.Φυσικα δεν αναφερω το αυτονοητο οτι ΣΚ μπορεις να πας και καμια βολτα χωρις να χασεις καποιο αγωνα που σε ενδιαφερει.Οσο για τις επαναληψεις του ΟΤΕ αστο,δεν εχεις μαλλον ασχοληθει,τραγικοι οι τυποι...

Η βασικη διευκολυνση που παρεχει τo pvr ειναι στο να δεις εναν αγωνα την ωρα ακριβως που θες και μπορεις.Τι να την κανω την επαναλληψη την επομενη μερα οταν θα εχω μαθει το αποτελεσμα ή δεν θα μπορω να το δω για διαφορους λογους.
Και φυσικα εκει που βολευει απιστευτα ειναι με τους αγωνες του NBA που και μεταμεσονυχτιοι ειναι, και οι επαναλληψεις τις περισσοτερες φορες ηταν κατι ακυρες ωρες

Πέραν του nba που παίζεται απαγορευτικές ώρες, θα προσθέσω motogp και f1.Τώρα το καλοκαίρι που θες να πας για μπάνιο, η 15.00 ώρα είναι σκότωμα!

Τι να πω, εγώ δε βλέπω ποτέ αθλητικό γεγονός μαγνητοσκοπημένο. Προφανώς είμαι μειοψηφία.

Το αθλητικό γεγονός έχει άλλη χάρη στο ζωντανό αλλά αν αυτό δεν είναι εφικτό καλό είναι να το δεις και πιο μετά ειδικά αν δεν ξέρεις το αποτέλεσμα.

Τι να πω, εγώ δε βλέπω ποτέ αθλητικό γεγονός μαγνητοσκοπημένο. Προφανώς είμαι μειοψηφία.

Βάλε άλλον ένα στη μειοψηφία που μεταξύ μας, δε νομίζω ότι είναι μειοψηφία καν αλλά τέλος πάντων.

Βάλε άλλον ένα στη μειοψηφία που μεταξύ μας, δε νομίζω ότι είναι μειοψηφία καν αλλά τέλος πάντων.

Ειλικρινα δεν σας καταλαβαινω.Αν δεν ξερεις το αποτελεσμα ποσο πια παραλογο ειναι να δεις κατα τις 20μμ εναν αγωνα που εγινε στις 15μμ ...Ας δεχτω ομως οτι ειμαι ενας μειοψηφων .

Αυτό είναι το θέμα, πως πλέον πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να μη μάθεις το αποτέλεσμα. Όταν οι ειδήσεις έρχονται πλέον συνέχεια σε μας μέσω πολλών μέσων (πχ κινητά, tablets κτλ κτλ) είναι δύσκολο να το αποφύγεις.

Αν δεν ψαχτείς από μόνο σου η πληροφορία δεν θα σου έρθει από μόνη της.

Αυτό είναι το θέμα, πως πλέον πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να μη μάθεις το αποτέλεσμα. Όταν οι ειδήσεις έρχονται πλέον συνέχεια σε μας μέσω πολλών μέσων (πχ κινητά, tablets κτλ κτλ) είναι δύσκολο να το αποφύγεις.

Εχω μονο ενα σαραβαλο κινητο του 2005 οποτε οι ειδησεις με προσπερνουν ...χαχαχα

+1000000000

Έχω προσπαθήσει και έχω αποτύχει 2 φορές στο παρελθόν να μην ενημερωθώ για το αποτέλεσμα αγώνα F1 μήπως και το δω σε μαγνητοσκόπηση. Και τις δύο φορές, κάποιος "καλοθελητής" είτε με την μορφή banner από αθλητικό site είτε από το widget των ειδήσεων του κινητού που εμφανίζει διάφορες ειδήσεις συνεχώς, μου πέταξε στη μούρη τι έγινε στο gp!

Καλημέρα σε όλους
Προς ενημέρωση είμαστε στις τελευταίες διαδικασίες πριν το λανσάρισμα του PVR στα μέσα Σεπτεβριου.

Last edited by a moderator:
Μπράβο dream21 μας εφτιαξες τη μέρα.
Τελικά το pvr θα είναι με επιπλέον χρέωση?
Αν ναι πόσο 3 ευρώ όπως το iptv?
Με όλους εμάς που έχουμε 12 μήνη δέσμευση θα μπορούμε να το πάρουμε?

Last edited by a moderator:
Καλημέρα σε όλους
Προς ενημέρωση είμαστε στις τελευταίες διαδικασίες πριν το λανσάρισμα του PVR στα μέσα Σεπτεβριου.

Μακαρι να επαληθευθεις φιλε.Μηπως ξερεις αν θα χρειαστει δευτερο καλωδιο η θα γραφουμε σε σκληρο με τον υπαρχοντα δεκτη?

Status
Not open for further replies.